Imaš obavjest na temi prepucavanje.I da mijenjaj dilera.zagorski je napisao/la:Cestitke Zelji i njihovim najboljem igracu danas,sudiji Jakupovicu na pobjedi!
FK Željezničar (opšte diskusije)
-
prisutanod1964
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
- 7aprildomemoj

Bez lubrikanta
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da je ovako bilo, on je prvo dogovorio bio sve ali nije bio raskinuo ugovor sa Madjarima i morala im se platiti odsteta neka. Znaci nasi su ga na vrijeme pokusali angazovati prije priprema da može proci pripreme i vratiti se u formu.
E nakon toga je on dosao i ucjenio Musemica da igra u prvih 11 tj da ne sjedi na klupi i da dobije na ruke pare sto nije bilo dogovoreno. I tu je Musemic pukao i onda se morala traziti alternativa, a bilo je vec kasno jer su igraci koji su bili dostupni otisli i potpisali ugovore pa je Sloboda morala zadovoljiti se nekom slabijom alternativom kao Lakicevic.
I onda opet dolazi ovaj, vjerovatno nasao nacin za papir na Tusanj i trazio je da se dogovore prije utakmice kada je Bazdarevic bio na Tusnju tj on je taj dan bio isto u lozi ali mi smo tada vec prosli pripreme, potpisali beka i ovaj je jos iznervirao Husrefa.
I od tada je slobodan igrac, trazio angazman dalje i eto nakon dva mjeseca kod vas sada potpisao..
Uglavnom nas je kostao bio, trazili su beka tog koji moze igrati i krilo i svi su mislili da je gotovo pa i Husref i onda je dosao i trazio neke pare i tu umalo Husrefu unistio sezonu jer smo u drugi dio sezone se morali krpiti zbog toga sto je bilo kasno za pojacanja.
E nakon toga je on dosao i ucjenio Musemica da igra u prvih 11 tj da ne sjedi na klupi i da dobije na ruke pare sto nije bilo dogovoreno. I tu je Musemic pukao i onda se morala traziti alternativa, a bilo je vec kasno jer su igraci koji su bili dostupni otisli i potpisali ugovore pa je Sloboda morala zadovoljiti se nekom slabijom alternativom kao Lakicevic.
I onda opet dolazi ovaj, vjerovatno nasao nacin za papir na Tusanj i trazio je da se dogovore prije utakmice kada je Bazdarevic bio na Tusnju tj on je taj dan bio isto u lozi ali mi smo tada vec prosli pripreme, potpisali beka i ovaj je jos iznervirao Husrefa.
I od tada je slobodan igrac, trazio angazman dalje i eto nakon dva mjeseca kod vas sada potpisao..
Uglavnom nas je kostao bio, trazili su beka tog koji moze igrati i krilo i svi su mislili da je gotovo pa i Husref i onda je dosao i trazio neke pare i tu umalo Husrefu unistio sezonu jer smo u drugi dio sezone se morali krpiti zbog toga sto je bilo kasno za pojacanja.
- PitarBordo
- Kontakt:
Kome se ovo skandira da se napuši čune? Znači legao sam na TV i nisam mogao da skontam.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nedzad KoldzoPitarBordo je napisao/la:Kome se ovo skandira da se napuši čune? Znači legao sam na TV i nisam mogao da skontam.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Hvala imenjače, malo je falilo da bacim TV kroz prozor jer ne mogu da skontam.MortemHz je napisao/la:Nedzad KoldzoPitarBordo je napisao/la:Kome se ovo skandira da se napuši čune? Znači legao sam na TV i nisam mogao da skontam.
Kontam Violinu prozivaju, ali nikako da uvežem.
Samo Saraj'vo.
Jesu vam te nove tribine sto bi ih trebali gradit, planirane iste kao ona velika natkrivena tribina ?

Evo kako ce izgledati istok, ova tribina desno sto se vidi, prva faza je ovaj prvi sprat, a druga drugi na koju ide krov. Ovih coskova vjerovatno nece biti, jer svaki plan se moze doraditi.
Koliko sam upucen, coskovi ce biti kao na idejnom projektu jer su predvidjeni kao sigurnosne rute te dodatne prostorije i planirani su kao posljedni potez radova na stadionu tj. kada dodje na red sjeverna tribina i njena rekonstrukcija
Na jugu nece biti coskova? Meni se cini kao sasvim okej ideja za coskove na sjeveru, mozda jos boljeAnelZ je napisao/la:Koliko sam upucen, coskovi ce biti kao na idejnom projektu jer su predvidjeni kao sigurnosne rute te dodatne prostorije i planirani su kao posljedni potez radova na stadionu tj. kada dodje na red sjeverna tribina i njena rekonstrukcija
Prema idejnom projektu su planirani coskovi i na jugu, plan jeste da se fizicki odvoje sve tribine kako zbog sigurnosti tako i zbog vece mogucnosti za dodatnim prostorijama za medije, VIP i zvanice, ali i poslovne sa vanjske strane. Ali vise informacija o tome cemo imati kada pocnu dolaziti informacije o gradnji juga koji je najavljen za narednu godinu 
prvi put pisem na vasoj temi, i nije provokacija nego samo jedna od vasih poruka..ako znate citati, sve ce vam se samo reci

P.S. Ovo je bilo prije ''Koldze''VAŽNO!!!
pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.
NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
samo da vam dodam i ovoRinuka je napisao/la:prvi put pisem na vasoj temi, i nije provokacija nego samo jedna od vasih poruka..ako znate citati, sve ce vam se samo reci![]()
pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.
NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rinuka
pusti se ti toga molim te, napisi nesto pametno na najjacoj temi. Ovdje si donji, sta si "ščeo dokazati"
Zeljkanovac naš tajni
pusti se ti toga molim te, napisi nesto pametno na najjacoj temi. Ovdje si donji, sta si "ščeo dokazati"
Zeljkanovac naš tajni
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ne shvatam ova dva posta od Rinuka, ali najozbiljnije...
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Ne konta ni on al haj navikli smo na to od njegaAnelZ je napisao/la:Ne shvatam ova dva posta od Rinuka, ali najozbiljnije...
Rinuka je napisao/la:samo da vam dodam i ovoRinuka je napisao/la:prvi put pisem na vasoj temi, i nije provokacija nego samo jedna od vasih poruka..ako znate citati, sve ce vam se samo reci![]()

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
ne dodjose vasi sa svojim dokumentima!?! valjda vam je sad jasnije to gore sto sam postavio..lazu vas kao i do sada..skupljali su pare za misimovica a vama prodavali suplju o izgradnji evropske grbavice.
veze ti nemašRinuka je napisao/la:ne dodjose vasi sa svojim dokumentima!?! valjda vam je sad jasnije to gore sto sam postavio..lazu vas kao i do sada..skupljali su pare za misimovica a vama prodavali suplju o izgradnji evropske grbavice.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
OKnewborn je napisao/la:veze ti nemašRinuka je napisao/la:ne dodjose vasi sa svojim dokumentima!?! valjda vam je sad jasnije to gore sto sam postavio..lazu vas kao i do sada..skupljali su pare za misimovica a vama prodavali suplju o izgradnji evropske grbavice.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, kogmagie46, mavi, Venom i 42 gosta.