Imaš obavjest na temi prepucavanje.I da mijenjaj dilera.zagorski je napisao/la:Cestitke Zelji i njihovim najboljem igracu danas,sudiji Jakupovicu na pobjedi!

Imaš obavjest na temi prepucavanje.I da mijenjaj dilera.zagorski je napisao/la:Cestitke Zelji i njihovim najboljem igracu danas,sudiji Jakupovicu na pobjedi!
Nedzad KoldzoPitarBordo je napisao/la:Kome se ovo skandira da se napuši čune? Znači legao sam na TV i nisam mogao da skontam.
Hvala imenjače, malo je falilo da bacim TV kroz prozor jer ne mogu da skontam.MortemHz je napisao/la:Nedzad KoldzoPitarBordo je napisao/la:Kome se ovo skandira da se napuši čune? Znači legao sam na TV i nisam mogao da skontam.
Na jugu nece biti coskova? Meni se cini kao sasvim okej ideja za coskove na sjeveru, mozda jos boljeAnelZ je napisao/la:Koliko sam upucen, coskovi ce biti kao na idejnom projektu jer su predvidjeni kao sigurnosne rute te dodatne prostorije i planirani su kao posljedni potez radova na stadionu tj. kada dodje na red sjeverna tribina i njena rekonstrukcija
P.S. Ovo je bilo prije ''Koldze''VAŽNO!!!
pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.
NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
samo da vam dodam i ovoRinuka je napisao/la:prvi put pisem na vasoj temi, i nije provokacija nego samo jedna od vasih poruka..ako znate citati, sve ce vam se samo reci![]()
pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.
NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!
Ne konta ni on al haj navikli smo na to od njegaAnelZ je napisao/la:Ne shvatam ova dva posta od Rinuka, ali najozbiljnije...
Rinuka je napisao/la:samo da vam dodam i ovoRinuka je napisao/la:prvi put pisem na vasoj temi, i nije provokacija nego samo jedna od vasih poruka..ako znate citati, sve ce vam se samo reci![]()
veze ti nemašRinuka je napisao/la:ne dodjose vasi sa svojim dokumentima!?! valjda vam je sad jasnije to gore sto sam postavio..lazu vas kao i do sada..skupljali su pare za misimovica a vama prodavali suplju o izgradnji evropske grbavice.
OKnewborn je napisao/la:veze ti nemašRinuka je napisao/la:ne dodjose vasi sa svojim dokumentima!?! valjda vam je sad jasnije to gore sto sam postavio..lazu vas kao i do sada..skupljali su pare za misimovica a vama prodavali suplju o izgradnji evropske grbavice.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], BungaBum, bvsic, nedimmmm1337, Paromlinac, Proximic, riki46, TylerBurey i 35 gostiju.