FK Željezničar (opšte diskusije)

prisutanod1964

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la prisutanod1964 » 25 apr 2016, 00:55

zagorski je napisao/la:Cestitke Zelji i njihovim najboljem igracu danas,sudiji Jakupovicu na pobjedi!
Imaš obavjest na temi prepucavanje.I da mijenjaj dilera. :mrgreen:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 25 apr 2016, 10:44

slika

Bez lubrikanta :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 apr 2016, 20:28

Mislim da je ovako bilo, on je prvo dogovorio bio sve ali nije bio raskinuo ugovor sa Madjarima i morala im se platiti odsteta neka. Znaci nasi su ga na vrijeme pokusali angazovati prije priprema da može proci pripreme i vratiti se u formu.

E nakon toga je on dosao i ucjenio Musemica da igra u prvih 11 tj da ne sjedi na klupi i da dobije na ruke pare sto nije bilo dogovoreno. I tu je Musemic pukao i onda se morala traziti alternativa, a bilo je vec kasno jer su igraci koji su bili dostupni otisli i potpisali ugovore pa je Sloboda morala zadovoljiti se nekom slabijom alternativom kao Lakicevic.

I onda opet dolazi ovaj, vjerovatno nasao nacin za papir na Tusanj i trazio je da se dogovore prije utakmice kada je Bazdarevic bio na Tusnju tj on je taj dan bio isto u lozi ali mi smo tada vec prosli pripreme, potpisali beka i ovaj je jos iznervirao Husrefa.

I od tada je slobodan igrac, trazio angazman dalje i eto nakon dva mjeseca kod vas sada potpisao..
Uglavnom nas je kostao bio, trazili su beka tog koji moze igrati i krilo i svi su mislili da je gotovo pa i Husref i onda je dosao i trazio neke pare i tu umalo Husrefu unistio sezonu jer smo u drugi dio sezone se morali krpiti zbog toga sto je bilo kasno za pojacanja.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 apr 2016, 20:25

Kome se ovo skandira da se napuši čune? Znači legao sam na TV i nisam mogao da skontam.
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 apr 2016, 20:26

PitarBordo je napisao/la:Kome se ovo skandira da se napuši čune? Znači legao sam na TV i nisam mogao da skontam.
Nedzad Koldzo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 apr 2016, 20:30

MortemHz je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Kome se ovo skandira da se napuši čune? Znači legao sam na TV i nisam mogao da skontam.
Nedzad Koldzo
Hvala imenjače, malo je falilo da bacim TV kroz prozor jer ne mogu da skontam.

Kontam Violinu prozivaju, ali nikako da uvežem. :salut:
Samo Saraj'vo.

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 30 apr 2016, 06:08

Jesu vam te nove tribine sto bi ih trebali gradit, planirane iste kao ona velika natkrivena tribina ?

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 30 apr 2016, 13:11

slika
Evo kako ce izgledati istok, ova tribina desno sto se vidi, prva faza je ovaj prvi sprat, a druga drugi na koju ide krov. Ovih coskova vjerovatno nece biti, jer svaki plan se moze doraditi.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 01 maj 2016, 03:00

Koliko sam upucen, coskovi ce biti kao na idejnom projektu jer su predvidjeni kao sigurnosne rute te dodatne prostorije i planirani su kao posljedni potez radova na stadionu tj. kada dodje na red sjeverna tribina i njena rekonstrukcija

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 01 maj 2016, 19:37

AnelZ je napisao/la:Koliko sam upucen, coskovi ce biti kao na idejnom projektu jer su predvidjeni kao sigurnosne rute te dodatne prostorije i planirani su kao posljedni potez radova na stadionu tj. kada dodje na red sjeverna tribina i njena rekonstrukcija
Na jugu nece biti coskova? Meni se cini kao sasvim okej ideja za coskove na sjeveru, mozda jos bolje :njanjanja: :njanjanja:

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 03 maj 2016, 04:22

Prema idejnom projektu su planirani coskovi i na jugu, plan jeste da se fizicki odvoje sve tribine kako zbog sigurnosti tako i zbog vece mogucnosti za dodatnim prostorijama za medije, VIP i zvanice, ali i poslovne sa vanjske strane. Ali vise informacija o tome cemo imati kada pocnu dolaziti informacije o gradnji juga koji je najavljen za narednu godinu :)

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 03 maj 2016, 06:10

prvi put pisem na vasoj temi, i nije provokacija nego samo jedna od vasih poruka..ako znate citati, sve ce vam se samo reci :roll:
VAŽNO!!!

pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.

NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!

MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
P.S. Ovo je bilo prije ''Koldze'' :salut:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 03 maj 2016, 06:32

Rinuka je napisao/la:prvi put pisem na vasoj temi, i nije provokacija nego samo jedna od vasih poruka..ako znate citati, sve ce vam se samo reci :roll:
VAŽNO!!!

pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.

NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!

samo da vam dodam i ovo

slika
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 04 maj 2016, 01:16

Rinuka :urnebes:
pusti se ti toga molim te, napisi nesto pametno na najjacoj temi. Ovdje si donji, sta si "ščeo dokazati"
Zeljkanovac naš tajni :thumbup:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 04 maj 2016, 04:37

Ne shvatam ova dva posta od Rinuka, ali najozbiljnije...

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseeMourinho » 04 maj 2016, 06:38

AnelZ je napisao/la:Ne shvatam ova dva posta od Rinuka, ali najozbiljnije...
Ne konta ni on al haj navikli smo na to od njega ;)

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 04 maj 2016, 10:06

Rinuka je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:prvi put pisem na vasoj temi, i nije provokacija nego samo jedna od vasih poruka..ako znate citati, sve ce vam se samo reci :roll:
VAŽNO!!!

samo da vam dodam i ovo

slika
slika
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 04 maj 2016, 14:28

ne dodjose vasi sa svojim dokumentima!?! valjda vam je sad jasnije to gore sto sam postavio..lazu vas kao i do sada..skupljali su pare za misimovica a vama prodavali suplju o izgradnji evropske grbavice.

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 04 maj 2016, 14:36

Rinuka je napisao/la:ne dodjose vasi sa svojim dokumentima!?! valjda vam je sad jasnije to gore sto sam postavio..lazu vas kao i do sada..skupljali su pare za misimovica a vama prodavali suplju o izgradnji evropske grbavice.
veze ti nemaš
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 04 maj 2016, 14:42

newborn je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:ne dodjose vasi sa svojim dokumentima!?! valjda vam je sad jasnije to gore sto sam postavio..lazu vas kao i do sada..skupljali su pare za misimovica a vama prodavali suplju o izgradnji evropske grbavice.
veze ti nemaš
OK :salut:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HyperOS, L-Train, Paromlinac, Sarajevskigigant1921, supervizor i 28 gostiju.