FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Il je vrhunski troler il je glupan veci od krleze... Treceg nema
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma majkl je ko HIV, živiš s njim al ne možeš ga se riješit.
Totti ybg što nisi prije rek'o.
ona levo je rasavoje po izgledu se vidi da gotivi Stojčeva i Okića.
Kakva je konkluzija za večeras , zaslužuju je li Deni mjesto u ekipi
bleki ne citiraj me .
Totti ybg što nisi prije rek'o.
Kakva je konkluzija za večeras , zaslužuju je li Deni mjesto u ekipi
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Osvajamo li bod? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tebi treba zabranit obitavanje na forumu dan prije tekme koji si jinxer , kad se sjetim Prijedora i predikcije 1:1 ... nemoj više 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- muhamedhulk
- Kontakt:
nick sve govori...Besic je napisao/la:Tebi treba zabranit obitavanje na forumu dan prije tekme koji si jinxer , kad se sjetim Prijedora i predikcije 1:1 ... nemoj više
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
rasavoje je plavusa .Besic je napisao/la:
Totti ybg što nisi prije rek'o.ona levo je rasavoje po izgledu se vidi da gotivi Stojčeva i Okića.
U mozak ili na boju kose mislišFrancescoTotti je napisao/la:rasavoje je plavusa .Besic je napisao/la:
Totti ybg što nisi prije rek'o.ona levo je rasavoje po izgledu se vidi da gotivi Stojčeva i Okića.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ubit ce teBesic je napisao/la:U mozak ili na boju kose mislišFrancescoTotti je napisao/la:rasavoje je plavusa .Besic je napisao/la:
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Besic je napisao/la:U mozak ili na boju kose mislišFrancescoTotti je napisao/la:rasavoje je plavusa .Besic je napisao/la:
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De malo ljudi on topic

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bilo bi lijepo da mi možemo rotirati i odmarati igrače, ali to nismo u stanju. Ako odmoriš Almira Bekića igrace ti Kramar, a ako odmoriš Dulju igrače ti na lijevom krilu Harba ili Okić. Ove zamjene ne mogu ni blizu odigrati kao igrači iz prve postave. Ako budemo vodili 2:0 oko 60-70. izvesti Dulju i odmoriti ga nije loše, ali on mora igrati od prve. A i Dulja i Almir nisu Bog zna kakvi igrači. Pobjeda protiv Mladosti donosi isto bodova ko i pobjeda protiv Slobode. RAČUNICA JE JASNA, 9 BODOVA DO KRAJA !Memara je napisao/la:Daj ba nema šanse za tako nešto uozbilji se. Lahko je reći ostala su tri kola do kraja, ali ta tri kola se igraju na subota - srijeda! U ovoj ligi nema igrača da to može izdržati, nema! Pa pola nam ekipe jedva izdrži jednu utakmicu. Hurtić treba svakog igrača dobro iskoristiti na svakoj poziciji. Samo pametno uz našu podršku.fico je napisao/la:Halo ba kakvo odmaranje igrača, pa još tri kola do kraja sezone???? Ne zanima me jesu li oni umorni, igraju za FKS, za itekako dobre pare i oni ko fol treba da odmaraju. Jedino što oni trebaju jeste pobjediti sve tri utakmice od kraja!!!! Ne interesuje me kako. Osramotili su nas u Lukavici, Kaknju, u derbiju dva puta. Ne interesuju me pi.čke zbog kojih gubimo živce. Ova generacija igrača, svi koji su igrali ove sezone su obrukali FKS kao malo ko. To što oni sjede po nargilhanama, kockarnicama i kafanama pa nemaju kondiciju, mene ne interesuje.
ŽELIM 9 BODOVA DO KRAJA.
SARAJEVO
Sutra su male sanse da cu stici na tekmu, tako da pobjeda je zagarantovana. Ja kad fulim, uvijek bude glatka pobjeda. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Hvala kumejoker90 je napisao/la:Sutra su male sanse da cu stici na tekmu, tako da pobjeda je zagarantovana. Ja kad fulim, uvijek bude glatka pobjeda.
Samo Saraj'vo.
joker90 je napisao/la:Sutra su male sanse da cu stici na tekmu, tako da pobjeda je zagarantovana. Ja kad fulim, uvijek bude glatka pobjeda.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
1:2
Okić , Dilaver 2X
Okić , Dilaver 2X
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Puno je zayebajete na temi, kao da smo evropu već obezbjedili, ali daleko smo od toga, bez obzira što su nam se poklopili rezultati prošlo kolo.
Idemi iznova, kako stvati stoje.
Sarajevo - Mladost
Sloboda - Sarajevo
Sarajevo - Olimpik
Bez većih problema bi trebali riješiti Mladost i Olimpik, ako Bog da, dok je za utakmicu u Tuzli nezahvalno prognozirati. Mislim da su se Tuzlaci kiksom protiv Drine oprostili od titule i okrenuli se kupu. To može biti jedna prednost, jer poslije utakmice sa FKS igraju to finale, i za očekivati je da će se čuvati ali isto tako to ne smije zavarati, jer utakmicu sigurno neće pustiti jer žele završiti na toj drugoj poziciji kako bi evropu osigurali i preko lige, šta znaš šta će se desiti u kupu. Da je situacija drugačije, da igraju maximalno i samo na pobjedu, taško da bi išta mogli uraditi, srećom, situacija je drugačija. Nerješeno, najrealnije u tom meču.
Željezničar će lako sa Rudarom i Slavijom, ekipama koje su ispale, dok im protiv Čelika neće biti lako. Nažalost, bojim se da će ih sutra, baš kao i na derbiju sudije pogurati, a vrlo lako i bez ikakvih pomaganja sutra mogu doći do pobjede jer Čelik baš i nema preveliki motiv (nadam se da griješim i da su ih naši i hercegovci premirali) a igraju ipred praznim tribinama tako da će sutra jedinu podršku sa tribina imati Željo. Neće biti iznenađenje ako komšije pobjede sve do kraja, a nažalost, imam takav osjećaj.
Široki do kraja uzima svih 9 bodova. Sutra igraju protiv desetkovanog (a i bez tog) lošeg Borca, idu ekipi koja je već nakon prvih 10 kola ispala i onda dočekuju ekipu koja igra kup i kojoj ta utakmica u zadnjem kolu ništa ne znači.
5. NKŠ 52
Po mojoj procjeni, u ovih zadnjih 3 kola, FKS uzima 7 bodova, NKŽ i NKŠ po 9.
Stanje po toj tabeli ->
3. NKŽ 62
4. NKŠ 61
5. FKS 61
Ne ide nam u prilog što nam je međusobni omjer protiv svih ovih ekipa u vrhu lošiji.
Ima varijanta da stignemo Slobodu, nadam se da sutra neće dobiti u Travniku, jer nam se onda šanse povećavaju za izlazak u evropu, a da bi bili sigurni, nadam se da će Čelik uspjeti ostati ne poražen u suprotnom, samo bi nam pobjeda u Tuzli odgovarala.
Valjda bude sve okej, ali evropa je još daleko.
Kad malo bolje analiziram Slobodu, njih je kiks protiv Drine baš unazadio.
Ligu do kraja neće igrati 100% a imaju težak raspored.
Idu neugodnom Travniku sutra, pa im mi dolazimo i onda u zadnjem kolu idu šampionu, Svinjskom.
Ako Travnik bude igrao kao i nekoliko zadnjih utakmica sutra neće izgubiti, mi kada bi im uzeli bod bilo bi dobro jer oni teško šta mogu napraviti u Mostaru, zbog kupa i paklenog ritma subota-srijeda. Vrlo moguće da se na kraju nađu ispod nas.
Idemi iznova, kako stvati stoje.
Sarajevo - Mladost
Sloboda - Sarajevo
Sarajevo - Olimpik
Bez većih problema bi trebali riješiti Mladost i Olimpik, ako Bog da, dok je za utakmicu u Tuzli nezahvalno prognozirati. Mislim da su se Tuzlaci kiksom protiv Drine oprostili od titule i okrenuli se kupu. To može biti jedna prednost, jer poslije utakmice sa FKS igraju to finale, i za očekivati je da će se čuvati ali isto tako to ne smije zavarati, jer utakmicu sigurno neće pustiti jer žele završiti na toj drugoj poziciji kako bi evropu osigurali i preko lige, šta znaš šta će se desiti u kupu. Da je situacija drugačije, da igraju maximalno i samo na pobjedu, taško da bi išta mogli uraditi, srećom, situacija je drugačija. Nerješeno, najrealnije u tom meču.
Željezničar će lako sa Rudarom i Slavijom, ekipama koje su ispale, dok im protiv Čelika neće biti lako. Nažalost, bojim se da će ih sutra, baš kao i na derbiju sudije pogurati, a vrlo lako i bez ikakvih pomaganja sutra mogu doći do pobjede jer Čelik baš i nema preveliki motiv (nadam se da griješim i da su ih naši i hercegovci premirali) a igraju ipred praznim tribinama tako da će sutra jedinu podršku sa tribina imati Željo. Neće biti iznenađenje ako komšije pobjede sve do kraja, a nažalost, imam takav osjećaj.
Široki do kraja uzima svih 9 bodova. Sutra igraju protiv desetkovanog (a i bez tog) lošeg Borca, idu ekipi koja je već nakon prvih 10 kola ispala i onda dočekuju ekipu koja igra kup i kojoj ta utakmica u zadnjem kolu ništa ne znači.
5. NKŠ 52
Po mojoj procjeni, u ovih zadnjih 3 kola, FKS uzima 7 bodova, NKŽ i NKŠ po 9.
Stanje po toj tabeli ->
3. NKŽ 62
4. NKŠ 61
5. FKS 61
Ne ide nam u prilog što nam je međusobni omjer protiv svih ovih ekipa u vrhu lošiji.
Ima varijanta da stignemo Slobodu, nadam se da sutra neće dobiti u Travniku, jer nam se onda šanse povećavaju za izlazak u evropu, a da bi bili sigurni, nadam se da će Čelik uspjeti ostati ne poražen u suprotnom, samo bi nam pobjeda u Tuzli odgovarala.
Valjda bude sve okej, ali evropa je još daleko.
Kad malo bolje analiziram Slobodu, njih je kiks protiv Drine baš unazadio.
Ligu do kraja neće igrati 100% a imaju težak raspored.
Idu neugodnom Travniku sutra, pa im mi dolazimo i onda u zadnjem kolu idu šampionu, Svinjskom.
Ako Travnik bude igrao kao i nekoliko zadnjih utakmica sutra neće izgubiti, mi kada bi im uzeli bod bilo bi dobro jer oni teško šta mogu napraviti u Mostaru, zbog kupa i paklenog ritma subota-srijeda. Vrlo moguće da se na kraju nađu ispod nas.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
ne znam odkud ti da je slavija ispala ? upravo protiv zelje ce odlucivati a drinu ce premirat punac nista se ne brini a sutra travnik svi su premirali po pola , siroki mi i zeljo 
Sutra je 1:1.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sutra nasa djeca demonstriraju silu 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.