FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 04 maj 2016, 01:38

Slavija nece tako lahko ispasti, ne otpisujte je, samim time nece biti nikakvog setanja lukavicom u zadnjem kolu, dobro ce se oznojiti, a sto se sutrasnje tekme tice, pisao sam vec, kako stvari sad stoje odradjeno je sto je trebalo, nema pustanja, jedino da se nesto drasticno ne promijeni do tekme, ali sumnjam jer sam siguran da i listica ima interes u toj utakmici
Pyro is not a crime !

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 04 maj 2016, 08:01

Uzet će Borac bod u Lištici.
SARAJEVO

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 04 maj 2016, 08:23

Svi nasi preminuli navijaci su se spominjali na utakmicama na razne nacine, ali mi je zao da nikad niko ne spomenu Jasmina sa istoka gdje je i preminuo...

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 04 maj 2016, 08:29

Mi prvi zavrsavamo.
Sarajevo 63
Sloboda 62
Zrinjski 62
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 maj 2016, 09:14

SiouxLukavac je napisao/la:Puno je zayebajete na temi, kao da smo evropu već obezbjedili, ali daleko smo od toga, bez obzira što su nam se poklopili rezultati prošlo kolo.

Idemi iznova, kako stvati stoje.

Sarajevo - Mladost
Sloboda - Sarajevo
Sarajevo - Olimpik

Bez većih problema bi trebali riješiti Mladost i Olimpik, ako Bog da, dok je za utakmicu u Tuzli nezahvalno prognozirati. Mislim da su se Tuzlaci kiksom protiv Drine oprostili od titule i okrenuli se kupu. To može biti jedna prednost, jer poslije utakmice sa FKS igraju to finale, i za očekivati je da će se čuvati ali isto tako to ne smije zavarati, jer utakmicu sigurno neće pustiti jer žele završiti na toj drugoj poziciji kako bi evropu osigurali i preko lige, šta znaš šta će se desiti u kupu. Da je situacija drugačije, da igraju maximalno i samo na pobjedu, taško da bi išta mogli uraditi, srećom, situacija je drugačija. Nerješeno, najrealnije u tom meču.

Čelik - Željo
Željo - Rudar
Slavija - Željo

Željezničar će lako sa Rudarom i Slavijom, ekipama koje su ispale, dok im protiv Čelika neće biti lako. Nažalost, bojim se da će ih sutra, baš kao i na derbiju sudije pogurati, a vrlo lako i bez ikakvih pomaganja sutra mogu doći do pobjede jer Čelik baš i nema preveliki motiv (nadam se da griješim i da su ih naši i hercegovci premirali) a igraju ipred praznim tribinama tako da će sutra jedinu podršku sa tribina imati Željo. Neće biti iznenađenje ako komšije pobjede sve do kraja, a nažalost, imam takav osjećaj.

Široki - Borac
Drina - Široki
Široki - Radnik

Široki do kraja uzima svih 9 bodova. Sutra igraju protiv desetkovanog (a i bez tog) lošeg Borca, idu ekipi koja je već nakon prvih 10 kola ispala i onda dočekuju ekipu koja igra kup i kojoj ta utakmica u zadnjem kolu ništa ne znači.

Trenutno stanje:
3. FKS 54
4. NKŽ 53
5. NKŠ 52

Po mojoj procjeni, u ovih zadnjih 3 kola, FKS uzima 7 bodova, NKŽ i NKŠ po 9.
Stanje po toj tabeli ->
3. NKŽ 62
4. NKŠ 61
5. FKS 61

Ne ide nam u prilog što nam je međusobni omjer protiv svih ovih ekipa u vrhu lošiji.

Ima varijanta da stignemo Slobodu, nadam se da sutra neće dobiti u Travniku, jer nam se onda šanse povećavaju za izlazak u evropu, a da bi bili sigurni, nadam se da će Čelik uspjeti ostati ne poražen u suprotnom, samo bi nam pobjeda u Tuzli odgovarala.

Valjda bude sve okej, ali evropa je još daleko.

Kad malo bolje analiziram Slobodu, njih je kiks protiv Drine baš unazadio.
Ligu do kraja neće igrati 100% a imaju težak raspored.
Idu neugodnom Travniku sutra, pa im mi dolazimo i onda u zadnjem kolu idu šampionu, Svinjskom.
Ako Travnik bude igrao kao i nekoliko zadnjih utakmica sutra neće izgubiti, mi kada bi im uzeli bod bilo bi dobro jer oni teško šta mogu napraviti u Mostaru, zbog kupa i paklenog ritma subota-srijeda. Vrlo moguće da se na kraju nađu ispod nas. :njanjanja:
Ako Sloboda zavrsi iza nas, a mi budemo iza kona i listice, nema Evrope!!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 maj 2016, 09:34

2:0
Leon Benko, 34. min; Ševko Okić, 58. min.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 04 maj 2016, 10:11

fico je napisao/la:Uzet će Borac bod u Lištici.
Kad bi uzeli bod,a Zeljo izgubio mi bi se u Tuzli mogli zajebavati.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 04 maj 2016, 10:34

Majkl je napisao/la:
fico je napisao/la:Uzet će Borac bod u Lištici.
Kad bi uzeli bod,a Zeljo izgubio mi bi se u Tuzli mogli zajebavati.
Borac je desetkovan, dosta su oslabljeni, a i da nisu, teško šta bi mogli napraviti na Pecari. Oni su jedva i uz pomoć sudija dobili Slaviju na svom terenu, tako da sumnjam da će išta napraviti pogotovo Širokom.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 04 maj 2016, 10:36

Halalite sto sam "digao prasinu" sa Simeunovicem valjda i ja necu bit prozvan trolom na temi al et .... nije mi to namjera bila
Jednostavno me sve ovo nevjerovatno podsjeca na situaciju sa Stepanovom ....

Protiv Svinjskog se po meni pokazao kao dobro pojacanje .... cak ga je i ovaj forum ukivao u zvijezde da ce bit tandem sa Duljevicem ....
Znaci nemoze me niko ubijedit da covjek nama "to" u nogama da igra u prvih 11 ...makar ko izmjena da dobije svojih 20-ak minuta..... to je suplja ( moje misljenje )

Drugo ako je nesto drugo u pitanju, ako je povrijedio neka pravila kluba posvadjao se itd.... treba ga sutnut ....neznam koji smo mi qrac . ...BIRO ? ...da placamo igrace koji ce sjedit na klupi po pola sezone .... fkt nema smisla ...onda se zale "probijen budjet" ...

Problem Sarajeva je sto se PREVISE SUTI I PREVISE MUTI .... sve se gura pod tepih ....onda kad eskalira odrazi se i na igru i na klub i na nas navijace ....

Sto se tice predstojecih utakmica MORAMO protiv Mladosti i Olimpika uzet puni plijen .... a sto se tice Slobode nadam se da ce odmarat nesto igraca protiv nas za finale kupa ... tu vidim nasu sansu ... uglavnom nemamo prava na kiks....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 04 maj 2016, 10:41

Vama je presudna tekma sa Slobodom.Pobjednik ide u evropu drugi se Tv hvata.Nerijeseno nikome ne odgovara.Oba tima ce gledati TV.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 maj 2016, 10:49

DBR1987 je napisao/la:Halalite sto sam "digao prasinu" sa Simeunovicem valjda i ja necu bit prozvan trolom na temi al et .... nije mi to namjera bila
Jednostavno me sve ovo nevjerovatno podsjeca na situaciju sa Stepanovom ....

Protiv Svinjskog se po meni pokazao kao dobro pojacanje .... cak ga je i ovaj forum ukivao u zvijezde da ce bit tandem sa Duljevicem ....
Znaci nemoze me niko ubijedit da covjek nama "to" u nogama da igra u prvih 11 ...makar ko izmjena da dobije svojih 20-ak minuta..... to je suplja ( moje misljenje )

Drugo ako je nesto drugo u pitanju, ako je povrijedio neka pravila kluba posvadjao se itd.... treba ga sutnut ....neznam koji smo mi qrac . ...BIRO ? ...da placamo igrace koji ce sjedit na klupi po pola sezone .... fkt nema smisla ...onda se zale "probijen budjet" ...

Problem Sarajeva je sto se PREVISE SUTI I PREVISE MUTI .... sve se gura pod tepih ....onda kad eskalira odrazi se i na igru i na klub i na nas navijace ....

Sto se tice predstojecih utakmica MORAMO protiv Mladosti i Olimpika uzet puni plijen .... a sto se tice Slobode nadam se da ce odmarat nesto igraca protiv nas za finale kupa ... tu vidim nasu sansu ... uglavnom nemamo prava na kiks....
Bez obzira što je došao kako je došao, mislim da je previše da nema nikakvu minutažu. Ispade lik gori od Čomora, Vusljanina i sličnih. Ako Ševko Okić zaslužuje svoje mjesto, onda ga i Deni zaslužuje.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 04 maj 2016, 11:04

Treba Okica, Harbu i Simeunovica otjerati. Sreca pa je Harba samo posudjen.
SARAJEVO

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 04 maj 2016, 11:05

Danas Benko dva gola :)
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 04 maj 2016, 11:34

3-1

Benko, Dulje, Okic.

Danas na utakmici nosim dres Denija. :njanjanja: Vidimo se na utakmici :thumbup:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 04 maj 2016, 11:57

Dobro da te možemo prepoznat...

Btw . Floskula pileci sut je nastala upravo Mladosti ,.vrijeme je da Radovac zatvori taj krug .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 maj 2016, 11:58

Frajko ima dresove od svih Bulićevih pijuna. :kafa:

Samke je nadošao, mislim da je red da ga više i poda.
Samo Saraj'vo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 maj 2016, 12:13

Ma zuka je Bulic il jedan od njegovih saradnika.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 04 maj 2016, 12:19

Nemoj molim te pricati glupost.ima ovde dosta koji znaju ko sam ja. i svi mogu reciti da nisam on i da nisam njegov saradnik.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 maj 2016, 12:30

A i on je bio missing in action nakon fijaska sa Ješićem, pa se evo vraća sada kada se to malo "smirilo", konta da smo zaboravili šta je sve pisao... Povratim sebi malo u usta kada se sjetim da se ovdje dotrčao pohvalio kako je odbio potpisan dres od Kramara. Najveće prevare u zadnjih 15 godina u FKS. FUJ! Za koliko skoči igraču cijena nakon što mu da dres mene samo to zanima... :kafa:

'Bem ti kišu...

slika
Samo Saraj'vo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 04 maj 2016, 12:31

Zuka imas li dres od Okica ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337 i 37 gostiju.