NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Mogla bi sloboda njima bod uzet, neki pričaju kako će se odmarat za kup, zajebite to, dobije li ih Sarajevo mogli bi oni kliznut i ispod nas jer znamo svi da u Mostaru nažalost više sile neće dat da se dobije
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
To je naidealniji scenarij, europsko ljeto u Hercegoviniprimasquadra je napisao/la:Ma u tuzli ce se poklat i bit ce X i siroki je 3. a mi 1. Neka Radnik uzme i kup i vozdra rajvosa.citirajte me

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Sloboda Sarajevo x
Zrinjski Sloboda x
Sloboda Sarajevo x
Sarajevo Olimpik 1
Drina Siroki 2
Siroki Radnik 1
2. Siroki 61
3. Sarajevo 61
4. Sloboda 61
5. Zeljeznicar 59
Moguce i ovako....imamo medjusobni omjer bolji i od jednih i od drugih...ako se to gleda kad tri ekipe imaju isto bodova?
Zrinjski Sloboda x
Sloboda Sarajevo x
Sarajevo Olimpik 1
Drina Siroki 2
Siroki Radnik 1
2. Siroki 61
3. Sarajevo 61
4. Sloboda 61
5. Zeljeznicar 59
Moguce i ovako....imamo medjusobni omjer bolji i od jednih i od drugih...ako se to gleda kad tri ekipe imaju isto bodova?
Jestyork je napisao/la:Sloboda Sarajevo x
Zrinjski Sloboda x
Sloboda Sarajevo x
Sarajevo Olimpik 1
Drina Siroki 2
Siroki Radnik 1
2. Siroki 61
3. Sarajevo 61
4. Sloboda 61
5. Zeljeznicar 59
Na kraju se medjusobni gleda
- Evolve
- Kontakt:
Po meni, moguci rasplet zavisi od dvijr utakmice. Ako uzmemo, da cemo mi do kraja uzet 6 bodova, utakmice mladost zrinjski i sloboda sarajevo su bitne za nas. U tuzli sve osim pobjede sarajeva nam extra pase. U slucaju pobjede sarajeva, bitna utakmica je i mladost zrinjski, jer akp zrinja osigura titulu,a u ovom slucaju hoce, pitanje je kako ce i sa kakvim motivom igrat protiv slobode zadnje kolo. Dobro je jos, sto sloboda poslje sarajeva ima i kup utakmice. Ostaje da vidimo.
NK Široki Brijeg
Ja mislim da ćemo mi ovdje lajati i nakon utakmice sa drinom,kakva europa. Zapamtite šta sam rekao 

- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Vječni optimist!!!Britvica je napisao/la:Ja mislim da ćemo mi ovdje lajati i nakon utakmice sa drinom,kakva europa. Zapamtite šta sam rekao

-
Ma mi protiv Mladosti ovjeravamo TITULU akb. sa pobjedom
već se vi potrudite da te dvi zadnje dobijete i da osigurate tu europu pa da Hercegovina ima dva predstavnika na ljeto u Europi 

Kontaktirati i dovesti Mulalića i dati mu ugovor na 5 godina. Pregazili bi ligu 5 puta 

- Evolve
- Kontakt:
ljutinar je napisao/la:Kontaktirati i dovesti Mulalića i dati mu ugovor na 5 godina. Pregazili bi ligu 5 puta

NK Široki Brijeg
Čuj sa kojim će motivom igrat pred punim stadionom za proslavu titule... Hmm
Sloboda to dobiva i mi samo da Drinu riješimo i Europa je tu a onda dovest normalnog trenera i zadržat ove ključne igrače...

-
- Kontakt:
treba sačekat ovaj vikend i još jedan i onda ćemo vidjeti gdje smo i šta smo i tada ćemo pričati o pojačanjima i ko više nije za široki a ko je itd. samo polako 

- Evolve
- Kontakt:
Napisao sam to, ako Osiguraju titulu ranije, a Slobodi sve bude na kocki, pa ti meni reci ko ce imat veci motiv, nekazem da Zrinja nece zapet, daleko od toga, al dobro...sb1996 je napisao/la:Čuj sa kojim će motivom igrat pred punim stadionom za proslavu titule... Hmm![]()
![]()
Sloboda to dobiva i mi samo da Drinu riješimo i Europa je tu a onda dovest normalnog trenera i zadržat ove ključne igrače...
Ko zna kako ce se odigrat Finale Kupa, i mi smo govorili lako cemo u dvije utakmice, najlosijeg smo dobili ovo ono, i na kraju taki... Svak svakog dobiva, tako da nijedan scenariji netreba otpisivati.
NK Široki Brijeg
-
Ako naša pobjeda protiv Slobode ujedno bude i značila vaš izlazak u europu budi siguran da će se naši momci itekako potruditi da je ostvare...Evolve je napisao/la:Po meni, moguci rasplet zavisi od dvijr utakmice. Ako uzmemo, da cemo mi do kraja uzet 6 bodova, utakmice mladost zrinjski i sloboda sarajevo su bitne za nas. U tuzli sve osim pobjede sarajeva nam extra pase. U slucaju pobjede sarajeva, bitna utakmica je i mladost zrinjski, jer akp zrinja osigura titulu,a u ovom slucaju hoce, pitanje je kako ce i sa kakvim motivom igrat protiv slobode zadnje kolo. Dobro je jos, sto sloboda poslje sarajeva ima i kup utakmice. Ostaje da vidimo.

Isprika zbog upada na temu...pozz
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Ma koji je motiv bi njih naveo na to??PiazzaGrande je napisao/la:Ako naša pobjeda protiv Slobode ujedno bude i značila vaš izlazak u europu budi siguran da će se naši momci itekako potruditi da je ostvare...Evolve je napisao/la:Po meni, moguci rasplet zavisi od dvijr utakmice. Ako uzmemo, da cemo mi do kraja uzet 6 bodova, utakmice mladost zrinjski i sloboda sarajevo su bitne za nas. U tuzli sve osim pobjede sarajeva nam extra pase. U slucaju pobjede sarajeva, bitna utakmica je i mladost zrinjski, jer akp zrinja osigura titulu,a u ovom slucaju hoce, pitanje je kako ce i sa kakvim motivom igrat protiv slobode zadnje kolo. Dobro je jos, sto sloboda poslje sarajeva ima i kup utakmice. Ostaje da vidimo.![]()
Isprika zbog upada na temu...pozz
Ni Zrinjski ni Široki svojim ponašanjima jednih prema drugima nisu zaslužili da se jedan bori ZA drugoga.
Ja mislim da je Zrinjskom najveći motiv da proslave titulu kući s svojim navijačima uz pobjedu najvećeg konkurenta...
@brig vidi der oce bit ista od prijenosa 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
Ako Bog da da u subotu osiguramo titulu prvaka sloboda u Mostar dolazi sa drugim sastavom 100% jer će onda sve snage baciti na kup prva utakmica kupa je njima 11.5 pa onda 14.5 protiv nas i onda uzvrat kupa 18.5 ako oni uzmu sad sarajevo vi ste treći, a ako bude X imaćete isto bodova e sad ne znam kakav imate međusobni omjer jer se to prvo gleda u slučaju istog broja bodova uglavnom po meni bi vi trebali ići u Europu jedino ako ne zajebete opet u ove dvi zadnje uglavnom sretnotoni1996 je napisao/la:Ja mislim da je Zrinjskom najveći motiv da proslave titulu kući s svojim navijačima uz pobjedu najvećeg konkurenta...

Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...