Vječni optimist!!!Britvica je napisao/la:Ja mislim da ćemo mi ovdje lajati i nakon utakmice sa drinom,kakva europa. Zapamtite šta sam rekao
NK Široki Brijeg
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
-
ultra gitano
Ma mi protiv Mladosti ovjeravamo TITULU akb. sa pobjedom
već se vi potrudite da te dvi zadnje dobijete i da osigurate tu europu pa da Hercegovina ima dva predstavnika na ljeto u Europi 
Kontaktirati i dovesti Mulalića i dati mu ugovor na 5 godina. Pregazili bi ligu 5 puta 
- Evolve
- Kontakt:
ljutinar je napisao/la:Kontaktirati i dovesti Mulalića i dati mu ugovor na 5 godina. Pregazili bi ligu 5 puta
NK Široki Brijeg
Čuj sa kojim će motivom igrat pred punim stadionom za proslavu titule... Hmm
Sloboda to dobiva i mi samo da Drinu riješimo i Europa je tu a onda dovest normalnog trenera i zadržat ove ključne igrače...
-
brigsiroki
- Kontakt:
treba sačekat ovaj vikend i još jedan i onda ćemo vidjeti gdje smo i šta smo i tada ćemo pričati o pojačanjima i ko više nije za široki a ko je itd. samo polako 
- Evolve
- Kontakt:
Napisao sam to, ako Osiguraju titulu ranije, a Slobodi sve bude na kocki, pa ti meni reci ko ce imat veci motiv, nekazem da Zrinja nece zapet, daleko od toga, al dobro...sb1996 je napisao/la:Čuj sa kojim će motivom igrat pred punim stadionom za proslavu titule... Hmm![]()
![]()
Sloboda to dobiva i mi samo da Drinu riješimo i Europa je tu a onda dovest normalnog trenera i zadržat ove ključne igrače...
Ko zna kako ce se odigrat Finale Kupa, i mi smo govorili lako cemo u dvije utakmice, najlosijeg smo dobili ovo ono, i na kraju taki... Svak svakog dobiva, tako da nijedan scenariji netreba otpisivati.
NK Široki Brijeg
-
PiazzaGrande
Ako naša pobjeda protiv Slobode ujedno bude i značila vaš izlazak u europu budi siguran da će se naši momci itekako potruditi da je ostvare...Evolve je napisao/la:Po meni, moguci rasplet zavisi od dvijr utakmice. Ako uzmemo, da cemo mi do kraja uzet 6 bodova, utakmice mladost zrinjski i sloboda sarajevo su bitne za nas. U tuzli sve osim pobjede sarajeva nam extra pase. U slucaju pobjede sarajeva, bitna utakmica je i mladost zrinjski, jer akp zrinja osigura titulu,a u ovom slucaju hoce, pitanje je kako ce i sa kakvim motivom igrat protiv slobode zadnje kolo. Dobro je jos, sto sloboda poslje sarajeva ima i kup utakmice. Ostaje da vidimo.
Isprika zbog upada na temu...pozz
Volim te bola'!
-
felix123
- Kontakt:
Ma koji je motiv bi njih naveo na to??PiazzaGrande je napisao/la:Ako naša pobjeda protiv Slobode ujedno bude i značila vaš izlazak u europu budi siguran da će se naši momci itekako potruditi da je ostvare...Evolve je napisao/la:Po meni, moguci rasplet zavisi od dvijr utakmice. Ako uzmemo, da cemo mi do kraja uzet 6 bodova, utakmice mladost zrinjski i sloboda sarajevo su bitne za nas. U tuzli sve osim pobjede sarajeva nam extra pase. U slucaju pobjede sarajeva, bitna utakmica je i mladost zrinjski, jer akp zrinja osigura titulu,a u ovom slucaju hoce, pitanje je kako ce i sa kakvim motivom igrat protiv slobode zadnje kolo. Dobro je jos, sto sloboda poslje sarajeva ima i kup utakmice. Ostaje da vidimo.![]()
Isprika zbog upada na temu...pozz
Ni Zrinjski ni Široki svojim ponašanjima jednih prema drugima nisu zaslužili da se jedan bori ZA drugoga.
Ja mislim da je Zrinjskom najveći motiv da proslave titulu kući s svojim navijačima uz pobjedu najvećeg konkurenta...
@brig vidi der oce bit ista od prijenosa 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
ultra gitano
Ako Bog da da u subotu osiguramo titulu prvaka sloboda u Mostar dolazi sa drugim sastavom 100% jer će onda sve snage baciti na kup prva utakmica kupa je njima 11.5 pa onda 14.5 protiv nas i onda uzvrat kupa 18.5 ako oni uzmu sad sarajevo vi ste treći, a ako bude X imaćete isto bodova e sad ne znam kakav imate međusobni omjer jer se to prvo gleda u slučaju istog broja bodova uglavnom po meni bi vi trebali ići u Europu jedino ako ne zajebete opet u ove dvi zadnje uglavnom sretnotoni1996 je napisao/la:Ja mislim da je Zrinjskom najveći motiv da proslave titulu kući s svojim navijačima uz pobjedu najvećeg konkurenta...
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Bolji smo i od Sarajeva i od SlobodeStrob1996 je napisao/la:bolji smo od pitara međusobno
![]()
@Android
ne znam
Vedran Zovko iz MO sudi sutra
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Mi sa 61 bodom, znaci da obe dobijemo do kraja, mozemo biti 2 i 3 i 4. Zavisi sve od ostalih utakmica 
NK Široki Brijeg
Tko nam sutra sve nedostaje?
toni1996 je napisao/la:Tko nam sutra sve nedostaje?
Mislim da su Mate i Sesar kartoni.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Uf ako si u pravu nije dobro. Dva standardna veznjaka.maxmore je napisao/la:toni1996 je napisao/la:Tko nam sutra sve nedostaje?
Mislim da su Mate i Sesar kartoni.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Sta ste se prepali, gazimo Drinu ko plitak potok
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: bvsic, DoktorXabaras i 9 gostiju.