Bolji smo i od Sarajeva i od SlobodeStrob1996 je napisao/la:bolji smo od pitara međusobno
![]()
@Android
ne znam
Bolji smo i od Sarajeva i od SlobodeStrob1996 je napisao/la:bolji smo od pitara međusobno
![]()
toni1996 je napisao/la:Tko nam sutra sve nedostaje?
Uf ako si u pravu nije dobro. Dva standardna veznjaka.maxmore je napisao/la:toni1996 je napisao/la:Tko nam sutra sve nedostaje?
Mislim da su Mate i Sesar kartoni.
Nekoristi ga Musa nikako. Neznam jel tri utakmice odigrao ove sezone Landeka.primasquadra je napisao/la:Pa zar nemate jos kojeg igraca u sredini terena da morate Ivankovica gurati nazad ? Sta je sa Landekom?
Ćorluka ozdravio, Ćorić ozdravio, Pandžu leđa malo zatežu ali otišao je na put.PERO1234 je napisao/la:Soldo, Brekalo, Barišić, Karacic, Markovic, Kozulj, ivankovic, Crnov, Ajayi, Wagner, Krstanovic
![]()
Mislim da nas ocekuje ovako nešto otprilike sutra:
Baraban, Corluka, Bralic, Pandza,Coric-ozlijedjeni
Pehar i Sesar-kartoni
Mislim da će gurati Crnova desno, iako mu lijeva prirodna pozicija, bojim se nase obrane i loseg terena.![]()
Ali mislim da dobijamo, dva razlike dosta: Kozulj, Ajayi (najsigurnije tipovanje).![]()
Ugrovacaboy je napisao/la:Ćorluka ozdravio, Ćorić ozdravio, Pandžu leđa malo zatežu ali otišao je na put.PERO1234 je napisao/la:Soldo, Brekalo, Barišić, Karacic, Markovic, Kozulj, ivankovic, Crnov, Ajayi, Wagner, Krstanovic
![]()
Mislim da nas ocekuje ovako nešto otprilike sutra:
Baraban, Corluka, Bralic, Pandza,Coric-ozlijedjeni
Pehar i Sesar-kartoni
Mislim da će gurati Crnova desno, iako mu lijeva prirodna pozicija, bojim se nase obrane i loseg terena.![]()
Ali mislim da dobijamo, dva razlike dosta: Kozulj, Ajayi (najsigurnije tipovanje).![]()
Fale: Bralić(rame operirao), Baraban (koljeno), Menalo(imao udes), Pehar i Sesar kartoni.
Uf odlicno. Hvala ti na svjezim informacijama. Nama je najveci dobitak oporavak Corica jer ga Karacic nemoze ni priblizno zamjeniti. To se vidjelo protiv Olimpika.
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.