FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 09 maj 2016, 00:23

Sto se mene tice, ime novog trenera me ne zanima. Zelim samo da taj koji dodje zna kako mlade igrace na najbolji nacin prebaciti iz juniora u prvi tim i integrisati ih. To nam je uvijek nasjlabija tacka bila.
Dzaba taentovani mladi igraci, ako ih ne znamo iskoristiti.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 maj 2016, 00:25

sad je gotovo sto se tice prodaje ,bar u skorije vrijeme mislim da nece biti promjena vlasnika . statut je izglasan ,niko nije htio marke da ulozi pojavio se Tan svi znamo sta se desilo , pitanje je kako dalje ? opet kazem mozda istrpiti mlade 1-2 godine pa to bude pun pogodak kako smo mislili da je s Tanom pun pogodak tako i ovo podmladjivanje mozda sad izgleda loše al ko zna sta ce donijeti . sad se sjeti jedan prijatelj mi je govorio kad je Tan kupio klub da nema namjeru puno ulagati nego da ce najvise gurati mladje igrace prodavati a trofeje ce usput kupiti ,na sta sam mu rekao ma nema nista od tog idemo liga prvaka pa cemo onda proodavati a izgleda da je sve u pravu bio .

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 09 maj 2016, 00:30

ma nece tu biti nikakvog specijalnog podmladjivanja, par igraca ce dobijati sansu ko i ove sezone i to je to, mozda ce se samo promijeniti politika da se ne dovode stranci po svaku cijenu nego ce se malo vise igraca traziti u ovoj ligi
Pyro is not a crime !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 maj 2016, 00:33

Ma da hoce biti to podmladjivanje i guranje mladih, ne bih imao nista protiv. Neka kazu tako i tako, nemojte se nadati trofejima, idemo ovim putem. Izdurat cemo nekako i to, ali bar cemo znati u kom pracu idemo.
Ali ne, oni nama dovode Kramara i mijanmarce. Koja je to politika?

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 09 maj 2016, 00:39

Radovac i Dulja 3 miliona € + Rustem 450 000 € uriniranje po ligi .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 09 maj 2016, 00:54

Evander je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Mladost iz kaknja je vise napravila nego mi u ovih dvije do tri godine , nista mi posebno nismo napravili , cak jos nam kamp nije zavrsen 100 % mladost napravi stadion i oko stadiona sve za 6 mjeseci mi se godinama oko kampa dva terena ganjamo ...
Pitarska logika, al' ona klasicna do bola. Kup, titula, p-o Evropske lige, milionski transfer lik hladno stavi u istu recenicu sa ekipom koja je prvi put usla u ovu ligu i opstala u njoj. Bravo majstore.
Sta mi imamo od tog "milionskog transfera"?
Je li to neki trofej?
Imamo prijatelju, kako ne. Imamo probijen budzet.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 maj 2016, 00:57

Evander je napisao/la:Ma da hoce biti to podmladjivanje i guranje mladih, ne bih imao nista protiv. Neka kazu tako i tako, nemojte se nadati trofejima, idemo ovim putem. Izdurat cemo nekako i to, ali bar cemo znati u kom pracu idemo.
To je to!
Vrijeme je da se jasno i glasno kaze sta je strategija kluba. Vec ovako da se raspravlja i mlati prazna slama,stvara nezadovoljstvo...
Ako je fokus na Akademiji,onda bar da hoce kupovati i dovoditi mlade igrace U16 recimo i maksimalno kadrovski ojacati Akademiju. Ali nema ni toga.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 maj 2016, 01:26

zagorski je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ma da hoce biti to podmladjivanje i guranje mladih, ne bih imao nista protiv. Neka kazu tako i tako, nemojte se nadati trofejima, idemo ovim putem. Izdurat cemo nekako i to, ali bar cemo znati u kom pracu idemo.
To je to!
Vrijeme je da se jasno i glasno kaze sta je strategija kluba. Vec ovako da se raspravlja i mlati prazna slama,stvara nezadovoljstvo...
Ako je fokus na Akademiji,onda bar da hoce kupovati i dovoditi mlade igrace U16 recimo i maksimalno kadrovski ojacati Akademiju. Ali nema ni toga.
:thumbup:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 maj 2016, 01:43

A da krenemo sa mladim i da budemo daleko od Evrope a i blizi dnu da li bi i ti i ja podrzali to guranje mladih ako bi par godina bili bez Evrope.To bi bilo upravi jos lakse jer ne bi bilo pritiska od navijaca i onda bi dvije ili tri godine prosipali pricu kako guramo mlade pa bi se nasao neko koji bi potakao mnoge da se pocnu dovoditi ozbiljniji igraci i kako zelimo da gledamo Evropu.

Problem je i taj sto bi mozda i kad bi napravili dobre mlade igrace i kad bi im se dala sansa da bi mnogi vrlo brzo otisli u inostranstvo za fine pare i sta onda sve iz pocetka.Yebes pare ako necemo imati par godina dominantnu ekipu a to guranje mladih i neka dugorocna prica kod nas u ligi ne ide.

Pa Hurtic zijani od zelje i mnogi ga tjeraju a to mu prvi poraz a sad zamisli polovina sezone a Sarajevo na jednom 7 mjestu daleko od Evrope.Ne smijem ni zamisliti sta bi sve bilo.

Kod nas se sve hoce preko noci i niko nema strpljenja za dugorocni plan.Svi odmah hoce titulu i Evropu.Niko ne bi imao strpljenja da ceka dvije godine da se mladi momci uigraju i onda dolazimo do toga da od toga nema nista.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 09 maj 2016, 01:47

Manuele noćna ptico . Idi skautiraj kakve lationse , ako može da su iz Kolumbije i Perua bit će plejsa za omladince :mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 maj 2016, 01:54

Ne mogu vise dosta je za veceras :mrgreen:

Ima par momaka koji bi legli Sarajevu al posto nisu zabili ko ovi iz Mijanmara nista onda :lol:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 09 maj 2016, 01:58

Manuel je napisao/la:Ne mogu vise dosta je za veceras :mrgreen:

Ima par momaka koji bi legli Sarajevu al posto nisu zabili ko ovi iz Mijanmara nista onda :lol:
Čeka imena u zoru . :mrgreen:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 maj 2016, 01:59

Ovdje neki pricaju gluposti tipa podmladjivanje,pa mi imamo jednu od najmladjih ekipa u ligi. Uostalom Radovac,Mihojevic,Kadusic,Catakovic,Kovacevic su mladi igraci te zabluide da ce 22 mlada igraca biti zabiravite,ako se hoce rezultat premija je dva mlada igraca u timu,jednog dobrog mladog igraca izbaciti za godinu dana je odlicno

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 maj 2016, 02:02

slika

i kusta vice "imacemo i novi stadion!"
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 maj 2016, 02:04

:puke:
Sabinho je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Mladost iz kaknja je vise napravila nego mi u ovih dvije do tri godine , nista mi posebno nismo napravili , cak jos nam kamp nije zavrsen 100 % mladost napravi stadion i oko stadiona sve za 6 mjeseci mi se godinama oko kampa dva terena ganjamo ...
Pitarska logika, al' ona klasicna do bola. Kup, titula, p-o Evropske lige, milionski transfer lik hladno stavi u istu recenicu sa ekipom koja je prvi put usla u ovu ligu i opstala u njoj. Bravo majstore.
Glupost uopste ovo da prica,uostalom to sam bas spomenuo i dta je dobro i sta je lose pljuje se,nisi bio u kampu kamp je ok,sa travom bio problem i to je uradjeno i izgleda odlicno. Sto se tice price Evandera sine mi nit smo Rijeka nit bilo sta slicno sta smo trebali da prodamo,tj sta imamo prodat? Nemamo nista,prodali smo par miliona duga i to je to i kamp sad imamo,to je nama nista posto smo Real pa se imalo sta prodat,posto nammje med i mlijeko bilo. Da pred gasenjem smo bili da Tan nije doso il ko vec,jer niko nije ni htjeo da vodi klub

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 maj 2016, 02:06

Besic je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Ne mogu vise dosta je za veceras :mrgreen:

Čeka imena u zoru . :mrgreen:
Uvijek treba biti spreman :rol:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 maj 2016, 02:06

FrancescoTotti je napisao/la:slika

i kusta vice "imacemo i novi stadion!"
Stadion ces imat kao sto si ga imao za sve ove godine,il kad iskesiras jedno 20 mil eura,a to sto mastate to je vas problem i tih koji vam to pricaju

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 maj 2016, 02:08

u dont say
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 09 maj 2016, 07:51

Stadion ćemo imati ako grad Sarajevo ili neki veći nivo vlasti nafata nekog glupog investitora.
Sabrine mi moje!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 maj 2016, 08:07

FrancescoTotti je napisao/la:u dont say
Ali uporan je dečko što jest jest. Iako ga više niko ne šljivi. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []