FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sto se mene tice, ime novog trenera me ne zanima. Zelim samo da taj koji dodje zna kako mlade igrace na najbolji nacin prebaciti iz juniora u prvi tim i integrisati ih. To nam je uvijek nasjlabija tacka bila.
Dzaba taentovani mladi igraci, ako ih ne znamo iskoristiti.
Dzaba taentovani mladi igraci, ako ih ne znamo iskoristiti.
-
bordobijeli
- Kontakt:
sad je gotovo sto se tice prodaje ,bar u skorije vrijeme mislim da nece biti promjena vlasnika . statut je izglasan ,niko nije htio marke da ulozi pojavio se Tan svi znamo sta se desilo , pitanje je kako dalje ? opet kazem mozda istrpiti mlade 1-2 godine pa to bude pun pogodak kako smo mislili da je s Tanom pun pogodak tako i ovo podmladjivanje mozda sad izgleda loše al ko zna sta ce donijeti . sad se sjeti jedan prijatelj mi je govorio kad je Tan kupio klub da nema namjeru puno ulagati nego da ce najvise gurati mladje igrace prodavati a trofeje ce usput kupiti ,na sta sam mu rekao ma nema nista od tog idemo liga prvaka pa cemo onda proodavati a izgleda da je sve u pravu bio .
ma nece tu biti nikakvog specijalnog podmladjivanja, par igraca ce dobijati sansu ko i ove sezone i to je to, mozda ce se samo promijeniti politika da se ne dovode stranci po svaku cijenu nego ce se malo vise igraca traziti u ovoj ligi
Pyro is not a crime !
Ma da hoce biti to podmladjivanje i guranje mladih, ne bih imao nista protiv. Neka kazu tako i tako, nemojte se nadati trofejima, idemo ovim putem. Izdurat cemo nekako i to, ali bar cemo znati u kom pracu idemo.
Ali ne, oni nama dovode Kramara i mijanmarce. Koja je to politika?
Radovac i Dulja 3 miliona € + Rustem 450 000 € uriniranje po ligi .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Imamo prijatelju, kako ne. Imamo probijen budzet.Evander je napisao/la:Sta mi imamo od tog "milionskog transfera"?Sabinho je napisao/la:Pitarska logika, al' ona klasicna do bola. Kup, titula, p-o Evropske lige, milionski transfer lik hladno stavi u istu recenicu sa ekipom koja je prvi put usla u ovu ligu i opstala u njoj. Bravo majstore.HeraklitMracni je napisao/la:Mladost iz kaknja je vise napravila nego mi u ovih dvije do tri godine , nista mi posebno nismo napravili , cak jos nam kamp nije zavrsen 100 % mladost napravi stadion i oko stadiona sve za 6 mjeseci mi se godinama oko kampa dva terena ganjamo ...
Je li to neki trofej?
To je to!Evander je napisao/la:Ma da hoce biti to podmladjivanje i guranje mladih, ne bih imao nista protiv. Neka kazu tako i tako, nemojte se nadati trofejima, idemo ovim putem. Izdurat cemo nekako i to, ali bar cemo znati u kom pracu idemo.
Vrijeme je da se jasno i glasno kaze sta je strategija kluba. Vec ovako da se raspravlja i mlati prazna slama,stvara nezadovoljstvo...
Ako je fokus na Akademiji,onda bar da hoce kupovati i dovoditi mlade igrace U16 recimo i maksimalno kadrovski ojacati Akademiju. Ali nema ni toga.
zagorski je napisao/la:To je to!Evander je napisao/la:Ma da hoce biti to podmladjivanje i guranje mladih, ne bih imao nista protiv. Neka kazu tako i tako, nemojte se nadati trofejima, idemo ovim putem. Izdurat cemo nekako i to, ali bar cemo znati u kom pracu idemo.
Vrijeme je da se jasno i glasno kaze sta je strategija kluba. Vec ovako da se raspravlja i mlati prazna slama,stvara nezadovoljstvo...
Ako je fokus na Akademiji,onda bar da hoce kupovati i dovoditi mlade igrace U16 recimo i maksimalno kadrovski ojacati Akademiju. Ali nema ni toga.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A da krenemo sa mladim i da budemo daleko od Evrope a i blizi dnu da li bi i ti i ja podrzali to guranje mladih ako bi par godina bili bez Evrope.To bi bilo upravi jos lakse jer ne bi bilo pritiska od navijaca i onda bi dvije ili tri godine prosipali pricu kako guramo mlade pa bi se nasao neko koji bi potakao mnoge da se pocnu dovoditi ozbiljniji igraci i kako zelimo da gledamo Evropu.Evander je napisao/la:Ma da hoce biti to podmladjivanje i guranje mladih, ne bih imao nista protiv. Neka kazu tako i tako, nemojte se nadati trofejima, idemo ovim putem. Izdurat cemo nekako i to, ali bar cemo znati u kom pracu idemo.
Problem je i taj sto bi mozda i kad bi napravili dobre mlade igrace i kad bi im se dala sansa da bi mnogi vrlo brzo otisli u inostranstvo za fine pare i sta onda sve iz pocetka.Yebes pare ako necemo imati par godina dominantnu ekipu a to guranje mladih i neka dugorocna prica kod nas u ligi ne ide.
Pa Hurtic zijani od zelje i mnogi ga tjeraju a to mu prvi poraz a sad zamisli polovina sezone a Sarajevo na jednom 7 mjestu daleko od Evrope.Ne smijem ni zamisliti sta bi sve bilo.
Kod nas se sve hoce preko noci i niko nema strpljenja za dugorocni plan.Svi odmah hoce titulu i Evropu.Niko ne bi imao strpljenja da ceka dvije godine da se mladi momci uigraju i onda dolazimo do toga da od toga nema nista.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Manuele noćna ptico . Idi skautiraj kakve lationse , ako može da su iz Kolumbije i Perua bit će plejsa za omladince 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne mogu vise dosta je za veceras
Ima par momaka koji bi legli Sarajevu al posto nisu zabili ko ovi iz Mijanmara nista onda
Ima par momaka koji bi legli Sarajevu al posto nisu zabili ko ovi iz Mijanmara nista onda
Čeka imena u zoru .Manuel je napisao/la:Ne mogu vise dosta je za veceras![]()
Ovdje neki pricaju gluposti tipa podmladjivanje,pa mi imamo jednu od najmladjih ekipa u ligi. Uostalom Radovac,Mihojevic,Kadusic,Catakovic,Kovacevic su mladi igraci te zabluide da ce 22 mlada igraca biti zabiravite,ako se hoce rezultat premija je dva mlada igraca u timu,jednog dobrog mladog igraca izbaciti za godinu dana je odlicno
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Glupost uopste ovo da prica,uostalom to sam bas spomenuo i dta je dobro i sta je lose pljuje se,nisi bio u kampu kamp je ok,sa travom bio problem i to je uradjeno i izgleda odlicno. Sto se tice price Evandera sine mi nit smo Rijeka nit bilo sta slicno sta smo trebali da prodamo,tj sta imamo prodat? Nemamo nista,prodali smo par miliona duga i to je to i kamp sad imamo,to je nama nista posto smo Real pa se imalo sta prodat,posto nammje med i mlijeko bilo. Da pred gasenjem smo bili da Tan nije doso il ko vec,jer niko nije ni htjeo da vodi klubSabinho je napisao/la:Pitarska logika, al' ona klasicna do bola. Kup, titula, p-o Evropske lige, milionski transfer lik hladno stavi u istu recenicu sa ekipom koja je prvi put usla u ovu ligu i opstala u njoj. Bravo majstore.HeraklitMracni je napisao/la:Mladost iz kaknja je vise napravila nego mi u ovih dvije do tri godine , nista mi posebno nismo napravili , cak jos nam kamp nije zavrsen 100 % mladost napravi stadion i oko stadiona sve za 6 mjeseci mi se godinama oko kampa dva terena ganjamo ...
Uvijek treba biti spremanBesic je napisao/la:Čeka imena u zoru .Manuel je napisao/la:Ne mogu vise dosta je za veceras![]()
Stadion ces imat kao sto si ga imao za sve ove godine,il kad iskesiras jedno 20 mil eura,a to sto mastate to je vas problem i tih koji vam to pricajuFrancescoTotti je napisao/la:
i kusta vice "imacemo i novi stadion!"
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Stadion ćemo imati ako grad Sarajevo ili neki veći nivo vlasti nafata nekog glupog investitora.
Sabrine mi moje!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ali uporan je dečko što jest jest. Iako ga više niko ne šljivi.FrancescoTotti je napisao/la:u dont say
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: dime, rimljanin90 i 25 gostiju.