Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Belmin6 je napisao/la:Je li ko narucivao s Office Shoesa ? Je li besplatna dostava ?
Office Shoes je obezbjedio promotivnu (besplatnu) poštarinu za sve modele za koje postoji mogućnost narudžbe preko sajta.
Slabo bgm, ima dosta stvari po 5KM, a i ovo ostalo što je skuplje, nisu nešto visoke cijene, sakoa kakvih hoćeš ima po cvajuHigh je napisao/la:Azelaši, nađoste li šta za sebe?
Pull & Bear, ima onih običnih, furka su. Cijena je 25-35 KM. Potraži i u Waikikiju, kod njih svega imaBosnianKingdom je napisao/la:Gdje ima finih šorceva, ne za grada,već ono sportske neke,da mogu "za kuće i oko kuće"?
Bio sam u Waikikiju, bilo ih je nekoliko ali nisu nesta. Pogledat ću u P&B sta ima.. Hvala ti..Poligon10 je napisao/la:Pull & Bear, ima onih običnih, furka su. Cijena je 25-35 KM. Potraži i u Waikikiju, kod njih svega imaBosnianKingdom je napisao/la:Gdje ima finih šorceva, ne za grada,već ono sportske neke,da mogu "za kuće i oko kuće"?
To su oni sto im je Radovac prvi model?High je napisao/la:
Zar je?FrancescoTotti je napisao/la: To su oni sto im je Radovac prvi model?
Ma nije nas samir.. Al ja ga zovem RadovacHigh je napisao/la:Zar je?FrancescoTotti je napisao/la: To su oni sto im je Radovac prvi model?
HZ_ilidzaa je napisao/la:Vec sam se bio pomirio da cu ocelaviti i odustao nakon duzeg vremena nanosenja razno raznih smjesa protiv celavosti.
Medjutim neki dan primjetim da mi se kosa vratila na mjestu gdje sam je vec izgubio(zalisci) , doduse samo na desnoj strani zaliska.
Osim toga tamo gdje sam je i imao postala je jos jaca i gusca, bas mi mama jucer rece sta mi je sa kosom ,popravila se.
Kao sto rekoh preparate za kosu sam pospremio u smece prije cca. 3 mjeseca pa me buni do cega bi moglo biti![]()
Jel moguce da je zbog cigara(smanjio na cca 2 kutije semdicno),alkohola(vec 2 hefte ne cugam,a prije 2 mjeseca sam smanjio kolicine tj. ne opijam se) i sto sam 5-6 kilograma smrsao ?
Inace ako gledamo boju kose i kakvocu imam 100% maminu kosu,a sa oceve strane svi su u fullu celavi , trojica amidza + moj stari nemaju zajedno 20 dlaka na glavi,a ni njihova djeca sem jednog izroda![]()
Ja sam jos relativno mlada da ocelavim ,ali ima 1,5 godina kako su zalisci krenuli.
Jos sam zaboravio reci da mi je prije cca 20-30 dana u 2-3 dana jedno 200 dlaka ispalo, zalisci se bili bas vidno produbili.
To za koliko su se produbili do danas su se duplo vratili.
btw. Ima li gdje kod nas kupiti gel ili kremu koji ne stete kosi i vlasistu?
Opet mi pocela opadatimadridista4ever je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:Vec sam se bio pomirio da cu ocelaviti i odustao nakon duzeg vremena nanosenja razno raznih smjesa protiv celavosti.
Medjutim neki dan primjetim da mi se kosa vratila na mjestu gdje sam je vec izgubio(zalisci) , doduse samo na desnoj strani zaliska.
Osim toga tamo gdje sam je i imao postala je jos jaca i gusca, bas mi mama jucer rece sta mi je sa kosom ,popravila se.
Kao sto rekoh preparate za kosu sam pospremio u smece prije cca. 3 mjeseca pa me buni do cega bi moglo biti![]()
Jel moguce da je zbog cigara(smanjio na cca 2 kutije semdicno),alkohola(vec 2 hefte ne cugam,a prije 2 mjeseca sam smanjio kolicine tj. ne opijam se) i sto sam 5-6 kilograma smrsao ?
Inace ako gledamo boju kose i kakvocu imam 100% maminu kosu,a sa oceve strane svi su u fullu celavi , trojica amidza + moj stari nemaju zajedno 20 dlaka na glavi,a ni njihova djeca sem jednog izroda![]()
Ja sam jos relativno mlada da ocelavim ,ali ima 1,5 godina kako su zalisci krenuli.
Jos sam zaboravio reci da mi je prije cca 20-30 dana u 2-3 dana jedno 200 dlaka ispalo, zalisci se bili bas vidno produbili.
To za koliko su se produbili do danas su se duplo vratili.
btw. Ima li gdje kod nas kupiti gel ili kremu koji ne stete kosi i vlasistu?
E paša moj ti se zahvali Bogu, ja sanjam da će se meni jednog dana to desiti. Nisam još oćelavio ali kosa se toliko prorijedila da mi se vidi vlasište, a zalisci oronuli samo tako. Sve to u nevjerovatno kratkom vremenu nakon što mi je kosa bila nevjerovatno gusta i kvalitetna i bez ikakvih urođenih zalizaka. Genetika!? amidža mi je ćelav odkad znam za sebe, ali jbg stari mi trenutno ima više kose a i bolju nego što je moja :/ sa mamine strane nemam toliko muške familije, dedo je ćelav odavno al jbg čovjek je star haha a i dajdža ćelavi ima nekoliko godina ali poslije 30ih ugl...ja još uvijek uspijevam to prikriti pa onako osim kad se probudim ne vidi se baš skroz osim da mi je kvaliteta kose obična ka.rna. Međutim, jako sam mlad i u mojim godinama ovo nije uobičajno nikako tako da imam još neke nade da će mi se desiti to ko tebi, jer baš mi ovo lomi glavu, je.be samopouzdanje fkt i samo mislim na to kad sam u društvu. Tako da, ako skontaš koji ti je uzrok tog preporoda kose javi.I ja pušim, ali neke 2 kutije sedmično, 3 maks, pijem vrlo rijetko, hranim se poprilično zdravo i bavim se oduvijek sportom...
U vezi tvog pitanja, meni su dermatolozi rekli da su svi ti preparati zbog hemijskog udjela loši za kosu, ja lično koristim nivein gel i kremu za kosu koji imaju najbolji sastav i uopšte ne lijepe i ne stvrdnu kosu kao oni drugi. Definitivno su najkvalitetniji i najbolji za kosu. Cijena im je nako skupa, ko taft npr. i ima ih kupiti u dm-u.
Sa mamine strane mi svi kosati pa tako i dajdza,a fizicki dosta licim na dajdzu.Bosniacum Lilium je napisao/la:Kosa najcesce povlaci na dajdze