odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Lakoste
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la Lakoste » 24 maj 2016, 10:49

slika
:shock: :o :bow: :plac:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 24 maj 2016, 22:44

Je li ko narucivao s Office Shoesa ? Je li besplatna dostava ?

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 25 maj 2016, 09:49

Belmin6 je napisao/la:Je li ko narucivao s Office Shoesa ? Je li besplatna dostava ?
Office Shoes je obezbjedio promotivnu (besplatnu) poštarinu za sve modele za koje postoji mogućnost narudžbe preko sajta.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

High

Post Postao/la High » 25 maj 2016, 10:25

Azelaši, nađoste li šta za sebe?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 25 maj 2016, 14:18

High je napisao/la:Azelaši, nađoste li šta za sebe?
Slabo bgm, ima dosta stvari po 5KM, a i ovo ostalo što je skuplje, nisu nešto visoke cijene, sakoa kakvih hoćeš ima po cvaju :mrgreen: Konkretno gledao sam majice, ali nije mi se nešto svidjelo, zato prvom prilikom kada odem u Sarajevo nauzimat si kakve jeftine robe :D

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 maj 2016, 18:48

Gdje ima finih šorceva, ne za grada,već ono sportske neke,da mogu "za kuće i oko kuće"?
Sabrine mi moje!

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 25 maj 2016, 19:52

Potraži u New Yorkeru. :D
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 25 maj 2016, 19:59

BosnianKingdom je napisao/la:Gdje ima finih šorceva, ne za grada,već ono sportske neke,da mogu "za kuće i oko kuće"?
Pull & Bear, ima onih običnih, furka su. Cijena je 25-35 KM. Potraži i u Waikikiju, kod njih svega ima :D

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 maj 2016, 20:06

Poligon10 je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Gdje ima finih šorceva, ne za grada,već ono sportske neke,da mogu "za kuće i oko kuće"?
Pull & Bear, ima onih običnih, furka su. Cijena je 25-35 KM. Potraži i u Waikikiju, kod njih svega ima :D
Bio sam u Waikikiju, bilo ih je nekoliko ali nisu nesta. Pogledat ću u P&B sta ima.. Hvala ti..
Sabrine mi moje!

High

Post Postao/la High » 25 maj 2016, 22:17

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 maj 2016, 00:29

High je napisao/la:slika
To su oni sto im je Radovac prvi model? :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

High

Post Postao/la High » 26 maj 2016, 00:36

FrancescoTotti je napisao/la: To su oni sto im je Radovac prvi model? :lol:
Zar je? :urnebes:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 maj 2016, 00:46

High je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la: To su oni sto im je Radovac prvi model? :lol:
Zar je? :urnebes:
Ma nije nas samir.. Al ja ga zovem Radovac :lol:
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 26 maj 2016, 01:53

Vec sam se bio pomirio da cu ocelaviti i odustao nakon duzeg vremena nanosenja razno raznih smjesa protiv celavosti.
Medjutim neki dan primjetim da mi se kosa vratila na mjestu gdje sam je vec izgubio(zalisci) , doduse samo na desnoj strani zaliska.
Osim toga tamo gdje sam je i imao postala je jos jaca i gusca, bas mi mama jucer rece sta mi je sa kosom ,popravila se.
Kao sto rekoh preparate za kosu sam pospremio u smece prije cca. 3 mjeseca pa me buni do cega bi moglo biti :?
Jel moguce da je zbog cigara(smanjio na cca 2 kutije semdicno),alkohola(vec 2 hefte ne cugam,a prije 2 mjeseca sam smanjio kolicine tj. ne opijam se) i sto sam 5-6 kilograma smrsao ?
Inace ako gledamo boju kose i kakvocu imam 100% maminu kosu,a sa oceve strane svi su u fullu celavi , trojica amidza + moj stari nemaju zajedno 20 dlaka na glavi,a ni njihova djeca sem jednog izroda :mrgreen:
Ja sam jos relativno mlada da ocelavim ,ali ima 1,5 godina kako su zalisci krenuli.
Jos sam zaboravio reci da mi je prije cca 20-30 dana u 2-3 dana jedno 200 dlaka ispalo, zalisci se bili bas vidno produbili.
To za koliko su se produbili do danas su se duplo vratili.

btw. Ima li gdje kod nas kupiti gel ili kremu koji ne stete kosi i vlasistu?

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 26 maj 2016, 11:43

Odem u grad jucer i trazim neke ZX 700 / 750. U trgovini u kojoj sam bio nije bilo nekog velikog izbora a ostale trgovine su mi bile dosta daleko, a vremena nisam imao i na kraju uzmem ove
slika

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 03 jun 2016, 19:42

Zanima me par stvari prijatelji
imali gdje u sarajevu da se moze kupiti neki rekvizit il tako te stvari vezane za gospodar prstenova i jos jedno dali ima gdje za uzet ono odijelo sto arapi nose znaci onaj bijeli carsaf nesh u tom fazonu
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

madridista4ever
Kontakt:

Post Postao/la madridista4ever » 03 jun 2016, 21:11

HZ_ilidzaa je napisao/la:Vec sam se bio pomirio da cu ocelaviti i odustao nakon duzeg vremena nanosenja razno raznih smjesa protiv celavosti.
Medjutim neki dan primjetim da mi se kosa vratila na mjestu gdje sam je vec izgubio(zalisci) , doduse samo na desnoj strani zaliska.
Osim toga tamo gdje sam je i imao postala je jos jaca i gusca, bas mi mama jucer rece sta mi je sa kosom ,popravila se.
Kao sto rekoh preparate za kosu sam pospremio u smece prije cca. 3 mjeseca pa me buni do cega bi moglo biti :?
Jel moguce da je zbog cigara(smanjio na cca 2 kutije semdicno),alkohola(vec 2 hefte ne cugam,a prije 2 mjeseca sam smanjio kolicine tj. ne opijam se) i sto sam 5-6 kilograma smrsao ?
Inace ako gledamo boju kose i kakvocu imam 100% maminu kosu,a sa oceve strane svi su u fullu celavi , trojica amidza + moj stari nemaju zajedno 20 dlaka na glavi,a ni njihova djeca sem jednog izroda :mrgreen:
Ja sam jos relativno mlada da ocelavim ,ali ima 1,5 godina kako su zalisci krenuli.
Jos sam zaboravio reci da mi je prije cca 20-30 dana u 2-3 dana jedno 200 dlaka ispalo, zalisci se bili bas vidno produbili.

E paša moj ti se zahvali Bogu, ja sanjam da će se meni jednog dana to desiti. Nisam još oćelavio ali kosa se toliko prorijedila da mi se vidi vlasište, a zalisci oronuli samo tako. Sve to u nevjerovatno kratkom vremenu nakon što mi je kosa bila nevjerovatno gusta i kvalitetna i bez ikakvih urođenih zalizaka. Genetika!? amidža mi je ćelav odkad znam za sebe, ali jbg stari mi trenutno ima više kose a i bolju nego što je moja :/ sa mamine strane nemam toliko muške familije, dedo je ćelav odavno al jbg čovjek je star haha a i dajdža ćelavi ima nekoliko godina ali poslije 30ih ugl...ja još uvijek uspijevam to prikriti pa onako osim kad se probudim ne vidi se baš skroz osim da mi je kvaliteta kose obična ka.rna. Međutim, jako sam mlad i u mojim godinama ovo nije uobičajno nikako tako da imam još neke nade da će mi se desiti to ko tebi, jer baš mi ovo lomi glavu, je.be samopouzdanje fkt i samo mislim na to kad sam u društvu. Tako da, ako skontaš koji ti je uzrok tog preporoda kose javi. ;) I ja pušim, ali neke 2 kutije sedmično, 3 maks, pijem vrlo rijetko, hranim se poprilično zdravo i bavim se oduvijek sportom...
U vezi tvog pitanja, meni su dermatolozi rekli da su svi ti preparati zbog hemijskog udjela loši za kosu, ja lično koristim nivein gel i kremu za kosu koji imaju najbolji sastav i uopšte ne lijepe i ne stvrdnu kosu kao oni drugi. Definitivno su najkvalitetniji i najbolji za kosu. Cijena im je nako skupa, ko taft npr. i ima ih kupiti u dm-u.

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 03 jun 2016, 21:37

90% ovih novih nazovi modernih patika ne bih nosio da mi plate, kakve su to boje, kakvi su to đonovi, još i svijetle. Jel se to fakat nekom svidi pa kupi ili ide na principu: svi imaju daj i meni. Mrš airmaxe :D neću da te nosim.
Pustiću sunce da topi ljubav!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 jun 2016, 21:39

Kosa najcesce povlaci na dajdze
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 jun 2016, 22:50

madridista4ever je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Vec sam se bio pomirio da cu ocelaviti i odustao nakon duzeg vremena nanosenja razno raznih smjesa protiv celavosti.

E paša moj ti se zahvali Bogu, ja sanjam da će se meni jednog dana to desiti. Nisam još oćelavio ali kosa se toliko prorijedila da mi se vidi vlasište, a zalisci oronuli samo tako. Sve to u nevjerovatno kratkom vremenu nakon što mi je kosa bila nevjerovatno gusta i kvalitetna i bez ikakvih urođenih zalizaka. Genetika!? amidža mi je ćelav odkad znam za sebe, ali jbg stari mi trenutno ima više kose a i bolju nego što je moja :/ sa mamine strane nemam toliko muške familije, dedo je ćelav odavno al jbg čovjek je star haha a i dajdža ćelavi ima nekoliko godina ali poslije 30ih ugl...ja još uvijek uspijevam to prikriti pa onako osim kad se probudim ne vidi se baš skroz osim da mi je kvaliteta kose obična ka.rna. Međutim, jako sam mlad i u mojim godinama ovo nije uobičajno nikako tako da imam još neke nade da će mi se desiti to ko tebi, jer baš mi ovo lomi glavu, je.be samopouzdanje fkt i samo mislim na to kad sam u društvu. Tako da, ako skontaš koji ti je uzrok tog preporoda kose javi. ;) I ja pušim, ali neke 2 kutije sedmično, 3 maks, pijem vrlo rijetko, hranim se poprilično zdravo i bavim se oduvijek sportom...
U vezi tvog pitanja, meni su dermatolozi rekli da su svi ti preparati zbog hemijskog udjela loši za kosu, ja lično koristim nivein gel i kremu za kosu koji imaju najbolji sastav i uopšte ne lijepe i ne stvrdnu kosu kao oni drugi. Definitivno su najkvalitetniji i najbolji za kosu. Cijena im je nako skupa, ko taft npr. i ima ih kupiti u dm-u.
Opet mi pocela opadati :(
Mene zalisci samo zezaju ,a na drugim mjestim imam bas bas gustu kosu.
Ako se zaustavi na ovome definitivno cu uraditi transplataciju kose na zaliscima, meni fali nekih cca. 500-600(mozda i manje) dlaka sto bi me doslo isto toliko eura , obzirom da se cijena krece 1 eur po dlaci.
Svi u celavi u familiji imaju Vin Dizen oblik glave :mrgreen: odnosno bolje im je bez kose nego sa njom , samo ja izrod kojem nikako ne stoje ni zalisci ,a kamoli cela :(
Neki dan me jedan frizer pita sto ne dizem kosu kad je imam toliko , kad mu pokaza prekrivene zaliske sjebo se frajer.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Kosa najcesce povlaci na dajdze
Sa mamine strane mi svi kosati pa tako i dajdza,a fizicki dosta licim na dajdzu.
Ma sve naopako :roll:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.