odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
S oceve strane losa kosa, kod babe mi losa kosa. Ali zato dajdze imaju onu kosu iz reklama
Meni iskreno smeta ovako bujna i gusta kosa 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Oštra crna kosa, jaka brada, zelene oči i edicija knjiga Derviša Sušića - uvijek prolazi kod žena. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- madridista4ever
- Kontakt:
@HZ_ilidzaa ma genetika je to, čudna stvar, geni se na kosi povuku pretežno od jednog člana porodice, a to čak može biti i neko iz šire. Je.bajiga mi koji imamo problema s tim povukli smo s nekog ćele, džaba što imamo toliko kosonja u familiji. Ja definitivno planiram uraditi transplataciju, samo što sam čuo da to ne valja raditi prije 30te, što, ne znam.
Ja imam još dostaa vremena do tih godina, a nadam se da mi prije neće ni trebati...
- samo_lijevo
- Kontakt:
Da vam pozajmim. Ne znam sta cu koliko je ostra i gusta. 
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- IlFantasista
- Kontakt:
Sve i svašta ti se prodaje ispred Fahdove džamije što se tiče te arapske nošnje, pa vjerovatno tu ima to što tražiš.KEC je napisao/la:Zanima me par stvari prijatelji
imali gdje u sarajevu da se moze kupiti neki rekvizit il tako te stvari vezane za gospodar prstenova i jos jedno dali ima gdje za uzet ono odijelo sto arapi nose znaci onaj bijeli carsaf nesh u tom fazonu
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Probajte Fitoval protiv opadanja kose. Mislim da ne moze nastetiti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Post je postao/la Bosniacum Lilium, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.Bosniacum Lilium je napisao/la:S oceve strane losa kosa, kod babe mi losa kosa. Ali zato dajdze imaju onu kosu iz reklamaMeni iskreno smeta ovako bujna i gusta kosa
Prikaži post
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Post je postao/la Bosniacum Lilium, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.Bosniacum Lilium je napisao/la:S oceve strane losa kosa, kod babe mi losa kosa. Ali zato dajdze imaju onu kosu iz reklamaMeni iskreno smeta ovako bujna i gusta kosa
Prikaži post
![]()
a ne provociram, ali to ce ti reci vecina muskaraca sa pregustom kosom
High je napisao/la:Oštra crna kosa, jaka brada, zelene oči i edicija knjiga Derviša Sušića - uvijek prolazi kod žena.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Prati kosu sa prirodnim šamponom sa dodatkom sode bikarbone, zatim prokuvate žaru i isperete kosu sa njom, a takođe nanositi na kosu ricinusuvo ulje (nije više od 4km u apoteci)
po onome što sam čuo/vidio, pomaže
Don't believe the hype.
Ako ko zna dobru stranicu za majice sa printovima nek postavi link.Hvala unaprijed
- Jaozinho22
- Kontakt:
Jel zna neko gdje mogu uradit kvalitetan print na majicu u Sarajevu i također da li ima neka radnja koja se bavi ''izradom šalova po želji'' ?
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
https://www.instagram.com/nano.dsgn/
Cuo sam od nekoliko ljudi da su od njih narucivali takve majice i zadovoljni su, ja se licno nisam uvjerio ali valjda ne lazu
Cuo sam od nekoliko ljudi da su od njih narucivali takve majice i zadovoljni su, ja se licno nisam uvjerio ali valjda ne lazu
šta bi sa onom stranicom Crash Shop za print na majicama, oni su to dobro radili skroz i dostavljali po cijeloj BiH???
Pustiću sunce da topi ljubav!
- anonymousHD
- Kontakt:
Ono što oni prodaju ti možeš uradi za 15 majice, a 25km duxerice, i tako to. Lopovi obični.hoshafka je napisao/la:šta bi sa onom stranicom Crash Shop za print na majicama, oni su to dobro radili skroz i dostavljali po cijeloj BiH???
Uz to,akisarajevo92 je napisao/la:Prati kosu sa prirodnim šamponom sa dodatkom sode bikarbone, zatim prokuvate žaru i isperete kosu sa njom, a takođe nanositi na kosu ricinusuvo ulje (nije više od 4km u apoteci)
u zadnje vrijeme je jako aktuelan šampon od bijelog luka za obnovu kose. Mnoge kolegice govore da im kosa raste brže, a i nove dlake izviru, pa vam nije štetno probati. Ricinusovo ulje je odlično za ubrzan rast.
A, stoji i ovo za sodu, ona jednostavno je dobra za sve.
Dakle, u prirodi je sve.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
"pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!"
Ti samponi od bijelog luka idu ko halva 
Prica mi jaranica sto radi za Farmasi...ne moze stici sve kolko narudzbi ima
Prica mi jaranica sto radi za Farmasi...ne moze stici sve kolko narudzbi ima
FORZA MARŠAL !!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
što se tiče šampona mjenjao sam ih dosta, ali mislim da ću se na ovome zadržati jer mi je dosad najbolji.