Biogeronimo je napisao/la:BN - Bo...ili?HuX je napisao/la:
pa dobro ja nisma bo zadovoljan njegovom izvedbom protiv obale

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Biogeronimo je napisao/la:BN - Bo...ili?HuX je napisao/la:
pa dobro ja nisma bo zadovoljan njegovom izvedbom protiv obale
a brate moj i sam znas da para vrti tamo gdje burgija neceNeutral je napisao/la:Što bi United pustio Nemanju, ne vidim uopće neki razlog za to. Jedino da je u nekoj svađi sa Sir-om, no sumnjam.
Napokon su se sjetili da nam treba bek, hvala Bogu.
A znamo da hobotnica ne grijesidr.adnan je napisao/la:Njemačka protiv Engleske.... Previše mi liči na duel FC Bayern - Machester United... Dosta igrača iz oba tima će ponovo zaigrati kontra drugih i opet će biti rat u mojoj kući![]()
Navodno bi si Holger trebao vratiti u ovoj utakmicI, a i Schwaini je sve izvjesniji da će nastupiti. Koliko čitam u drugim medijima, od Muellera i Lahma se očekuje da odrade dobar posao danas![]()
Uostalom, hobotnica je rekla NJEMAČKA
Koliko si siguran da u Benfici nije igrao na poziciji lijevog beka.Klare je napisao/la:Da vam kažem Coentraou uopšte pozicija nije na lijevom beku, nego na lijevom krilu.U Benfici nikada to nije igrao, samo sada u Portugalu prinuđen da tu igra, isto kao Guttierez u Argentini.Treba nam klasični bek, neko provjereno ime, koji je dobar prvo u odbrani pa onda i u napadu, a ovaj samo potencijala u napadu ima, mada ni tu nije nešto.Ne trebaju Bayernu više igrači "biće u top 3".
Bayern treba izgraditi jak tim, pa tek onda nekakve talente kupovati.
momak je upravu, coentrau je prirodna pozicija lijevo krilo, ali silom prilika u prosloj sezoni(povrede, kartoni, itd.) bio je prisiljen igrati na toj poziciji lijevog bocnog i tu se veoma dobro pokazao, i quieroz ga je pozvao k'o bocnog igraca, uostalom cim je dobio poziv za SP, ima nesto u njemu_amel_13_BHf_ je napisao/la:kralju ko ce doci onda...pa jesi ti pratio momka...veoma brz i pameetno igra...jos je mlad..pa kad moze badstuber igrat na beku sto nebi i ovaj igro ...po meni je bolji ofanzivni bek kakav nam i treba po lijevoj strani...a ne defanzivni (badstuber).
Dok ima Mullera nema straha za Bavarce. Gomez ce svakako ostati na klupi.....thulkazal je napisao/la:Muller extra ali necu o njemu nego o panju Gomezu ... Oće on sam da pređe igrača a uvijek zaboravi loptu ma nezz šta su oni vidili u njemu kada je i u Vfl davao po 3 gola nižim ekipama pa tako i došao da je u tri sezone davao oko 15-20 golova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.