FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

HuX
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la HuX » 27 jun 2010, 02:32

geronimo je napisao/la:
HuX je napisao/la:
pa dobro ja nisma bo zadovoljan njegovom izvedbom protiv obale
BN - Bo...ili?
Bio :D hebiga zafali nekad slova :D
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 jun 2010, 02:40

Dobro BO :D , ja mislio ti iz BN-e. Oni kazu BO umjesto pravilno BA. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 jun 2010, 03:35

Što bi United pustio Nemanju, ne vidim uopće neki razlog za to. Jedino da je u nekoj svađi sa Sir-om, no sumnjam.

Napokon su se sjetili da nam treba bek, hvala Bogu.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 27 jun 2010, 07:00

Nisam dugo secera vidio na forumu. Je li bas otisao ili sad nastupa pod nekim drugim nickom?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 27 jun 2010, 10:19

Neutral je napisao/la:Što bi United pustio Nemanju, ne vidim uopće neki razlog za to. Jedino da je u nekoj svađi sa Sir-om, no sumnjam.

Napokon su se sjetili da nam treba bek, hvala Bogu.
a brate moj i sam znas da para vrti tamo gdje burgija nece :D ako dovedu kjaera, il nekog drugog stopera, mislim da bi ga za 30 milki, fergie pustio :)
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 27 jun 2010, 11:59

nema nam secera kad smo vec kod njeg ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 27 jun 2010, 12:24

Njemačka protiv Engleske.... Previše mi liči na duel FC Bayern - Machester United... Dosta igrača iz oba tima će ponovo zaigrati kontra drugih i opet će biti rat u mojoj kući :D
Navodno bi si Holger trebao vratiti u ovoj utakmicI, a i Schwaini je sve izvjesniji da će nastupiti. Koliko čitam u drugim medijima, od Muellera i Lahma se očekuje da odrade dobar posao danas 8-)
Uostalom, hobotnica je rekla NJEMAČKA ;)
Sent from my Philips Smart TV.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 27 jun 2010, 12:56

dr.adnan je napisao/la:Njemačka protiv Engleske.... Previše mi liči na duel FC Bayern - Machester United... Dosta igrača iz oba tima će ponovo zaigrati kontra drugih i opet će biti rat u mojoj kući :D
Navodno bi si Holger trebao vratiti u ovoj utakmicI, a i Schwaini je sve izvjesniji da će nastupiti. Koliko čitam u drugim medijima, od Muellera i Lahma se očekuje da odrade dobar posao danas 8-)
Uostalom, hobotnica je rekla NJEMAČKA ;)
A znamo da hobotnica ne grijesi 8-)

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 27 jun 2010, 13:02

Pa hobotnici su uvijek sanse 50-50, isto kao i svakome od nas. :roll: Ako ima prosjek od nekih 80% pogođenih prognoza, onda znaci da grijesi. Valjda je jasno da je tih 80% tacnih prognoza realno za reprezentaciju kao sto je Njemacka. U vecini slucajeva pobjeđuju.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 27 jun 2010, 15:32

ma bolan hobotnica je uvijek 100% upravu ;)

Klare

Post Postao/la Klare » 27 jun 2010, 15:59

Da vam kažem Coentraou uopšte pozicija nije na lijevom beku, nego na lijevom krilu.U Benfici nikada to nije igrao, samo sada u Portugalu prinuđen da tu igra, isto kao Guttierez u Argentini.Treba nam klasični bek, neko provjereno ime, koji je dobar prvo u odbrani pa onda i u napadu, a ovaj samo potencijala u napadu ima, mada ni tu nije nešto.Ne trebaju Bayernu više igrači "biće u top 3".
Bayern treba izgraditi jak tim, pa tek onda nekakve talente kupovati.

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 27 jun 2010, 16:51

kralju ko ce doci onda...pa jesi ti pratio momka...veoma brz i pameetno igra...jos je mlad..pa kad moze badstuber igrat na beku sto nebi i ovaj igro ...po meni je bolji ofanzivni bek kakav nam i treba po lijevoj strani...a ne defanzivni (badstuber). 8-)
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jun 2010, 16:56

Klare je napisao/la:Da vam kažem Coentraou uopšte pozicija nije na lijevom beku, nego na lijevom krilu.U Benfici nikada to nije igrao, samo sada u Portugalu prinuđen da tu igra, isto kao Guttierez u Argentini.Treba nam klasični bek, neko provjereno ime, koji je dobar prvo u odbrani pa onda i u napadu, a ovaj samo potencijala u napadu ima, mada ni tu nije nešto.Ne trebaju Bayernu više igrači "biće u top 3".
Bayern treba izgraditi jak tim, pa tek onda nekakve talente kupovati.
Koliko si siguran da u Benfici nije igrao na poziciji lijevog beka.
Pocetak njegove karijere je bio dosta buran. Poceo je igrati na poziciji napadaca, i tri pune godine je igrao na istoj, da bi se poslije otkrio njegov talenat na krilnim pozicijama, a posljednju sezonu igra mnogo vise na poziciji beka nego na poziciji krila. Pokazao je veliki talenat i eventualno bi njegovo dovodjenje bilo veliko pojacanje. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 jun 2010, 17:00

_amel_13_BHf_ je napisao/la:kralju ko ce doci onda...pa jesi ti pratio momka...veoma brz i pameetno igra...jos je mlad..pa kad moze badstuber igrat na beku sto nebi i ovaj igro ...po meni je bolji ofanzivni bek kakav nam i treba po lijevoj strani...a ne defanzivni (badstuber). 8-)
momak je upravu, coentrau je prirodna pozicija lijevo krilo, ali silom prilika u prosloj sezoni(povrede, kartoni, itd.) bio je prisiljen igrati na toj poziciji lijevog bocnog i tu se veoma dobro pokazao, i quieroz ga je pozvao k'o bocnog igraca, uostalom cim je dobio poziv za SP, ima nesto u njemu :D
Za zivot cijeli!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 27 jun 2010, 17:27

Kako igra ovaj Muller,Ok gledao sam ga citavu sezonu i bio je standardno dobar u Bayernu ali ovo je nevjerovatno,pa on ako ne postane u narednim godinama jedan od najboljih ofanzivaca svijeta niko nece :o
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 27 jun 2010, 17:54

Muller extra ali necu o njemu nego o panju Gomezu ... Oće on sam da pređe igrača a uvijek zaboravi loptu ma nezz šta su oni vidili u njemu kada je i u Vfl davao po 3 gola nižim ekipama pa tako i došao da je u tri sezone davao oko 15-20 golova

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jun 2010, 17:58

thulkazal je napisao/la:Muller extra ali necu o njemu nego o panju Gomezu ... Oće on sam da pređe igrača a uvijek zaboravi loptu ma nezz šta su oni vidili u njemu kada je i u Vfl davao po 3 gola nižim ekipama pa tako i došao da je u tri sezone davao oko 15-20 golova
Dok ima Mullera nema straha za Bavarce. Gomez ce svakako ostati na klupi.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 27 jun 2010, 18:10

Ma dolazak Gomeza je realno jedna od najvecih greski Bayernove uprave, uredu da smo dali za njega neki normalan iznos ali 30M :roll: Ali zato mali Muller dominira :D A Ozila sam odavno zelio vidjeti u nasem dresu, ali sumljam u njegov dolazak :cry:

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 27 jun 2010, 18:19

BAYERN 4 : 1 ENGLESKA :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 jun 2010, 18:22

Teta Mulija se ne sali. :D Ovo danas je bilo vise nego bezobrazno s njegove strane.
@seceru, vrati se! Nemoj da te ja trazim po Svabiji. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.