FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 27 jun 2010, 11:59

nema nam secera kad smo vec kod njeg ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 27 jun 2010, 12:24

Njemačka protiv Engleske.... Previše mi liči na duel FC Bayern - Machester United... Dosta igrača iz oba tima će ponovo zaigrati kontra drugih i opet će biti rat u mojoj kući :D
Navodno bi si Holger trebao vratiti u ovoj utakmicI, a i Schwaini je sve izvjesniji da će nastupiti. Koliko čitam u drugim medijima, od Muellera i Lahma se očekuje da odrade dobar posao danas 8-)
Uostalom, hobotnica je rekla NJEMAČKA ;)
Sent from my Philips Smart TV.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 27 jun 2010, 12:56

dr.adnan je napisao/la:Njemačka protiv Engleske.... Previše mi liči na duel FC Bayern - Machester United... Dosta igrača iz oba tima će ponovo zaigrati kontra drugih i opet će biti rat u mojoj kući :D
Navodno bi si Holger trebao vratiti u ovoj utakmicI, a i Schwaini je sve izvjesniji da će nastupiti. Koliko čitam u drugim medijima, od Muellera i Lahma se očekuje da odrade dobar posao danas 8-)
Uostalom, hobotnica je rekla NJEMAČKA ;)
A znamo da hobotnica ne grijesi 8-)

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 27 jun 2010, 13:02

Pa hobotnici su uvijek sanse 50-50, isto kao i svakome od nas. :roll: Ako ima prosjek od nekih 80% pogođenih prognoza, onda znaci da grijesi. Valjda je jasno da je tih 80% tacnih prognoza realno za reprezentaciju kao sto je Njemacka. U vecini slucajeva pobjeđuju.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 27 jun 2010, 15:32

ma bolan hobotnica je uvijek 100% upravu ;)

Klare

Post Postao/la Klare » 27 jun 2010, 15:59

Da vam kažem Coentraou uopšte pozicija nije na lijevom beku, nego na lijevom krilu.U Benfici nikada to nije igrao, samo sada u Portugalu prinuđen da tu igra, isto kao Guttierez u Argentini.Treba nam klasični bek, neko provjereno ime, koji je dobar prvo u odbrani pa onda i u napadu, a ovaj samo potencijala u napadu ima, mada ni tu nije nešto.Ne trebaju Bayernu više igrači "biće u top 3".
Bayern treba izgraditi jak tim, pa tek onda nekakve talente kupovati.

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 27 jun 2010, 16:51

kralju ko ce doci onda...pa jesi ti pratio momka...veoma brz i pameetno igra...jos je mlad..pa kad moze badstuber igrat na beku sto nebi i ovaj igro ...po meni je bolji ofanzivni bek kakav nam i treba po lijevoj strani...a ne defanzivni (badstuber). 8-)
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jun 2010, 16:56

Klare je napisao/la:Da vam kažem Coentraou uopšte pozicija nije na lijevom beku, nego na lijevom krilu.U Benfici nikada to nije igrao, samo sada u Portugalu prinuđen da tu igra, isto kao Guttierez u Argentini.Treba nam klasični bek, neko provjereno ime, koji je dobar prvo u odbrani pa onda i u napadu, a ovaj samo potencijala u napadu ima, mada ni tu nije nešto.Ne trebaju Bayernu više igrači "biće u top 3".
Koliko si siguran da u Benfici nije igrao na poziciji lijevog beka.
Pocetak njegove karijere je bio dosta buran. Poceo je igrati na poziciji napadaca, i tri pune godine je igrao na istoj, da bi se poslije otkrio njegov talenat na krilnim pozicijama, a posljednju sezonu igra mnogo vise na poziciji beka nego na poziciji krila. Pokazao je veliki talenat i eventualno bi njegovo dovodjenje bilo veliko pojacanje. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 jun 2010, 17:00

_amel_13_BHf_ je napisao/la:kralju ko ce doci onda...pa jesi ti pratio momka...veoma brz i pameetno igra...jos je mlad..pa kad moze badstuber igrat na beku sto nebi i ovaj igro ...po meni je bolji ofanzivni bek kakav nam i treba po lijevoj strani...a ne defanzivni (badstuber). 8-)
momak je upravu, coentrau je prirodna pozicija lijevo krilo, ali silom prilika u prosloj sezoni(povrede, kartoni, itd.) bio je prisiljen igrati na toj poziciji lijevog bocnog i tu se veoma dobro pokazao, i quieroz ga je pozvao k'o bocnog igraca, uostalom cim je dobio poziv za SP, ima nesto u njemu :D
Za zivot cijeli!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 27 jun 2010, 17:27

Kako igra ovaj Muller,Ok gledao sam ga citavu sezonu i bio je standardno dobar u Bayernu ali ovo je nevjerovatno,pa on ako ne postane u narednim godinama jedan od najboljih ofanzivaca svijeta niko nece :o
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 27 jun 2010, 17:54

Muller extra ali necu o njemu nego o panju Gomezu ... Oće on sam da pređe igrača a uvijek zaboravi loptu ma nezz šta su oni vidili u njemu kada je i u Vfl davao po 3 gola nižim ekipama pa tako i došao da je u tri sezone davao oko 15-20 golova

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jun 2010, 17:58

thulkazal je napisao/la:Muller extra ali necu o njemu nego o panju Gomezu ... Oće on sam da pređe igrača a uvijek zaboravi loptu ma nezz šta su oni vidili u njemu kada je i u Vfl davao po 3 gola nižim ekipama pa tako i došao da je u tri sezone davao oko 15-20 golova
Dok ima Mullera nema straha za Bavarce. Gomez ce svakako ostati na klupi.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 27 jun 2010, 18:10

Ma dolazak Gomeza je realno jedna od najvecih greski Bayernove uprave, uredu da smo dali za njega neki normalan iznos ali 30M :roll: Ali zato mali Muller dominira :D A Ozila sam odavno zelio vidjeti u nasem dresu, ali sumljam u njegov dolazak :cry:

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 27 jun 2010, 18:19

BAYERN 4 : 1 ENGLESKA :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 jun 2010, 18:22

Teta Mulija se ne sali. :D Ovo danas je bilo vise nego bezobrazno s njegove strane.
@seceru, vrati se! Nemoj da te ja trazim po Svabiji. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 27 jun 2010, 18:28

_amel_13_BHf_ je napisao/la:kralju ko ce doci onda...pa jesi ti pratio momka...veoma brz i pameetno igra...jos je mlad..pa kad moze badstuber igrat na beku sto nebi i ovaj igro ...po meni je bolji ofanzivni bek kakav nam i treba po lijevoj strani...a ne defanzivni (badstuber). 8-)
Hej kralju, da te prvo pitam koliko dugo pratiš nogomet :?: :?: :? :? , trebao bi znati da je beku prva zadaća odbrana, a onda napad, tebi bolji ofanzivni bek, a na toj strani još Ribery, kakva bi promaha u odbrani po toj strani bila. Mora se misliti i na odbranu, ne samo na napad.Kažem treba nam koji je prvo odličan u odbrani, a solidan u napadu.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 27 jun 2010, 18:36

Klare je napisao/la:Da vam kažem Coentraou uopšte pozicija nije na lijevom beku, nego na lijevom krilu.U Benfici nikada to nije igrao, samo sada u Portugalu prinuđen da tu igra, isto kao Guttierez u Argentini.Treba nam klasični bek, neko provjereno ime, koji je dobar prvo u odbrani pa onda i u napadu, a ovaj samo potencijala u napadu ima, mada ni tu nije nešto.Ne trebaju Bayernu više igrači "biće u top 3".
Pratio sam Coentrao-a ove sezone u par utakmica i prije SP (u Europa ligi) i mogu ti reci da je igrao lijevog beka. On prije ove sezone jeste igrao lijevo krilo, ali je sad pokazao da je najbolji na lijevom beku.
Treba napomenuti i da je mozda i glavni igrac Benfice Di Maria lijevo krilo.

Kapa dole za Thomasa, bice veliki igrac. Klose pokazao da je stari lisac, da protiv svake odbrane moze dati gol.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jun 2010, 18:40

Coentrao jeste poceo kao krilo,ali zadnjih godinu dana igra na poziciji levoga beka,sto mu za sada odlicno ide,pravi moderni bek.Uostalom vec sam rekao,isti slucaj kao i sa Evrom(koji je poceo kao napadac)ali silom prilika je pomeren na beka jos dok je igrao u Maritimu a kasnije i u Rio Aveu,tako da je Benfica samo nastavila gde je on poceo u prejasnjim klubovima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

m_ballack
Kontakt:

Post Postao/la m_ballack » 27 jun 2010, 18:45

rece neki komentator "Ovaj Muller ih unistava svojim asistencijama", kad kasnije opet "Postovani gledaoci, Tomas Muller unistava Englesku"...Svaka cast momak, vidi se da igras u Bayernu...najefikasniji igrac SP-a racunajuci i asistencije...E sad nam dajte gauchose da se igramo sa malim zelenim :))

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 27 jun 2010, 19:40

deni_m1312 je napisao/la:BAYERN 4 : 1 ENGLESKA :D
3 gola Bayernovih igrača, asistencija Bayernovih igrača, kapetan iz Bayerna...
Mueller, kapa dole 8-) 8-) 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []