FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Njemačka protiv Engleske.... Previše mi liči na duel FC Bayern - Machester United... Dosta igrača iz oba tima će ponovo zaigrati kontra drugih i opet će biti rat u mojoj kući
Navodno bi si Holger trebao vratiti u ovoj utakmicI, a i Schwaini je sve izvjesniji da će nastupiti. Koliko čitam u drugim medijima, od Muellera i Lahma se očekuje da odrade dobar posao danas
Uostalom, hobotnica je rekla NJEMAČKA
Navodno bi si Holger trebao vratiti u ovoj utakmicI, a i Schwaini je sve izvjesniji da će nastupiti. Koliko čitam u drugim medijima, od Muellera i Lahma se očekuje da odrade dobar posao danas
Sent from my Philips Smart TV.
A znamo da hobotnica ne grijesidr.adnan je napisao/la:Njemačka protiv Engleske.... Previše mi liči na duel FC Bayern - Machester United... Dosta igrača iz oba tima će ponovo zaigrati kontra drugih i opet će biti rat u mojoj kući![]()
Navodno bi si Holger trebao vratiti u ovoj utakmicI, a i Schwaini je sve izvjesniji da će nastupiti. Koliko čitam u drugim medijima, od Muellera i Lahma se očekuje da odrade dobar posao danas![]()
Pa hobotnici su uvijek sanse 50-50, isto kao i svakome od nas.
Ako ima prosjek od nekih 80% pogođenih prognoza, onda znaci da grijesi. Valjda je jasno da je tih 80% tacnih prognoza realno za reprezentaciju kao sto je Njemacka. U vecini slucajeva pobjeđuju.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
ma bolan hobotnica je uvijek 100% upravu 
Da vam kažem Coentraou uopšte pozicija nije na lijevom beku, nego na lijevom krilu.U Benfici nikada to nije igrao, samo sada u Portugalu prinuđen da tu igra, isto kao Guttierez u Argentini.Treba nam klasični bek, neko provjereno ime, koji je dobar prvo u odbrani pa onda i u napadu, a ovaj samo potencijala u napadu ima, mada ni tu nije nešto.Ne trebaju Bayernu više igrači "biće u top 3".
Bayern treba izgraditi jak tim, pa tek onda nekakve talente kupovati.
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
kralju ko ce doci onda...pa jesi ti pratio momka...veoma brz i pameetno igra...jos je mlad..pa kad moze badstuber igrat na beku sto nebi i ovaj igro ...po meni je bolji ofanzivni bek kakav nam i treba po lijevoj strani...a ne defanzivni (badstuber). 
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koliko si siguran da u Benfici nije igrao na poziciji lijevog beka.Klare je napisao/la:Da vam kažem Coentraou uopšte pozicija nije na lijevom beku, nego na lijevom krilu.U Benfici nikada to nije igrao, samo sada u Portugalu prinuđen da tu igra, isto kao Guttierez u Argentini.Treba nam klasični bek, neko provjereno ime, koji je dobar prvo u odbrani pa onda i u napadu, a ovaj samo potencijala u napadu ima, mada ni tu nije nešto.Ne trebaju Bayernu više igrači "biće u top 3".
Pocetak njegove karijere je bio dosta buran. Poceo je igrati na poziciji napadaca, i tri pune godine je igrao na istoj, da bi se poslije otkrio njegov talenat na krilnim pozicijama, a posljednju sezonu igra mnogo vise na poziciji beka nego na poziciji krila. Pokazao je veliki talenat i eventualno bi njegovo dovodjenje bilo veliko pojacanje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
momak je upravu, coentrau je prirodna pozicija lijevo krilo, ali silom prilika u prosloj sezoni(povrede, kartoni, itd.) bio je prisiljen igrati na toj poziciji lijevog bocnog i tu se veoma dobro pokazao, i quieroz ga je pozvao k'o bocnog igraca, uostalom cim je dobio poziv za SP, ima nesto u njemu_amel_13_BHf_ je napisao/la:kralju ko ce doci onda...pa jesi ti pratio momka...veoma brz i pameetno igra...jos je mlad..pa kad moze badstuber igrat na beku sto nebi i ovaj igro ...po meni je bolji ofanzivni bek kakav nam i treba po lijevoj strani...a ne defanzivni (badstuber).
Za zivot cijeli!
Kako igra ovaj Muller,Ok gledao sam ga citavu sezonu i bio je standardno dobar u Bayernu ali ovo je nevjerovatno,pa on ako ne postane u narednim godinama jedan od najboljih ofanzivaca svijeta niko nece 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Muller extra ali necu o njemu nego o panju Gomezu ... Oće on sam da pređe igrača a uvijek zaboravi loptu ma nezz šta su oni vidili u njemu kada je i u Vfl davao po 3 gola nižim ekipama pa tako i došao da je u tri sezone davao oko 15-20 golova
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dok ima Mullera nema straha za Bavarce. Gomez ce svakako ostati na klupi.....thulkazal je napisao/la:Muller extra ali necu o njemu nego o panju Gomezu ... Oće on sam da pređe igrača a uvijek zaboravi loptu ma nezz šta su oni vidili u njemu kada je i u Vfl davao po 3 gola nižim ekipama pa tako i došao da je u tri sezone davao oko 15-20 golova
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma dolazak Gomeza je realno jedna od najvecih greski Bayernove uprave, uredu da smo dali za njega neki normalan iznos ali 30M
Ali zato mali Muller dominira
A Ozila sam odavno zelio vidjeti u nasem dresu, ali sumljam u njegov dolazak 
-
deni_m1312
- Kontakt:
BAYERN 4 : 1 ENGLESKA 
Teta Mulija se ne sali.
Ovo danas je bilo vise nego bezobrazno s njegove strane.
@seceru, vrati se! Nemoj da te ja trazim po Svabiji.
@seceru, vrati se! Nemoj da te ja trazim po Svabiji.
Vom Jäger zum Gejagten
Hej kralju, da te prvo pitam koliko dugo pratiš nogomet_amel_13_BHf_ je napisao/la:kralju ko ce doci onda...pa jesi ti pratio momka...veoma brz i pameetno igra...jos je mlad..pa kad moze badstuber igrat na beku sto nebi i ovaj igro ...po meni je bolji ofanzivni bek kakav nam i treba po lijevoj strani...a ne defanzivni (badstuber).
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Pratio sam Coentrao-a ove sezone u par utakmica i prije SP (u Europa ligi) i mogu ti reci da je igrao lijevog beka. On prije ove sezone jeste igrao lijevo krilo, ali je sad pokazao da je najbolji na lijevom beku.Klare je napisao/la:Da vam kažem Coentraou uopšte pozicija nije na lijevom beku, nego na lijevom krilu.U Benfici nikada to nije igrao, samo sada u Portugalu prinuđen da tu igra, isto kao Guttierez u Argentini.Treba nam klasični bek, neko provjereno ime, koji je dobar prvo u odbrani pa onda i u napadu, a ovaj samo potencijala u napadu ima, mada ni tu nije nešto.Ne trebaju Bayernu više igrači "biće u top 3".
Treba napomenuti i da je mozda i glavni igrac Benfice Di Maria lijevo krilo.
Kapa dole za Thomasa, bice veliki igrac. Klose pokazao da je stari lisac, da protiv svake odbrane moze dati gol.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Coentrao jeste poceo kao krilo,ali zadnjih godinu dana igra na poziciji levoga beka,sto mu za sada odlicno ide,pravi moderni bek.Uostalom vec sam rekao,isti slucaj kao i sa Evrom(koji je poceo kao napadac)ali silom prilika je pomeren na beka jos dok je igrao u Maritimu a kasnije i u Rio Aveu,tako da je Benfica samo nastavila gde je on poceo u prejasnjim klubovima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
rece neki komentator "Ovaj Muller ih unistava svojim asistencijama", kad kasnije opet "Postovani gledaoci, Tomas Muller unistava Englesku"...Svaka cast momak, vidi se da igras u Bayernu...najefikasniji igrac SP-a racunajuci i asistencije...E sad nam dajte gauchose da se igramo sa malim zelenim
)
3 gola Bayernovih igrača, asistencija Bayernovih igrača, kapetan iz Bayerna...deni_m1312 je napisao/la:BAYERN 4 : 1 ENGLESKA
Mueller, kapa dole
Sent from my Philips Smart TV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.