FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Besic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Besic » 01 avg 2016, 11:57

Hoce pogan Benku otjerat
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 01 avg 2016, 11:57

jel vi navijate za benku ili za FKS? benko je odlican igrac, mozda trenutno najbolji koojeg imamo a ja hurtica nisam cijenio kao trenera, ali ovdje bi svako normalan trebao da ga podrzi, jer niko nije iznad FKS. prosle godine smo yebavali nasim alkoholicarima sve zivo i trazili da ih se otjera, a sad odjednom druga prica. yebo vas benko, ko je on da ne mora postovati trenera. hurtic je danas pokazao muda i dao jasnu poruku da niko nije poseban i to treba cijeniti. ovoj trojici uzeti 2-3 mjesecne plate i sigurno vise nikom nece pasti na pamet da se kurci
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 01 avg 2016, 11:58

ZeroStyle je napisao/la:Nece Benko, Pavlovic i Hodzic dobiti papire zato sto nisu u talu sa Dinom, al zato ce Cetkovic vjerovatno ubrzo.Mene zanima zasto i Novakovic nije dobio suspenziju ako je bio ovom trojcom.
Novakovic nije bio sa njima uopste.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 01 avg 2016, 12:15

Daj nek neko iz kluba riješi ovo mahalanje Husarića.
Samo naprijed Saraj'vo!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 avg 2016, 12:18

f0rest1946 je napisao/la:
ZeroStyle je napisao/la:Nece Benko, Pavlovic i Hodzic dobiti papire zato sto nisu u talu sa Dinom, al zato ce Cetkovic vjerovatno ubrzo.Mene zanima zasto i Novakovic nije dobio suspenziju ako je bio ovom trojcom.
Novakovic nije bio sa njima uopste.
Jeste bio s njima ali je otisao prije nego ih je Hurtic ugledao. Kasnije je otisao do Hurtica i priznao da je bio s njima i Hurtic mu rekao da cijeni iskrenost i da ga nije vidio u sobi sa njima.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 avg 2016, 12:33

Smijesno mi da neki hoce da se raskinu ugovori zbog ovog incidenta :D Mozda je to i bio cilj Benke, da isprovocira da mu dadnu free papire? Ne zelim o tome misliti, ima u Klubu neko ko je placen za to.
Novcano ih kazniti, valjda ima pravilnik koji kaze kakva kazna ide...i vratiti ih u ekipu sutra ako priznaju da su pogrijesili. Ako se ko bude bunio, ima Zapad, pa nek' gleda kako se igra. Dusan bi da mu FKS bude usputna stanica, a pije noc prije tekme, i to u karanteni..daleko ce dogurati ako tako nastavi :D Mada sam cuo da je vec rekao da mu je zao (kao plakao je i izvinjavao se).
Ako se oni pokaju, imaju halal od mene :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 01 avg 2016, 12:35

Ja ne mogu da shvatim pojedine likove ovdje.. Nije bitno da li je najbolji igrač ili najgori, pravila su za sve jednaka, odnosno nema povlastica. Nikada naću skontati pojedince.

Raskid ne dolazi u obzir, jer nam je toga dosta, a realno i nije za raskid. Novčana kazna i razgovor sve mogu riješiti, naravno ako su raspoloženi za razgovor. Zna li neko ostaje li Četković?

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 avg 2016, 12:41

KenChoo je napisao/la:Zna li neko ostaje li Četković?
Cetkovic kao ima privatnih problema, po Hurticu. Opet, kao nezadovoljan je sto ne igra nikako, i puk'o, trazio raskid ugovora. Hocel' ga smiriti, ili ce otici, ne znam.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 01 avg 2016, 13:02

Svaka cast momcima,pokazali su kako se igra za Sarajevo!Tako svaku tekmu moze i mora.I ono skandiranje Benki je bezveze,nisu momke ispostovali sekunde!Hurticu podrska maksimalna,trazili ste autoritet a sad placete za Benkom,sam je kriv i peti i deseti!Ali opet treba ljudski postupiti,svakome se moze desiti prvi putda pogrijesi,ako se ponovi ide raskid ugovora.Radovac se vraca u zivot sto je dobro!Najvise me raduje sto nismo primili go!po 3 boda u Zenicu!

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 01 avg 2016, 13:10

djokica je napisao/la:
amorovski je napisao/la:
djokica je napisao/la:Nego mene zanina gdje su ovi "strucnjaci" koji su "znali" da su Crnkic, Ahmetovic, Cetkovic i Novakovic losi igraci!?
Kakva smo mi stoka, ljudi koji su 100 godina u fudbalu eto ne znaju, ali mi "znamo" da se dovode losi igraci da bi se raskinuo ugovor!

Trojica vec pokazala da su pojacanja,cekamo Cetkovica.
Elvis,Balic, Husejnovic i Hodzic su svakako docakani ovdje kao pojacanja, pa ih i ne spominjem.

Samo da se zna da treba prestati sa kritikama dok ne vidimo igrace u pravim utakmicama.
Dabogda mi uvijek ovako losa pojacanja dovodili!
Ne spinuj sa bezze pricom. Ako nemas sta konkretno napisat, nemoj nista. De nadji mi postove gdje je neko napiso da ce Ahmetovic bit los. Ajde molim te. Ako uspijes, nikad vise na forum necu uc. Ne spinuj i ne s3ri. Ja sam govorio za Cetkovica da je los, jer sam gledo pripremne gdje je bio katastrofa. Ako si ti vidio nesto bolje u njemu svaka ti cast. Crnkic jos nista nije dokazo. Kako je derbi odigro?

UPRAVA NAPOLJE

Ako si se nasao u postu, tvoj problem.
Moj post nije spin, nego zakljucak da prvo vidimo igrace pa da im sudimo.
A to " ne seri", kuci imas dovoljno osoba koje su te odgajale pa " serite" i " ne serite" koliko god hocete!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kuću ostavi po strani. Spinujes. Nadji postove ako mozes ikako. Niko za Ahmeta nista nije lose napiso ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 01 avg 2016, 13:15

Leon Benko jedan je od nas !
SARAJEVO

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 01 avg 2016, 13:17

Ako je istina ovo za Cetkovica. Onda on "glumi" da je iznad kluba, a ne ova trojica.

Čuj dvije utakmice na igraš i on nezadovoljan hoće papire, pa daj molim te.
Sabrine mi moje!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 avg 2016, 13:21

fico je napisao/la:Leon Benko jedan je od nas !
jeste ali niko ne smije biti iznad FK SARAJEVO taman da je to moj brat ili sin

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 avg 2016, 13:23

fks74 je napisao/la:
ne prdi, pogrijesio jest al gdje se to on stavljao iznad kluba? Pa covjek nije rijec rekao kad su invalida iz brazila stavljali u prvu i krali mu mjesto, evo ove sezone trpi istu nepravdu i nigdje ni u jednom mediju se nije zalio. Pa te ja pitam gdje se to on stavio iznad kluba? zasto izmisljas gluposti?

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 01 avg 2016, 13:25

FrancescoTotti je napisao/la:
fks74 je napisao/la:
ne prdi, pogrijesio jest al gdje se to on stavljao iznad kluba? Pa covjek nije rijec rekao kad su invalida iz brazila stavljali u prvu i krali mu mjesto, evo ove sezone trpi istu nepravdu i nigdje ni u jednom mediju se nije zalio. Pa te ja pitam gdje se to on stavio iznad kluba? zasto izmisljas gluposti?
Ovo jeste nepoštivanje trenera, ali da se stavlja iznad kluba,nikako.
Sabrine mi moje!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 avg 2016, 13:26

Pa to govorim, jest pogrijesio, kaznjen je, a gle evo gore frajer prica isto kao da je ubio covjeka jbt. Sto mu to treba?

HaRakIRi46
Kontakt:

Post Postao/la HaRakIRi46 » 01 avg 2016, 13:28

BosnianKingdom je napisao/la:Ako je istina ovo za Cetkovica. Onda on "glumi" da je iznad kluba, a ne ova trojica.

To ne moze biti istina jer nije bilo 15 utakmica da je sjedio na klupi pa da se ljuti nego 1 i ova sinoc.
To su vjerovatno neki porodicni problemi.
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 01 avg 2016, 13:30

Ako je Benko umislio da se moze zajebavati kako hoce jer ga navijaci obozavaju,onda neka mu se ovo desilo.
On nije igrao u nekim vukojebinama nego u ozbiljnim klubovima i zna kako karantin i pravila kluba funkcionisu i da se moraju postovati.A to sto se on uskurcio pa misli da moze mimo tih pravila,onda on sebe stavlja iznad kluba koji ta ista pravila odreduje.
Svaka cast za ovaj postupak da si bog otac,a ne Leon Benko.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 01 avg 2016, 13:31

HaRakIRi46 je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Ako je istina ovo za Cetkovica. Onda on "glumi" da je iznad kluba, a ne ova trojica.

To ne moze biti istina jer nije bilo 15 utakmica da je sjedio na klupi pa da se ljuti nego 1 i ova sinoc.
To su vjerovatno neki porodicni problemi.
Nadam se, bar 2 utakmice da ga vidimo valja li ili ne.
Sabrine mi moje!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 01 avg 2016, 13:34

slika
Ovaj igrač je inteligentniji od Rustemovića!
U novi boj ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, plisek, Rule_hz i 45 gostiju.