Pvo ovo oko benke i ove dvojice, prvo smijesno je da se ovo uopste i sazna ... ovo je prvi "Kiks" ovih igraca i on se po pravilu treba kazniti novccanom kaznom, i opmenuti da se ovo ne ponovi. Oovo izlaženje u javnost je teski amaterizam, najzad, kad smo kod reda rada i disccipline, nije li sramotno da se po forumima diktira sastav dan prije utakmice, dase jutro prije derbija zna sastav za utakmicu itd. ?
Je li iko odgovoarao u ovom klubu za svoj nerad?
Npr. postave elvira kantardzica da prati ibraka a ovaj napravio show u klubu? Je li neko odgovarao za to sto je placen da radi nesto a ne uradi to?
Dakle, amaterski odradjenodigla se prasina oko par piva a nije se ovakva prasina digla nakon poraza od slobode 4-0
Sto se utakmice tice imala je ona svojih super stvari ali Bgm i dalje imamo nedostaataka koji se vjerovatno sinoc nisu vidjeli jer smo svi pod utiskom dosta dobre igre. Npr. meni je Balić vrhunski stoper i inace vrhunski igrac, dok je novakovic prosjecan igrac za naee lige i nista vise. Jako loše kretanje, ne prati iigraca u svojoj zoni.
Almir bekic odigrao dosta slabo od onoga kako zna, upropastio par dobrih situacija pred protivnickim golom, u dobrani dosta puta ga balic krpio.
Amer bekic h, puno zuji malo meda daje. Bespotrebno usporava igru i komplikuje ali je jako koirstan u presingu i defanzivi.
Kadusic je strasan igrac, 18 godina i onako se potuci sa ponajboljim krilom lige prosle godine, koji ga je MOZDA jednom usspio proci. pONAVLJAM NJEMU JE 18 GODINA, pa se toga sjetite na kosevu ili u gostima kad krenete da ga kritikujete
Rustemovic, u prvom izgledao da Bog mili sacuva, sta je ono bilo? Jesnotavno imam osjecaj da sebe preforsira, zeli pokazati navijacima da zna nesto vise nego sto realno zna, na poluvremenu se smirio i u drugom odigrao jako dobru urakmicu gdje je preorao sa saricem teren.
Saric je nase najvece pojacanje , u derbiju nakon kiksa se prepao i nestao, ali je danas pokazao da zna da moze i da ce biti prevaga na terenu.
Radovac za ono koliko je igrao pokauzzao je da se vraca na ono svoje od prije dvije godine kada je bio ponajbolji igrac fks , dosta spreman, jaci je u dueelu nego prije, a ima smisao za fudbal, podjeli lopte koje ne moze podjeliti ni jedan igrac u ekipi., tj one koje se najmanje nadas
Ahmetovic je zvijer je..bena! Ima sve, ali bas sve !
Duljevic je igrac koji ima fizikalije za liga 5 ito da bude pimjecen igrac ... samo da pocne koristiti to na pravi nacin kao sto je sinoc radio... posebno me iznenadilo kretanje u sredini bez lopte, kada je kod gola pobjegao desno svom cuvaru i tako ostao sam na sutu ... sve u svemu EKSTRA jedna od njegovih najboljih partija u FKS
gOLMAN nije imao posla haman
i na kraju crnkic, e on me posebno iznenadio. Na derbiju mi je bio nekako nedorecen, ali sinoc je pokazao nesto sto ga sigurno gura ka tome da bude ponajblji igrac ove godine. Lik 90 minuta U SPRINTU pravi presing, pratim grace zrinjskog koji nekoliko puta nosalantno pokusaju odigrati jer su navikli da igraci nase lige presing rade 10 sekundi i stanu, pa nabiju loptu jer crnkic ne staje dok ne dodje do lopte ili ih natjera na dugu loptu. Oovo hurtic mora bolje iskoristiti , crnkic benko i ahmetovic ne bi dali loptu da iznese ni jedna ekipa u ligi !
Samo uskladiti odbranu da se bolje krece u liniji.. to je primarno! Inauciti se ponasati u situacijama kao sto su suspenzije i svadje i slicno, pa majku mu njegovu rijesite to u svlacionici a ne na forumima i portalima!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli