FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Stoper ne treba. Samo da je Vidal dobro.
Izgleda da cita forum, cuo te pa kaze da misli na ComanaBrezovac je napisao/la:Nek neko javi ovom komentatori da Dogulas Costa ne igra danas..on uporan Costa pa Costa
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja sam veceras uzivao u nasem odnosu prema igri iako nismo blistali ali pocetak je sezone,novi trener i jos nismo kompletni.
Kako je lijepo vidjeti gospodina na klupi Bayerna poslije onog levata,Carlu i igracima cestitam

Kako je lijepo vidjeti gospodina na klupi Bayerna poslije onog levata,Carlu i igracima cestitam
Carlo prva zvanična utakmica i trofej,Lahm napokon na svojoj poziciji.
Još kad se vrate Costa,Robben i Boateng bićemo sila. 
Kako je lijepo vidjeti igru bez davljenja lopte i 700 pasova nego direktnost tj kako najbrže doći do gola.Don Karlo.
Kako je lijepo vidjeti igru bez davljenja lopte i 700 pasova nego direktnost tj kako najbrže doći do gola.Don Karlo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bravo momci! Ne bas tako bajna utakmica, ali pobjeda je tu.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na osnovu drugog poluvremena apsolutno zasluzena pobjeda no cjelokupan dojam je da Dortmund nije zasluzio poraz ali to je nogomet.
U prvih 45 minuta je sve izgledalo kao na nekom tankom ledu, vidio se nekakav strah kao i nedovoljna sprema pojedinih igraca.
Kasnije se sve to malo iskristaliziralo i izgledalo je puno sigurnije.
Vidal je dobro kako mogu primijetiti prema ovim kadrovima, inace najbolji igrac veceras.
U prvih 45 minuta je sve izgledalo kao na nekom tankom ledu, vidio se nekakav strah kao i nedovoljna sprema pojedinih igraca.
Kasnije se sve to malo iskristaliziralo i izgledalo je puno sigurnije.
Vidal je dobro kako mogu primijetiti prema ovim kadrovima, inace najbolji igrac veceras.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nije ok pljuvati bivseg trenera koji je toliko dao klubu. Treba postovati i biti korektan.
Ako sam dobro primjetio Alaba je užasno izgubio na brzini i eksplozivnosti u prethodne dvije godine. Nema više Bayerna Guardiolinog, još samo da sklone ovu anketu s teme i odnesu sve njegovo.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Prelijepo, uživao sam pošteno u utakmici napokon!
Rekao sam da nas Dortmund ne može pobijediti sa ovakvom igrom i to se i desilo.
Svjesno prepušten posjed lopte, bravo Carlo majstore! Dortmund ako bude ovako igrao, ala Guardiola nema šanse da nas ikako dobiju.
Ono što me oduševilo je ta agresivnost, ono je fascinantno kako grizu, ali pametno svako po jednog igrača a ne 4 igrača da se zalete.
Vidal izvrnuo zglob, to je i pokazivao kada je izašao. Sada će to oteći, a svako kome se to desilo zna kako je to bolno, samo da ne budu popucali ligamenti, onda je belaj.
Ponovo smo odlični na ubačaje, ne samo ofanzivne nego i u odbrani. Jedva čekam da se ovo sve lijepo posloži kakva će to mašina biti
Rekao sam da nas Dortmund ne može pobijediti sa ovakvom igrom i to se i desilo.
Svjesno prepušten posjed lopte, bravo Carlo majstore! Dortmund ako bude ovako igrao, ala Guardiola nema šanse da nas ikako dobiju.
Ono što me oduševilo je ta agresivnost, ono je fascinantno kako grizu, ali pametno svako po jednog igrača a ne 4 igrača da se zalete.
Vidal izvrnuo zglob, to je i pokazivao kada je izašao. Sada će to oteći, a svako kome se to desilo zna kako je to bolno, samo da ne budu popucali ligamenti, onda je belaj.
Ponovo smo odlični na ubačaje, ne samo ofanzivne nego i u odbrani. Jedva čekam da se ovo sve lijepo posloži kakva će to mašina biti
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Centre forward
- Kontakt:
Nije dao NIŠTA, sem sramote ! Sa sportskog aspekta mislim. O ostalom se može diskutovat'.
Bilo mi je žao Gecea večeras. Tribinama se ori Super Bayern a on zamišljen na klupi.
Vidal vidno hramlje, al' čim prisustvuje ceremoniji nije ništa opasno. Ne bi mu bilo prvi put' ni da malo odglumi.
Bilo mi je žao Gecea večeras. Tribinama se ori Super Bayern a on zamišljen na klupi.
Vidal vidno hramlje, al' čim prisustvuje ceremoniji nije ništa opasno. Ne bi mu bilo prvi put' ni da malo odglumi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Nebitno, trenirao je Bayern, klub koji mi volimo. Nije vise kod nas, niti ce biti vise i ne fali nam nista da to ispratimo gospodski.

E neka smo i ovo doživjeli:
manje šuteva, manji posjed, manje kornera, više ubačaja, više prekršaja i na kraju pobjeda.
Nemojte samo da se ovaj dio foruma pretvori u svakodnevno pljuvanje Pepa. S njim smo završili, zahvalimo se na svemu i ćao
.
Dobra utakmica za pogledati, nije ni BVB loš, Carlo pokazao kako se igra na rezultat
Za par mjeseci ovaj Bayern će biti prava sila.
Dobra utakmica za pogledati, nije ni BVB loš, Carlo pokazao kako se igra na rezultat
Za par mjeseci ovaj Bayern će biti prava sila.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nema svakodnevnog pljuvanja, ovdje se brise svaki njegov trag nakon ove pobjede u superkupu, necemu sto nije bio u stanju osvojiti tri godine.
Losiji smo bili, pobijedili smo, duzelsieg, ovo mi je toliko nedostajalo. Nismo morili sa pasovima, direktno se islo, kontre su poceli djelovati i napokon nakon prekida nesto uspjesno.
Jedva cekam povratak Jeromea, inace je proglasen najboljim njemackim igracem godine, prvi put da to bude stoper nakon 20 godina
Losiji smo bili, pobijedili smo, duzelsieg, ovo mi je toliko nedostajalo. Nismo morili sa pasovima, direktno se islo, kontre su poceli djelovati i napokon nakon prekida nesto uspjesno.
Jedva cekam povratak Jeromea, inace je proglasen najboljim njemackim igracem godine, prvi put da to bude stoper nakon 20 godina
-
schickeria
- Kontakt:
Drugaciji bayern skroz,ali bit ce to super kad se sve poslozi na pravi nacin
Vrijeme radi za bayern,igru iz prvih 60 minuta nadam se vise necemo ponoviti
Vrijeme radi za bayern,igru iz prvih 60 minuta nadam se vise necemo ponoviti
Direktnija igra....Kilerski pred golom, opet radi taj kiler-instinkt, kada ti ne treba mnogo prilika, nego ubijaš ispred gola, od malo prilika praviš mnogo.
Interesantno da je posjed naše ekipe negdje oko 60. minute bio samo 46 %.
Nije sve štimalo, ali još i ne može. Treba još sigurnosti u odbrani, ali tu trenutno nema Boatenga, dok se Hummels dosta kasno priključio pripremama. Nadat se da će i Holger vremenom biti ozbiljna opcija. Upravo se zbog Holgera i nije kupovao novi stoper, jer čovjeku se ipak želi dati još ohrabrenja, da se na njega računa. Ako bi on se vratio u formu, moguće da bi Javi više bio korišten u vezi. Carlo će to lagano sagledati.
A ako bude bilo potrebe za pojačanjima, u slučaju da neki igrači ne budu spremni ili budu nedovoljno spremni, tada je moguće da će se do kraja prijelaznog roka i nešto još uraditi.
Za sada je ovo dobar početak i ide sve svojim tokom....
Interesantno da je posjed naše ekipe negdje oko 60. minute bio samo 46 %.
Nije sve štimalo, ali još i ne može. Treba još sigurnosti u odbrani, ali tu trenutno nema Boatenga, dok se Hummels dosta kasno priključio pripremama. Nadat se da će i Holger vremenom biti ozbiljna opcija. Upravo se zbog Holgera i nije kupovao novi stoper, jer čovjeku se ipak želi dati još ohrabrenja, da se na njega računa. Ako bi on se vratio u formu, moguće da bi Javi više bio korišten u vezi. Carlo će to lagano sagledati.
A ako bude bilo potrebe za pojačanjima, u slučaju da neki igrači ne budu spremni ili budu nedovoljno spremni, tada je moguće da će se do kraja prijelaznog roka i nešto još uraditi.
Za sada je ovo dobar početak i ide sve svojim tokom....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Javi je prekucao. Neuer isto tako. Iza su Vidal i Muller (ali tek kad je sklonjen sa krila). Ono što raduje je procenat dobijenih zračnih duela 15-7 i dosta okomita igra.
Hummels - atmosfera je učinila svoje. Alaba i Lahm nakon Pepa i pasova po zemlji ne mogu pogoditi bazen sa metra. Alonso i Thiago skroz neobičan posao radili, dosta trčali, a malo loptu imali. Riberyjev zenit je prošao, nije više učinkovit kao prije, ali ima onog svog majstorluka još.
Hummels - atmosfera je učinila svoje. Alaba i Lahm nakon Pepa i pasova po zemlji ne mogu pogoditi bazen sa metra. Alonso i Thiago skroz neobičan posao radili, dosta trčali, a malo loptu imali. Riberyjev zenit je prošao, nije više učinkovit kao prije, ali ima onog svog majstorluka još.
Neuer i Vidal glavne karike večeras, nadam se da je sa ratnikom sve u redu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zar je anketa još važećacoelho41 je napisao/la: Nema više Bayerna Guardiolinog, još samo da sklone ovu anketu s teme i odnesu sve njegovo.
Šta postaviti a da nema veze sa Gvardom?
jbmu, tekmu ne pogledah, par puta šarnu na ovaj es2, kad tamo jurnjava sa biciklima
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.