FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 15 avg 2016, 01:09

geronimo je napisao/la:
jbmu, tekmu ne pogledah, par puta šarnu na ovaj es2, kad tamo jurnjava sa biciklima :evil:
Nisam je gledao na es2, ali je i tamo bila kada sam virnuo....Kakvu li si ti jurnjavu gledao?? Mora da si opet bio na neobičnom mjestu..... :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 15 avg 2016, 01:12

geronimo je napisao/la:
coelho41 je napisao/la: Nema više Bayerna Guardiolinog, još samo da sklone ovu anketu s teme i odnesu sve njegovo.
Zar je anketa još važeća :o
Šta postaviti a da nema veze sa Gvardom? :lol: Karlo...očekivanja, sistem, igrači, pojačanja...

jbmu, tekmu ne pogledah, par puta šarnu na ovaj es2, kad tamo jurnjava sa biciklima :evil:
stavi ovo sad što je aktuelno izbor predsjednika - Uli Hoenes da ili ne...ili stavi ono klasika da li Bayo može do UCL, samo skloni ovo smučilo nam se svima.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 avg 2016, 01:32

effe_sa je napisao/la:[.Kakvu li si ti jurnjavu gledao?? Mora da si opet bio na neobičnom mjestu..... :D :D
haha, zar to mjesto još zaboravljeno nije :D mtel kbl-ska, šta znam, kod mene biciklizam :| posle mi naumpade dojče kanali, ali ruku na srce i fudbal mi ne donosi neka zadovoljstva kao ranije, tako da nisam ništa propustio :)
coelho41 je napisao/la:
stavi ovo sad što je aktuelno izbor predsjednika - Uli Hoenes da ili ne...ili stavi ono klasika da li Bayo može do UCL, samo skloni ovo smučilo nam se svima.
sad sam ovu metno, ali obećavam da se neće tako dugo zadržati kao prethodna :D
Vom Jäger zum Gejagten

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 15 avg 2016, 08:45

geronimo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:[.Kakvu li si ti jurnjavu gledao?? Mora da si opet bio na neobičnom mjestu..... :D :D
haha, zar to mjesto još zaboravljeno nije :D mtel kbl-ska, šta znam, kod mene biciklizam :| posle mi naumpade dojče kanali, ali ruku na srce i fudbal mi ne donosi neka zadovoljstva kao ranije, tako da nisam ništa propustio :)
coelho41 je napisao/la:
sad sam ovu metno, ali obećavam da se neće tako dugo zadržati kao prethodna :D
Presiroka je anketa,glupo je ocjenjivati pojedinca u kolektivnom sportu.
Bolje da si stavio anketu o osvajanju triplea ili nesto slicno

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 avg 2016, 12:05

Ne treba nam nikakva anketa.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 avg 2016, 13:39

Novi dizajn fcbayern sajta je onlajn.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 avg 2016, 14:02

Rummenige pricao protiv navijaca bvb-a, osam godina je ginuo na terenu da bi Hummelsu svi izvizdali. Karl isto neki klinac od deset godina.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 avg 2016, 15:43

Realno, svi kmeče, i Kalle, i Hummels, i Gotze, i Watzke i navijači Dortmunda/Bayerna... Jedni će zviždati Hummelsu što se vratio u klub i grad gdje je proveo djetinjstvo i igrao 10 godina tu, dok će Gotzeu, koji je dijete Dortmunda sada biti sve oprošteno iako je uradio 1000x goru stvar. Odjednom više nije Gofnance, a Hummels jeste.... Licemjerstvo (iz interesa).

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 avg 2016, 15:48

Vidal nije ozbiljnije povrijeđen, vraća se na treninge sredinom sedmice. Uf, dobro je...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 avg 2016, 16:28

muamerc je napisao/la:Vidal nije ozbiljnije povrijeđen, vraća se na treninge sredinom sedmice. Uf, dobro je...
Vidjelo se i sinoć da je dobro al' sam se baš bio zabrinuo, gdje će ko na Artura :opaopa:

Edit: Da, i ja sam htio sinoć napisati da jedva čekam utakmicu sa veznim redom Sanches-Vidal-Thiago :kafa:
Zadnja izmjena: harden, dana/u 15 avg 2016, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 avg 2016, 16:45

Renato i Arturo u veznom redu iza Jerome i Mats, kljucaj sezonu.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 avg 2016, 23:27

http://spielverlagerung.com/2016/08/15/ ... -dortmund/

Dobra analiza i dobar sajt, dosta dobre teorije.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 16 avg 2016, 12:28

sta reci ovo sa karlom vec pocinje djelovati ozbiljnije .Odbrambeni sitem na znantno vecem i boljem nivou u odnosu na pepijevu eru gdje smo na kapljicama taj sistem ikako imali kad je u pitanju defaniziva.Karlo, cini mi se mudro ,pametno radi sve na svoj nacin,laganini ,pustit cemo protivniku da "vodi " glavnu rec na terenu posed a vamo cemo ih blickrigom kontraskim roknuti .

Imam nekako fin filing u pogledu ove sezone.Covece koja promena i osvezenje u ondosu na katalonsku prevaru .Hvala Svevisnjem da je osao konacno kraj patnji pod pepom .Tri godine bacene u nista sa sportskog gledista ,ja mu nikad necu ,oprostiti ,halaliti .Unistio je makar jedno finale u ove tri godine njeg mandata.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 16 avg 2016, 14:01

gero buraz trebo si metnut u anketu i renata moj glas ide njemu
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 avg 2016, 17:31

Za par danq kupujemo igraca. Definitivno. Krilo.

Comana.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 16 avg 2016, 17:46

ja bi najsretniji bio da kupimo lakazeta,kinglsi me i nije bas nesto posebno odusevio doduse nije ni imao puno pravih prilika ,ali eto pustiti mu jos ovu pa da vidimo u kompletu od kakog je kalupa ima li meda od njega ili samo zuji sa kapljicama meda.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 avg 2016, 18:25

Carlo hoce Jamesa. :kafa:

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 16 avg 2016, 18:57

Ribery vise ne moze biti jedan od nasih glavnih igraca to je jasno, godine i ozljede su ucinile svoje. Robben ozlijeden i tko zna u kakvoj ce formi biti, Costa takoder, dok je Coman jos zelen. Ukoliko ne planiraju dovesti vrhunsko krilo bolje da se ne dovodi nitko jer ne trebaju nam neki polovnjaci.
Doveli smo 2 odlicna pojacanja, ali i dalje za mene je taj prijelazni rok nepotpun jer uz Tenka i Hummelsa morao je ostati Benatia ili se dovesti stoper njegove kvalitete da Martineza mozemo gledati u veznom redu i da ne mora krpati poziciju koja mu manje odgovara.

Takoder mislim da nam fali svjezine u vidu novih igraca u timu, Ribery, Alonso pa i Robben su istroseni igraci koji uz godine imaju i mnostvo osvojenih trofeja i nema tu vise tolike gladi za uspjehom. Meni osobno idealan scenarij bi bio da smo ovo ljeto zahvalili se Riberyju koji ima velika primanja, a nije vise nas kljucni igrac i doveli neko veliko ime na tu poziciju, te Alonsu koji je majstor, ali tu imamo puno mlade i bolje igrace poput Vidala, Javia, Kimicha i Sancheza koji bi to prekucali.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 16 avg 2016, 19:08

Upravu si, mada sto si naveo za Roberija i Alonsa, ja bih ih ostavio, ali prepustio njihove pozicije igracima koji su tu i dovedeni, jer nevzavisimo vise samo od krila.

Pozdrav sa Allianz Arene :wave:
Mia San Mia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 avg 2016, 19:10

Potreban je backup špic jer ako se Lewa povrijedi pušiona nam je, takođe fali stoper jer Martinez ne može krpiti ovu poziciju svaki iole brži igrač ga prelazi prelako Badstuber ne može pokriti mjesto jer je vječno u bolnici.Imamo još fore do kraja mjeseca da se ove pozicije popune.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.