FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 14 avg 2016, 22:33

Nije dao NIŠTA, sem sramote ! Sa sportskog aspekta mislim. O ostalom se može diskutovat'.

Bilo mi je žao Gecea večeras. Tribinama se ori Super Bayern a on zamišljen na klupi.

Vidal vidno hramlje, al' čim prisustvuje ceremoniji nije ništa opasno. Ne bi mu bilo prvi put' ni da malo odglumi.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 14 avg 2016, 22:35

Nebitno, trenirao je Bayern, klub koji mi volimo. Nije vise kod nas, niti ce biti vise i ne fali nam nista da to ispratimo gospodski.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 14 avg 2016, 22:38

slika

E neka smo i ovo doživjeli:
manje šuteva, manji posjed, manje kornera, više ubačaja, više prekršaja i na kraju pobjeda. :ljepota:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 14 avg 2016, 22:39

Nemojte samo da se ovaj dio foruma pretvori u svakodnevno pljuvanje Pepa. S njim smo završili, zahvalimo se na svemu i ćao :mrgreen: .
Dobra utakmica za pogledati, nije ni BVB loš, Carlo pokazao kako se igra na rezultat :bow:
Za par mjeseci ovaj Bayern će biti prava sila.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 avg 2016, 22:42

Nema svakodnevnog pljuvanja, ovdje se brise svaki njegov trag nakon ove pobjede u superkupu, necemu sto nije bio u stanju osvojiti tri godine.

Losiji smo bili, pobijedili smo, duzelsieg, ovo mi je toliko nedostajalo. Nismo morili sa pasovima, direktno se islo, kontre su poceli djelovati i napokon nakon prekida nesto uspjesno.

Jedva cekam povratak Jeromea, inace je proglasen najboljim njemackim igracem godine, prvi put da to bude stoper nakon 20 godina

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 14 avg 2016, 23:29

Drugaciji bayern skroz,ali bit ce to super kad se sve poslozi na pravi nacin
Vrijeme radi za bayern,igru iz prvih 60 minuta nadam se vise necemo ponoviti

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 avg 2016, 23:42

Direktnija igra....Kilerski pred golom, opet radi taj kiler-instinkt, kada ti ne treba mnogo prilika, nego ubijaš ispred gola, od malo prilika praviš mnogo.
Interesantno da je posjed naše ekipe negdje oko 60. minute bio samo 46 %. :)

Nije sve štimalo, ali još i ne može. Treba još sigurnosti u odbrani, ali tu trenutno nema Boatenga, dok se Hummels dosta kasno priključio pripremama. Nadat se da će i Holger vremenom biti ozbiljna opcija. Upravo se zbog Holgera i nije kupovao novi stoper, jer čovjeku se ipak želi dati još ohrabrenja, da se na njega računa. Ako bi on se vratio u formu, moguće da bi Javi više bio korišten u vezi. Carlo će to lagano sagledati.
A ako bude bilo potrebe za pojačanjima, u slučaju da neki igrači ne budu spremni ili budu nedovoljno spremni, tada je moguće da će se do kraja prijelaznog roka i nešto još uraditi.
Za sada je ovo dobar početak i ide sve svojim tokom.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 14 avg 2016, 23:43

Javi je prekucao. Neuer isto tako. Iza su Vidal i Muller (ali tek kad je sklonjen sa krila). Ono što raduje je procenat dobijenih zračnih duela 15-7 i dosta okomita igra.

Hummels - atmosfera je učinila svoje. Alaba i Lahm nakon Pepa i pasova po zemlji ne mogu pogoditi bazen sa metra. Alonso i Thiago skroz neobičan posao radili, dosta trčali, a malo loptu imali. Riberyjev zenit je prošao, nije više učinkovit kao prije, ali ima onog svog majstorluka još.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 avg 2016, 00:39

slika :kafa:

Neuer i Vidal glavne karike večeras, nadam se da je sa ratnikom sve u redu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 avg 2016, 01:03

coelho41 je napisao/la: Nema više Bayerna Guardiolinog, još samo da sklone ovu anketu s teme i odnesu sve njegovo.
Zar je anketa još važeća :o
Šta postaviti a da nema veze sa Gvardom? :lol: Karlo...očekivanja, sistem, igrači, pojačanja...

jbmu, tekmu ne pogledah, par puta šarnu na ovaj es2, kad tamo jurnjava sa biciklima :evil:
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 avg 2016, 01:09

geronimo je napisao/la:
jbmu, tekmu ne pogledah, par puta šarnu na ovaj es2, kad tamo jurnjava sa biciklima :evil:
Nisam je gledao na es2, ali je i tamo bila kada sam virnuo....Kakvu li si ti jurnjavu gledao?? Mora da si opet bio na neobičnom mjestu..... :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 15 avg 2016, 01:12

geronimo je napisao/la:
coelho41 je napisao/la: Nema više Bayerna Guardiolinog, još samo da sklone ovu anketu s teme i odnesu sve njegovo.
Zar je anketa još važeća :o
Šta postaviti a da nema veze sa Gvardom? :lol: Karlo...očekivanja, sistem, igrači, pojačanja...

stavi ovo sad što je aktuelno izbor predsjednika - Uli Hoenes da ili ne...ili stavi ono klasika da li Bayo može do UCL, samo skloni ovo smučilo nam se svima.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 avg 2016, 01:32

effe_sa je napisao/la:[.Kakvu li si ti jurnjavu gledao?? Mora da si opet bio na neobičnom mjestu..... :D :D
haha, zar to mjesto još zaboravljeno nije :D mtel kbl-ska, šta znam, kod mene biciklizam :| posle mi naumpade dojče kanali, ali ruku na srce i fudbal mi ne donosi neka zadovoljstva kao ranije, tako da nisam ništa propustio :)
coelho41 je napisao/la:
stavi ovo sad što je aktuelno izbor predsjednika - Uli Hoenes da ili ne...ili stavi ono klasika da li Bayo može do UCL, samo skloni ovo smučilo nam se svima.
sad sam ovu metno, ali obećavam da se neće tako dugo zadržati kao prethodna :D
Vom Jäger zum Gejagten

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 15 avg 2016, 08:45

geronimo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:[.Kakvu li si ti jurnjavu gledao?? Mora da si opet bio na neobičnom mjestu..... :D :D
haha, zar to mjesto još zaboravljeno nije :D mtel kbl-ska, šta znam, kod mene biciklizam :| posle mi naumpade dojče kanali, ali ruku na srce i fudbal mi ne donosi neka zadovoljstva kao ranije, tako da nisam ništa propustio :)
coelho41 je napisao/la:
sad sam ovu metno, ali obećavam da se neće tako dugo zadržati kao prethodna :D
Presiroka je anketa,glupo je ocjenjivati pojedinca u kolektivnom sportu.
Bolje da si stavio anketu o osvajanju triplea ili nesto slicno

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 avg 2016, 12:05

Ne treba nam nikakva anketa.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 avg 2016, 13:39

Novi dizajn fcbayern sajta je onlajn.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 avg 2016, 14:02

Rummenige pricao protiv navijaca bvb-a, osam godina je ginuo na terenu da bi Hummelsu svi izvizdali. Karl isto neki klinac od deset godina.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 avg 2016, 15:43

Realno, svi kmeče, i Kalle, i Hummels, i Gotze, i Watzke i navijači Dortmunda/Bayerna... Jedni će zviždati Hummelsu što se vratio u klub i grad gdje je proveo djetinjstvo i igrao 10 godina tu, dok će Gotzeu, koji je dijete Dortmunda sada biti sve oprošteno iako je uradio 1000x goru stvar. Odjednom više nije Gofnance, a Hummels jeste.... Licemjerstvo (iz interesa).

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 avg 2016, 15:48

Vidal nije ozbiljnije povrijeđen, vraća se na treninge sredinom sedmice. Uf, dobro je...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 avg 2016, 16:28

muamerc je napisao/la:Vidal nije ozbiljnije povrijeđen, vraća se na treninge sredinom sedmice. Uf, dobro je...
Vidjelo se i sinoć da je dobro al' sam se baš bio zabrinuo, gdje će ko na Artura :opaopa:

Edit: Da, i ja sam htio sinoć napisati da jedva čekam utakmicu sa veznim redom Sanches-Vidal-Thiago :kafa:
Zadnja izmjena: harden, dana/u 15 avg 2016, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []