Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Broj jedan niko ne može biti, jer ta pozicija je zauzeta i tako će uvijek biti. Jedan je

Potjera Real Madrida za novim pojačanjima ovog ljeta se nastavlja. Engleski nogometni reprezentativac, 28-godišnji bočni igrač Ashley Cole, inače član Chelseaja, jedna je od tih želja, a po subotnjem pisanju Mirrora sve je izvjesnije da londonski klub podržava ponudu koju im je Real poslao za njega. U pitanju je 35 milijuna eura, a s obzirom na želju Colea da napusti Englesku sve je izvjesnije da postoje male prepreke pri ovom transferu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma neka mi pricaju sta hoce, ne znam ni Llorisa, ni Cecha, ni Buffona, ni van der Sara a bogami ni Valdeza, jer je Iker CAsillas najbolji golman svijeta.
Neka pricaju sta hoce, a to znaju i sturcnjaci koji samo njemu dodjeljuju nagrade...
Sto se tice golmana na SP, golmani Nigerije, Urugvaja i Spanije su najbolje branili na ovom SP
Neka pricaju sta hoce, a to znaju i sturcnjaci koji samo njemu dodjeljuju nagrade...
Sto se tice golmana na SP, golmani Nigerije, Urugvaja i Spanije su najbolje branili na ovom SP
Meni je još Kingson bio dobar odnosno golman Gane,a Iker je među top 3 svih vremena,ako nije i najboljiBrnjoo je napisao/la:Ma neka mi pricaju sta hoce, ne znam ni Llorisa, ni Cecha, ni Buffona, ni van der Sara a bogami ni Valdeza, jer je Iker CAsillas najbolji golman svijeta.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
nije medju top 3LBJ MVP je napisao/la:Meni je još Kingson bio dobar odnosno golman Gane,a Iker je među top 3 svih vremena,ako nije i najboljiBrnjoo je napisao/la:Ma neka mi pricaju sta hoce, ne znam ni Llorisa, ni Cecha, ni Buffona, ni van der Sara a bogami ni Valdeza, jer je Iker CAsillas najbolji golman svijeta.
nema konkurenciju mozda kahn ali i njega je prosiso
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Robben vođa Lala
?Pa oni ne bi prisrdili 1/2 finala bez Sneijdera trenutno glavnog kandidata za igrača godine(odlična sezona u klubu i vjerovatno finale SP-a gdje teško da mogu pobijedti Njemce)Robben bolji od Ronalda?Ribery bolji od Ronalda?
Robben se iskreno meni više sviđa(kao igrač)nego Ribery,ali Ronaldo je za njih Dr.Mr.fudbala 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Na kojeg Ronalda mislis?LBJ MVP je napisao/la:Robben vođa Lala?Pa oni ne bi prisrdili 1/2 finala bez Sneijdera trenutno glavnog kandidata za igrača godine(odlična sezona u klubu i vjerovatno finale SP-a gdje teško da mogu pobijedti Njemce)Robben bolji od Ronalda?Ribery bolji od Ronalda?
![]()
![]()
Robben se iskreno meni više sviđa(kao igrač)nego Ribery,ali Ronaldo je za njih Dr.Mr.fudbala
Takodje i Eduardo fenomenalno cuvao svoj umrezu i spasao Portugal i od Brazila i od Spanije od ubedljivih pobeda.LBJ MVP je napisao/la:Meni je još Kingson bio dobar odnosno golman Gane,a Iker je među top 3 svih vremena,ako nije i najboljiBrnjoo je napisao/la:Ma neka mi pricaju sta hoce, ne znam ni Llorisa, ni Cecha, ni Buffona, ni van der Sara a bogami ni Valdeza, jer je Iker CAsillas najbolji golman svijeta.
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 03 jul 2010, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Iker je najbolji svih vremena! Nikad niko nece biti bolji od njega!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Ma druze, Namik je. Znam te sa istomisljenickog foruma Realmadrid-fan gdje svi volite jedne i mrzite istekosta_AR je napisao/la:taj avatar i nick dobro pristaju tvom fudbalskom znanju...drzi se ti kosarke...LBJ MVP je napisao/la:Robben vođa Lala?Pa oni ne bi prisrdili 1/2 finala bez Sneijdera trenutno glavnog kandidata za igrača godine(odlična sezona u klubu i vjerovatno finale SP-a gdje teško da mogu pobijedti Njemce)Robben bolji od Ronalda?Ribery bolji od Ronalda?
![]()
![]()
ovo je posljednji postu kojem ti se obracam,ne trudi se da mi odgovaras
brnjo@ prijatelju,sa kojeg me foruma znas ? i koji si nick frende...vidim dosta si upucen u moj rad![]()
tacno je,konstantin mi je pravo ime
Uostalom, kakogod, pretjerujes. Kazes ronaldo nije zabio nijednoj jacoj momcadi u Ligi Prvaka, pa mozda i tu negdje lezi odgovor da je njegov tim slab. Robben nije nista uradio na Svjetskom, a Ronaldo takodjer nista vise. Kakogod, gdje je Robben bio protiv slabih ekipa u Ligi Prvaka?
Doduse, zabio je Fiorentini i to iz penala, i jos jedan im je zabio cini mi se.. imao je dobru priliku da igra protiv osakacenog Manchestera kojem je takodjer dao gol, ali covjek je odigrao 3-4 utakmice vise od Ronalda i zabio je 3-4 gola manje od Ronalda.. igrao je i on protiv slabih pa nije uspio zabiti...
Nije stvar samo u individui, jaki su obojica, stim da je Ronaldo bolji, ali Robben ima dobar tim za razliku od Ronalda koji se ne moze osloniti na Kaku, VDV-a, Granera i tako tih igraca, osim na Alonsa
Nebitno je sad, necemo vise u ovu diskusiju, odi pricaj o Robbenu na temi Bayerna, a ovdje cemo o realu =)
Ronaldo vidim postao otac. Dobio djecaka. Objavio je to na Twitteru prije nekih sat vremena.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
hahaha ma neka admina xD mora biti malo i neistomisljenikakosta_AR je napisao/la:a zti si namice :d pa svadjam se ja sa tvojim onim adminima na Fb-u redovno
jesi li vidio...bilo je nekih gluposti,smitri ih malo...a na Realmadridfanu nio nikoga ne mrzi![]()
ostala je ekipi prejakadodji ..nece biti problema sa miskom,ja cu intervenisati
treba nam kvalitetnih clanova
ma dodjem ja tamo nekad na chat na forumu, ali rijetko kad, misko je mene banovao bezveze i plus mi jednom acc obrisali
ako sam ja šrocitao dobro, ako mi se nije ucinilo, trebao bi biti samohrani otacTrasimaco je napisao/la:Ronaldo vidim postao otac. Dobio djecaka. Objavio je to na Twitteru prije nekih sat vremena.

Il Fenomeno, jedan jedini, neponovljivi !Strauss je napisao/la:Broj jedan niko ne može biti, jer ta pozicija je zauzeta i tako će uvijek biti. Jedan je
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
mozel mi neko reci koliko miliona godisnje prima Higuain? procito sam danas da prima 3.5 miliona godisnje, sto mi se za takvog igraca cini premalom cifrom.
Guti bolje placen od Ramosa i Higuaina 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Pazi se na svoju djecujuznjak> je napisao/la:Guti bolje placen od Ramosa i Higuaina
Ma jednsotavno za mene nikad se neće roditi bolji igrač od njeg. Nikad nekog igrač nisam volio koliko njega, ne mogu opisati koliko mi je bio drag.El_7 je napisao/la:posle SP dosao u RM sijecam se ovim frizom![]()
u debiju protiv Alavesa usao oko 60min i nakon 50tak sekundi dao gol..inace zabio 2 gola na debiju na Santiago.B
![]()
A inače to prvenstvo mi je najdraže ikad. On se poslije povrede vratio sa tom frizurom, razvaljivao tokom prvenstva, Brazil osvojio, on postao najbolji strijelac SP u Japanu/Korei i najbolji strijelac SP ikad. Ma idelano
Meni je drag iz istih razloga, a možda i zato jer sam intenzivno počeo pratiti fudbal kada je on počeo igrati, pa su nam se 'karijere' poklopile.Strauss je napisao/la:Ma jednsotavno za mene nikad se neće roditi bolji igrač od njeg. Nikad nekog igrač nisam volio koliko njega, ne mogu opisati koliko mi je bio drag.
A inače to prvenstvo mi je najdraže ikad. On se poslije povrede vratio sa tom frizurom, razvaljivao tokom prvenstva, Brazil osvojio, on postao najbolji strijelac SP u Japanu/Korei i najbolji strijelac SP ikad. Ma idelano
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemojte zaboraviti da Higuain ima velike bonuse na tu platu. On ima postotak na svaki postignuti gol
Kosta sta je sa fan pageom?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.