Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 06 jul 2010, 01:02

El_7 je napisao/la:
Strauss je napisao/la:Broj jedan niko ne može biti, jer ta pozicija je zauzeta i tako će uvijek biti. Jedan je

slika
posle SP dosao u RM sijecam se ovim frizom :D :D u debiju protiv Alavesa usao oko 60min i nakon 50tak sekundi dao gol..inace zabio 2 gola na debiju na Santiago.B :D :D
jedan od rijetkih igraca koji se snasao u Realu :mrgreen:

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 06 jul 2010, 01:02

Real nije tim za loosere.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 06 jul 2010, 13:37

El_7 je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Real nije tim za loosere.
to kazu ljubomorne duse... :D :D
dovoljan primjer Michael Owen ;)

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 06 jul 2010, 16:52

kosta_AR je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:Kosta sta je sa fan pageom?
ma nemaju izgleda pare da plate ...treba im 500 KM ...ja sam se ponudio da pomognem ,da i ja doniram koliko mogu.
irhad isto tako....pitali bi i darku i ovako redovnije :) ugl. pare druze :D

misko me zvao na tel i rekao da ce mi se javiti kad proradi .... al' ko vise zna kad ce to :) ti i oni tvoji preko FB ste najjaci u okruzenju sto se tice RM-a, koliko znam :) ako imaju jos kakvi likovi,javi ,neki blog ili page ...
to sa stranicom traje nekih 20-ak dana....po svemu sudeci , trebalo bi jos toliko potrajati :D
Ne znam sto je prelazio na sajt ako nije imao podlogu za finansiranje. Znas gdje mozes procitati vijesti o Realu :)

Uostalom, sto se ne vrati na realmadridfan.--- SPAM ---

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 06 jul 2010, 22:33

eto sneider veceras napravi jos veci iskorat prema zlatnoj lopti, a perez ga proda da bi pokrio nesto vise od 1/3 troskova za kaku. florentino, idolu moj.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 06 jul 2010, 22:36

Robben i Sneijder igraju finale LP i finale SP, a Kaka i Ronaldo igraju flipera ... Ali srecom dosao je Veliki Jose, i nema vise tih idiotskih poteza Pereza, nema manipulisanja Jose-om kao sto je to mogao raditi sa onim otpadom.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 07 jul 2010, 00:46

Wolverine je napisao/la:eto sneider veceras napravi jos veci iskorat prema zlatnoj lopti, a perez ga proda da bi pokrio nesto vise od 1/3 troskova za kaku. florentino, idolu moj.
Sneijder i zlatna lopta ko ja i pamet... Xavi je iza sebe ostavio izvrsnu sezonu i odigrao je bolje od Sneijdera, samo sto se ovome pripisuje epitet najboljeg veznjaka zbog cinjenice da je bio medijski eksponiran vise nego Ronaldo otkako je napustio Real

Genghis je napisao/la:Robben i Sneijder igraju finale LP i finale SP, a Kaka i Ronaldo igraju flipera ... Ali srecom dosao je Veliki Jose, i nema vise tih idiotskih poteza Pereza, nema manipulisanja Jose-om kao sto je to mogao raditi sa onim otpadom.
Ako ti mislis da Perez ne manipulise Mourinhom varas se i ako mislis da ce Mourinho odlucivati ko ce doci u Real, varas se

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 jul 2010, 00:53

nisam ja reko da je sneider najbolji igrac na svijetum, daleko je on od toga. ali ce dobit zlatnu loptu radi trofeja, i radi igara na ovom svjetskom prvenstvu.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 07 jul 2010, 01:46

Brnjoo je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:eto sneider veceras napravi jos veci iskorat prema zlatnoj lopti, a perez ga proda da bi pokrio nesto vise od 1/3 troskova za kaku. florentino, idolu moj.
Sneijder i zlatna lopta ko ja i pamet... Xavi je iza sebe ostavio izvrsnu sezonu i odigrao je bolje od Sneijdera, samo sto se ovome pripisuje epitet najboljeg veznjaka zbog cinjenice da je bio medijski eksponiran vise nego Ronaldo otkako je napustio Real

Genghis je napisao/la:Robben i Sneijder igraju finale LP i finale SP, a Kaka i Ronaldo igraju flipera ... Ali srecom dosao je Veliki Jose, i nema vise tih idiotskih poteza Pereza, nema manipulisanja Jose-om kao sto je to mogao raditi sa onim otpadom.
Ako ti mislis da Perez ne manipulise Mourinhom varas se i ako mislis da ce Mourinho odlucivati ko ce doci u Real, varas se
Sve ce se znati kroz transfer politiku.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 jul 2010, 19:26

Kakav Snajder i zlatna lopta, jeste da bi on mogao uzeti sve te trofeje, momak je igrao dobro, ali nista spektakularno, Messi je tu daleko najbolji i najizgledniji kandidat da opet bude igrac godine, jedina prava konkurencija njemu je tu Cristiano Ronaldo,al Messi je ove sezone bio dosta bolji od njega. Moguce i da Xavi uzme tu nagradu i ja bi to najvise volio, s obzirom da je vec u godinama i to bi mu bila kruna karijere, naravno ako briljira u ove dvije ostale utakmice prvenstva. Roben isto je dosta pokazao, ali ako gledamo ovo svjetsko prvenstvo onda bi i Svajnstajger mogao dobiti tu nagradu. Po meni niko na prvenstvu nije pokazao nista spektakularno, timska igra je sve odlucivala, Sneider i Roben u Holandiji recimo nisu nista spektakularno napravili. Moramo biti realni i reci da je Messi najbolji igrac danasnjice, poslije njega tu je Ronaldo, a poslije njih tu velika grupa sjajnih igraca, ali ne toliko kvalitetnih kao ova dvojica.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 07 jul 2010, 19:28

Romariooo je napisao/la:Kakav Snajder i zlatna lopta, jeste da bi on mogao uzeti sve te trofeje, momak je igrao dobro, ali nista spektakularno, Messi je tu daleko najbolji i najizgledniji kandidat da opet bude igrac godine, jedina prava konkurencija njemu je tu Cristiano Ronaldo,al Messi je ove sezone bio dosta bolji od njega. Moguce i da Xavi uzme tu nagradu i ja bi to najvise volio, s obzirom da je vec u godinama i to bi mu bila kruna karijere, naravno ako briljira u ove dvije ostale utakmice prvenstva. Roben isto je dosta pokazao, ali ako gledamo ovo svjetsko prvenstvo onda bi i Svajnstajger mogao dobiti tu nagradu. Po meni niko na prvenstvu nije pokazao nista spektakularno, timska igra je sve odlucivala, Sneider i Roben u Holandiji recimo nisu nista spektakularno napravili. Moramo biti realni i reci da je Messi najbolji igrac danasnjice, poslije njega tu je Ronaldo, a poslije njih tu velika grupa sjajnih igraca, ali ne toliko kvalitetnih kao ova dvojica.
Messi jest najbolji igrac danasnjice, ali je ovu sezonu kompletno racunajuci i timove i repke najbolje odradio Sneijder, i reci da nije pokazao nista spektakularno, a odlucio je svaku tekmu Holandije , stvarno nije na mjestu.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 07 jul 2010, 22:54

slika

neko je spominjao da tu spada i ronaldinho

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 jul 2010, 15:21

El_7 je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:slika

neko je spominjao da tu spada i ronaldinho
pazi stomacica :lol: :lol: vidio sam ovu sliku nedavno na brazilskim plazama paparazi ga uhvatili :mrgreen:
Ovo pivski trbuh,a možda je i sportski :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Guitar92
Kontakt:

Post Postao/la Guitar92 » 08 jul 2010, 19:54

Ebe se Roniju za fudbal, nek se on napuc' o mesine :D

Real, dolaskom Murinja, ima sve face koje su mi ogavne.....Razlog više da ih mrzim.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 09 jul 2010, 15:16

O Velikom Jose Mourinhu tako pricaju samo neznalice. Veliki Jose je iznad svih klubova, a to pokazuje svake sezone.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 jul 2010, 14:33

kosta_AR je napisao/la:spominje se khedira :D sve u svemu :roll:
Odlično pojačanje bi bio Khedira :) baš ono što nam treba,ali nisu problem pojačanja doveli smo Di Mariu i još jednog ili dvojicu treba,veći je problem koga i kome prodat :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 10 jul 2010, 16:17

Koliko Real Madrid ima godišnje od bwin-a? Da li se zna tačno ili ima nekakvih špekulacija?
it's football day

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 jul 2010, 17:26

kosta_AR je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
kosta_AR je napisao/la:spominje se khedira :D sve u svemu :roll:
Odlično pojačanje bi bio Khedira :) baš ono što nam treba,ali nisu problem pojačanja doveli smo Di Mariu i još jednog ili dvojicu treba,veći je problem koga i kome prodat :mrgreen:
koji ba khedira :D da nisi sta ljuto lave pojeo jutros ....

nije kraljevski klub skola fudbala da uce invalide kako se suta lopta...real treba provjerene i kvalitetne igrace...sha je tebi ba...imas temu kosarke ,pa se svadjaj jel' LBJ izdajica ili nije....nije ovo za tebe..

a i da dodje,moze za 15 miliona, treba nam klupe malo :) mada ...minute na kapaljku skupljati i tako...
On invalid jesi ti gledao ijednu tekmu švaba na SP pa Xavi i Iniesta jedva napravili priliku i to su dali go iz prekida znači da je odlično odradio posao sad što su Španci dali go nije njegova krivica

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 10 jul 2010, 19:52

Khedira u Realu moze jedino drzat kisobran na treningu kad pada kisa, mada s obzirom da se radi o Velikom Joseu, ne sumnjam da bi i takav kloc poput Khedira kod njega igrao fenomenalno , taj bi od Lovrena napravio najboljeg stopera danasnjice.

booty-king
Kontakt:

Post Postao/la booty-king » 11 jul 2010, 04:49

khedira je bolji od gaga ali nemislim da je jos zreo za real...trebali bi stutgartu dati 15 miliona i ostaviti ga na posudbi jos godinu dana pa nakon toga u real...

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.