Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Strauss
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Strauss » 03 jul 2010, 12:45

Broj jedan niko ne može biti, jer ta pozicija je zauzeta i tako će uvijek biti. Jedan je

slika

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 jul 2010, 13:09

Potjera Real Madrida za novim pojačanjima ovog ljeta se nastavlja. Engleski nogometni reprezentativac, 28-godišnji bočni igrač Ashley Cole, inače član Chelseaja, jedna je od tih želja, a po subotnjem pisanju Mirrora sve je izvjesnije da londonski klub podržava ponudu koju im je Real poslao za njega. U pitanju je 35 milijuna eura, a s obzirom na želju Colea da napusti Englesku sve je izvjesnije da postoje male prepreke pri ovom transferu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 03 jul 2010, 22:30

Ma neka mi pricaju sta hoce, ne znam ni Llorisa, ni Cecha, ni Buffona, ni van der Sara a bogami ni Valdeza, jer je Iker CAsillas najbolji golman svijeta.

Neka pricaju sta hoce, a to znaju i sturcnjaci koji samo njemu dodjeljuju nagrade...

Sto se tice golmana na SP, golmani Nigerije, Urugvaja i Spanije su najbolje branili na ovom SP

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 jul 2010, 22:37

Brnjoo je napisao/la:Ma neka mi pricaju sta hoce, ne znam ni Llorisa, ni Cecha, ni Buffona, ni van der Sara a bogami ni Valdeza, jer je Iker CAsillas najbolji golman svijeta.

Neka pricaju sta hoce, a to znaju i sturcnjaci koji samo njemu dodjeljuju nagrade...

Sto se tice golmana na SP, golmani Nigerije, Urugvaja i Spanije su najbolje branili na ovom SP
Meni je još Kingson bio dobar odnosno golman Gane,a Iker je među top 3 svih vremena,ako nije i najbolji
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 03 jul 2010, 22:39

LBJ MVP je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:Ma neka mi pricaju sta hoce, ne znam ni Llorisa, ni Cecha, ni Buffona, ni van der Sara a bogami ni Valdeza, jer je Iker CAsillas najbolji golman svijeta.

Meni je još Kingson bio dobar odnosno golman Gane,a Iker je među top 3 svih vremena,ako nije i najbolji
nije medju top 3
nema konkurenciju mozda kahn ali i njega je prosiso
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 jul 2010, 22:53

Robben vođa Lala :roll: ?Pa oni ne bi prisrdili 1/2 finala bez Sneijdera trenutno glavnog kandidata za igrača godine(odlična sezona u klubu i vjerovatno finale SP-a gdje teško da mogu pobijedti Njemce)Robben bolji od Ronalda?Ribery bolji od Ronalda? :roll: :roll: :roll: Robben se iskreno meni više sviđa(kao igrač)nego Ribery,ali Ronaldo je za njih Dr.Mr.fudbala :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 03 jul 2010, 22:59

LBJ MVP je napisao/la:Robben vođa Lala :roll: ?Pa oni ne bi prisrdili 1/2 finala bez Sneijdera trenutno glavnog kandidata za igrača godine(odlična sezona u klubu i vjerovatno finale SP-a gdje teško da mogu pobijedti Njemce)Robben bolji od Ronalda?Ribery bolji od Ronalda? :roll: :roll: :roll: Robben se iskreno meni više sviđa(kao igrač)nego Ribery,ali Ronaldo je za njih Dr.Mr.fudbala :lol:
Na kojeg Ronalda mislis?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jul 2010, 23:06

LBJ MVP je napisao/la:

Takodje i Eduardo fenomenalno cuvao svoj umrezu i spasao Portugal i od Brazila i od Spanije od ubedljivih pobeda.
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 03 jul 2010, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 03 jul 2010, 23:09

Iker je najbolji svih vremena! Nikad niko nece biti bolji od njega!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 04 jul 2010, 01:03

kosta_AR je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Robben vođa Lala :roll: ?Pa oni ne bi prisrdili 1/2 finala bez Sneijdera trenutno glavnog kandidata za igrača godine(odlična sezona u klubu i vjerovatno finale SP-a gdje teško da mogu pobijedti Njemce)Robben bolji od Ronalda?Ribery bolji od Ronalda? :roll: :roll: :roll: Robben se iskreno meni više sviđa(kao igrač)nego Ribery,ali Ronaldo je za njih Dr.Mr.fudbala :lol:
taj avatar i nick dobro pristaju tvom fudbalskom znanju...drzi se ti kosarke... :D ovo je posljednji postu kojem ti se obracam,ne trudi se da mi odgovaras :)

brnjo@ prijatelju,sa kojeg me foruma znas ? i koji si nick frende...vidim dosta si upucen u moj rad :D
tacno je,konstantin mi je pravo ime :)
Ma druze, Namik je. Znam te sa istomisljenickog foruma Realmadrid-fan gdje svi volite jedne i mrzite iste :)

Uostalom, kakogod, pretjerujes. Kazes ronaldo nije zabio nijednoj jacoj momcadi u Ligi Prvaka, pa mozda i tu negdje lezi odgovor da je njegov tim slab. Robben nije nista uradio na Svjetskom, a Ronaldo takodjer nista vise. Kakogod, gdje je Robben bio protiv slabih ekipa u Ligi Prvaka?

Doduse, zabio je Fiorentini i to iz penala, i jos jedan im je zabio cini mi se.. imao je dobru priliku da igra protiv osakacenog Manchestera kojem je takodjer dao gol, ali covjek je odigrao 3-4 utakmice vise od Ronalda i zabio je 3-4 gola manje od Ronalda.. igrao je i on protiv slabih pa nije uspio zabiti...

Nije stvar samo u individui, jaki su obojica, stim da je Ronaldo bolji, ali Robben ima dobar tim za razliku od Ronalda koji se ne moze osloniti na Kaku, VDV-a, Granera i tako tih igraca, osim na Alonsa

Nebitno je sad, necemo vise u ovu diskusiju, odi pricaj o Robbenu na temi Bayerna, a ovdje cemo o realu =)

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 04 jul 2010, 01:52

Ronaldo vidim postao otac. Dobio djecaka. Objavio je to na Twitteru prije nekih sat vremena.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 04 jul 2010, 13:44

kosta_AR je napisao/la:a zti si namice :d pa svadjam se ja sa tvojim onim adminima na Fb-u redovno :D

jesi li vidio...bilo je nekih gluposti,smitri ih malo...a na Realmadridfanu nio nikoga ne mrzi :)
ostala je ekipi prejaka ;) dodji ..nece biti problema sa miskom,ja cu intervenisati ;) treba nam kvalitetnih clanova :)
hahaha ma neka admina xD mora biti malo i neistomisljenika :D

ma dodjem ja tamo nekad na chat na forumu, ali rijetko kad, misko je mene banovao bezveze i plus mi jednom acc obrisali :D **** ti to :D

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 jul 2010, 13:57

Trasimaco je napisao/la:Ronaldo vidim postao otac. Dobio djecaka. Objavio je to na Twitteru prije nekih sat vremena.
ako sam ja šrocitao dobro, ako mi se nije ucinilo, trebao bi biti samohrani otacslika

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 04 jul 2010, 19:52

Strauss je napisao/la:Broj jedan niko ne može biti, jer ta pozicija je zauzeta i tako će uvijek biti. Jedan je

slika
Il Fenomeno, jedan jedini, neponovljivi ! ;)
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 05 jul 2010, 01:11

mozel mi neko reci koliko miliona godisnje prima Higuain? procito sam danas da prima 3.5 miliona godisnje, sto mi se za takvog igraca cini premalom cifrom.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 jul 2010, 12:19

Guti bolje placen od Ramosa i Higuaina :shock:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 05 jul 2010, 12:33

juznjak> je napisao/la:Guti bolje placen od Ramosa i Higuaina :shock:
Pazi se na svoju djecu :mrgreen: ;)
El_7 je napisao/la:posle SP dosao u RM sijecam se ovim frizom :D :D u debiju protiv Alavesa usao oko 60min i nakon 50tak sekundi dao gol..inace zabio 2 gola na debiju na Santiago.B :D :D
Ma jednsotavno za mene nikad se neće roditi bolji igrač od njeg. Nikad nekog igrač nisam volio koliko njega, ne mogu opisati koliko mi je bio drag.
A inače to prvenstvo mi je najdraže ikad. On se poslije povrede vratio sa tom frizurom, razvaljivao tokom prvenstva, Brazil osvojio, on postao najbolji strijelac SP u Japanu/Korei i najbolji strijelac SP ikad. Ma idelano

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jul 2010, 14:41

Strauss je napisao/la:Ma jednsotavno za mene nikad se neće roditi bolji igrač od njeg. Nikad nekog igrač nisam volio koliko njega, ne mogu opisati koliko mi je bio drag.
A inače to prvenstvo mi je najdraže ikad. On se poslije povrede vratio sa tom frizurom, razvaljivao tokom prvenstva, Brazil osvojio, on postao najbolji strijelac SP u Japanu/Korei i najbolji strijelac SP ikad. Ma idelano
Meni je drag iz istih razloga, a možda i zato jer sam intenzivno počeo pratiti fudbal kada je on počeo igrati, pa su nam se 'karijere' poklopile.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 05 jul 2010, 17:59

Nemojte zaboraviti da Higuain ima velike bonuse na tu platu. On ima postotak na svaki postignuti gol

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 05 jul 2010, 21:00

Kosta sta je sa fan pageom?

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.