Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Marsal
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Marsal » 26 avg 2016, 12:34

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Ništa strašnije nije se u širokobriješkoj općini vidjelo još od dolaska partizanske vojske u veljači četrdeset pete: prestravljeni su građani cijelu večer nazivali policiju, vatrogasce i novinare da prijave nezapamćeni užas, drhtavim su rukama očevici zapisivali registraciju i mobitelima snimali tu strahotu, pa se na hercegovačkim portalima već sutradan uz senzacionalnu vijest pojavila i uznemirujuća, eksplicitna snimka četvorice krvožednih džihadista Islamske države - nema tko drugi biti - gdje otvoreno klanjaju i mrmore, pod dramatičnim naslovom, citiram, “Klanjali namaz na području Širokog Brijega!”.

“Klanjali namaz na području Širokog Brijega!” Sunce ti ****, meni se **** smrzne i kad to napišem, a kamoli da tako nešto, gluho bilo, vlastitim očima vidim: da se muslimanska čeljad - onako javno, usred bijela dana, kao da je to najnormalnija stvar na svijetu - mole Bogu.

I to nigdje drugdje nego na području Širokog Brijega! Ko biva, kad neće Brijeg Muhamedu, hoće Muhamed Brijegu.
:rol:
Dežulović :tokralju: :tokralju: :tokralju: pročito sam 2 njegove knjige i bio na nastupu u Pozorištu kad je gostovao sa Lucićem. Kakva individua, strašno nešto! :bow:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 avg 2016, 15:23

Sarajlija se vratio u Danskoj, nikad bolje nisam spavao :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 26 avg 2016, 16:48

Nerminovic je napisao/la:Sarajlija se vratio u Danskoj, nikad bolje nisam spavao :kafa:
Tipično dijasporski. Kako si proveo malo vremena u Bosni zaboravio i padeže koje si dosad znao. :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 avg 2016, 16:50

Kawhi je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Sarajlija se vratio u Dansku, nikad bolje nisam spavao :kafa:
Tipično dijasporski. Kako si proveo malo vremena u Bosni zaboravio i padeže koje si dosad znao. :kafa:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 avg 2016, 17:00

mada mi je dobro sve ovo doslo, malo iskustva kao sto bi se reklo :kafa:

BackSpace United

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 avg 2016, 17:15

Nerminovic je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Sarajlija se vratio u Dansku, nikad bolje nisam spavao :kafa:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
jbt ko da si bio na safariju u Africi... šta nije valjalo sem policije? brzina neta?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 avg 2016, 17:26

e' moj Dantes to s murijom je nista, to je samo mali dio jedne velike price, volio bi ispricati sve ali tesko jer mogao bi danima o tome :problem: narod me najvise razocarao i ako mi je @Lillium davnih dana pricao da su vecina ljudi gamad :kafa:

pozelio sam Cupavca jedino, sto jest' jest' :salut:

PS: kako je samo drugacije i lijepse izaci kad nema one glupe dijaspore (ima nas i dobrih :mrgreen: ), tacno se osjeti na atmosferu :kafa: ponasanje i kultura im nula :guz:

BackSpace United

filip13

Post Postao/la filip13 » 26 avg 2016, 18:03

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Ništa strašnije nije se u širokobriješkoj općini vidjelo još od dolaska partizanske vojske u veljači četrdeset pete: prestravljeni su građani cijelu večer nazivali policiju, vatrogasce i novinare da prijave nezapamćeni užas, drhtavim su rukama očevici zapisivali registraciju i mobitelima snimali tu strahotu, pa se na hercegovačkim portalima već sutradan uz senzacionalnu vijest pojavila i uznemirujuća, eksplicitna snimka četvorice krvožednih džihadista Islamske države - nema tko drugi biti - gdje otvoreno klanjaju i mrmore, pod dramatičnim naslovom, citiram, “Klanjali namaz na području Širokog Brijega!”.

“Klanjali namaz na području Širokog Brijega!” Sunce ti ****, meni se **** smrzne i kad to napišem, a kamoli da tako nešto, gluho bilo, vlastitim očima vidim: da se muslimanska čeljad - onako javno, usred bijela dana, kao da je to najnormalnija stvar na svijetu - mole Bogu.

I to nigdje drugdje nego na području Širokog Brijega! Ko biva, kad neće Brijeg Muhamedu, hoće Muhamed Brijegu.
:rol:

:thumbup: :thumbup:

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 26 avg 2016, 18:03

Dnevna doza multietniĆkog sarajeva ili ti ga "Europski Jeruzalem".

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 avg 2016, 18:15

Nerminovic je napisao/la:e' moj Dantes to s murijom je nista, to je samo mali dio jedne velike price, volio bi ispricati sve ali tesko jer mogao bi danima o tome :problem: narod me najvise razocarao i ako mi je @Lillium davnih dana pricao da su vecina ljudi gamad :kafa:

PS: kako je samo drugacije i lijepse izaci kad nema one glupe dijaspore (ima nas i dobrih :mrgreen: ), tacno se osjeti na atmosferu :kafa: ponasanje i kultura im nula :guz:
pa kada se radi o socijalnim konekcijama uvijek očekuj od ljudi najgore. ako te razočaraju nećeš biti puno razočaran, a ako te iznenade nečim lijepim e onda će osjećaj biti još ljepši
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 26 avg 2016, 18:19

Nerminovic je napisao/la:e' moj Dantes to s murijom je nista, to je samo mali dio jedne velike price, volio bi ispricati sve ali tesko jer mogao bi danima o tome :problem: narod me najvise razocarao i ako mi je @Lillium davnih dana pricao da su vecina ljudi gamad :kafa:

Posjetio si pogresan grad. ;)

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 26 avg 2016, 18:40

espresso je napisao/la:Dnevna doza multietniĆkog sarajeva ili ti ga "Europski Jeruzalem".

O čemu dame raspravljaju?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 avg 2016, 18:43

@Uštipak u sukobu mišljenja :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 avg 2016, 18:43

SlevinKelevra je napisao/la:

Posjetio si pogresan grad. ;)
Sanski Most > svaki grad u BiH :kafa:

@Marsal kakav vam je ono klub zvan Ten, joj rupe :urnebes: :mrgreen:

BackSpace United

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 avg 2016, 19:22

Gdje je onaj metorolog, majstore kad ce opet zahladjenje ? :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 avg 2016, 19:56

Puma je napisao/la:Gdje je onaj metorolog, majstore kad ce opet zahladjenje ? :mrgreen:
Do kraja mjeseca nema ništa, možda malo kiše bude u utorak ali ništa značajno. A za poslije ćemo da vidimo. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 26 avg 2016, 22:17

A ovog novinara sa SS.ba, kaze za ove olimpijce docekani u glavnom gradu srpske :facepalm:
Uostalom, glavni grad manjeg entiteta je Sarajevo (ustav RS, clan 9.)
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 avg 2016, 22:53

Kaunas je napisao/la:A ovog novinara sa SS.ba, kaze za ove olimpijce docekani u glavnom gradu srpske :facepalm:
Uostalom, glavni grad manjeg entiteta je Sarajevo (ustav RS, clan 9.)
Kao administrativni centar Banja Luka, a po pravnoj osnovi Sarajevo ..

Da me ne napadas nisam ja pravio vec Alija-Franjo-Slobo. Banja Luka se pita vise u RS od Sarajeva po tome sto je napravljeno. Eto ko de facto i de jure, samo na papiru kada se govori o cjelovitoj BiH Sarajevo dodje kao glavno njima.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 avg 2016, 23:01

Nemam pojma, ne hodam ja po tim seljackim objektima. Nisam nikad bio u Tenu ali jest Belmin zato redovno zalazio.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 avg 2016, 23:03

Marsal je napisao/la:
Nemam pojma, ne hodam ja po tim seljackim objektima. Nisam nikad bio u Tenu ali jest Belmin zato redovno zalazio.
Kad ćeš kod mene? :P
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JHam, Marsal, Saurman, tuzlanskinacin, Wilshere10, zemuntrg i 22 gosta.