Dežulovićrio_Ferdy88 je napisao/la:Ništa strašnije nije se u širokobriješkoj općini vidjelo još od dolaska partizanske vojske u veljači četrdeset pete: prestravljeni su građani cijelu večer nazivali policiju, vatrogasce i novinare da prijave nezapamćeni užas, drhtavim su rukama očevici zapisivali registraciju i mobitelima snimali tu strahotu, pa se na hercegovačkim portalima već sutradan uz senzacionalnu vijest pojavila i uznemirujuća, eksplicitna snimka četvorice krvožednih džihadista Islamske države - nema tko drugi biti - gdje otvoreno klanjaju i mrmore, pod dramatičnim naslovom, citiram, “Klanjali namaz na području Širokog Brijega!”.
“Klanjali namaz na području Širokog Brijega!” Sunce ti ****, meni se **** smrzne i kad to napišem, a kamoli da tako nešto, gluho bilo, vlastitim očima vidim: da se muslimanska čeljad - onako javno, usred bijela dana, kao da je to najnormalnija stvar na svijetu - mole Bogu.
I to nigdje drugdje nego na području Širokog Brijega! Ko biva, kad neće Brijeg Muhamedu, hoće Muhamed Brijegu.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
Nerminovic
- Kontakt:
Sarajlija se vratio u Danskoj, nikad bolje nisam spavao 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Tipično dijasporski. Kako si proveo malo vremena u Bosni zaboravio i padeže koje si dosad znao.Nerminovic je napisao/la:Sarajlija se vratio u Danskoj, nikad bolje nisam spavao
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
Nerminovic
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:Tipično dijasporski. Kako si proveo malo vremena u Bosni zaboravio i padeže koje si dosad znao.Nerminovic je napisao/la:Sarajlija se vratio u Dansku, nikad bolje nisam spavao
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
mada mi je dobro sve ovo doslo, malo iskustva kao sto bi se reklo 
BackSpace United
BackSpace United
jbt ko da si bio na safariju u Africi... šta nije valjalo sem policije? brzina neta?Nerminovic je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Tipično dijasporski. Kako si proveo malo vremena u Bosni zaboravio i padeže koje si dosad znao.Nerminovic je napisao/la:Sarajlija se vratio u Dansku, nikad bolje nisam spavao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
Nerminovic
- Kontakt:
e' moj Dantes to s murijom je nista, to je samo mali dio jedne velike price, volio bi ispricati sve ali tesko jer mogao bi danima o tome
narod me najvise razocarao i ako mi je @Lillium davnih dana pricao da su vecina ljudi gamad
pozelio sam Cupavca jedino, sto jest' jest'
PS: kako je samo drugacije i lijepse izaci kad nema one glupe dijaspore (ima nas i dobrih
), tacno se osjeti na atmosferu
ponasanje i kultura im nula 
PS: kako je samo drugacije i lijepse izaci kad nema one glupe dijaspore (ima nas i dobrih
BackSpace United
BackSpace United
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ništa strašnije nije se u širokobriješkoj općini vidjelo još od dolaska partizanske vojske u veljači četrdeset pete: prestravljeni su građani cijelu večer nazivali policiju, vatrogasce i novinare da prijave nezapamćeni užas, drhtavim su rukama očevici zapisivali registraciju i mobitelima snimali tu strahotu, pa se na hercegovačkim portalima već sutradan uz senzacionalnu vijest pojavila i uznemirujuća, eksplicitna snimka četvorice krvožednih džihadista Islamske države - nema tko drugi biti - gdje otvoreno klanjaju i mrmore, pod dramatičnim naslovom, citiram, “Klanjali namaz na području Širokog Brijega!”.
“Klanjali namaz na području Širokog Brijega!” Sunce ti ****, meni se **** smrzne i kad to napišem, a kamoli da tako nešto, gluho bilo, vlastitim očima vidim: da se muslimanska čeljad - onako javno, usred bijela dana, kao da je to najnormalnija stvar na svijetu - mole Bogu.
I to nigdje drugdje nego na području Širokog Brijega! Ko biva, kad neće Brijeg Muhamedu, hoće Muhamed Brijegu.
Dnevna doza multietniĆkog sarajeva ili ti ga "Europski Jeruzalem".
pa kada se radi o socijalnim konekcijama uvijek očekuj od ljudi najgore. ako te razočaraju nećeš biti puno razočaran, a ako te iznenade nečim lijepim e onda će osjećaj biti još ljepšiNerminovic je napisao/la:e' moj Dantes to s murijom je nista, to je samo mali dio jedne velike price, volio bi ispricati sve ali tesko jer mogao bi danima o tomenarod me najvise razocarao i ako mi je @Lillium davnih dana pricao da su vecina ljudi gamad
![]()
PS: kako je samo drugacije i lijepse izaci kad nema one glupe dijaspore (ima nas i dobrih), tacno se osjeti na atmosferu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Posjetio si pogresan grad.Nerminovic je napisao/la:e' moj Dantes to s murijom je nista, to je samo mali dio jedne velike price, volio bi ispricati sve ali tesko jer mogao bi danima o tomenarod me najvise razocarao i ako mi je @Lillium davnih dana pricao da su vecina ljudi gamad
![]()
PS: kako je samo drugacije i lijepse izaci kad nema one glupe dijaspore (ima nas i dobrih), tacno se osjeti na atmosferu
O čemu dame raspravljaju?espresso je napisao/la:Dnevna doza multietniĆkog sarajeva ili ti ga "Europski Jeruzalem".
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
Nerminovic
- Kontakt:
Sanski Most > svaki grad u BiHSlevinKelevra je napisao/la:Posjetio si pogresan grad.Nerminovic je napisao/la:e' moj Dantes to s murijom je nista, to je samo mali dio jedne velike price, volio bi ispricati sve ali tesko jer mogao bi danima o tomenarod me najvise razocarao i ako mi je @Lillium davnih dana pricao da su vecina ljudi gamad
![]()
@Marsal kakav vam je ono klub zvan Ten, joj rupe
BackSpace United
BackSpace United
Gdje je onaj metorolog, majstore kad ce opet zahladjenje ? 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Do kraja mjeseca nema ništa, možda malo kiše bude u utorak ali ništa značajno. A za poslije ćemo da vidimo.Puma je napisao/la:Gdje je onaj metorolog, majstore kad ce opet zahladjenje ?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
A ovog novinara sa SS.ba, kaze za ove olimpijce docekani u glavnom gradu srpske
Uostalom, glavni grad manjeg entiteta je Sarajevo (ustav RS, clan 9.)
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kao administrativni centar Banja Luka, a po pravnoj osnovi Sarajevo ..Kaunas je napisao/la:A ovog novinara sa SS.ba, kaze za ove olimpijce docekani u glavnom gradu srpske![]()
Da me ne napadas nisam ja pravio vec Alija-Franjo-Slobo. Banja Luka se pita vise u RS od Sarajeva po tome sto je napravljeno. Eto ko de facto i de jure, samo na papiru kada se govori o cjelovitoj BiH Sarajevo dodje kao glavno njima.
- Marsal
- Kontakt:
Nemam pojma, ne hodam ja po tim seljackim objektima. Nisam nikad bio u Tenu ali jest Belmin zato redovno zalazio.Nerminovic je napisao/la:
@Marsal kakav vam je ono klub zvan Ten, joj rupe![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kad ćeš kod mene?Marsal je napisao/la:Nemam pojma, ne hodam ja po tim seljackim objektima. Nisam nikad bio u Tenu ali jest Belmin zato redovno zalazio.Nerminovic je napisao/la:
@Marsal kakav vam je ono klub zvan Ten, joj rupe![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: JHam, Marsal, Saurman, tuzlanskinacin, Wilshere10, zemuntrg i 23 gosta.