Tako mlati pare, pred novu podmiri raju
I tu jos koliko uzmu na mito kada se sabere standard je vrhunski u kucama i kupuju se stanovi, kola, vikendice bez kredita.
Moderator/ica: insider
Posaljes doktora na cumNeutral je napisao/la:Meni je degutantno da doktor prima koverte iako ima platu. To nije ljudsko biće, to je životinja.
Kaže ti, daj 50KM i dobiti ćeš otpusnicu iz bolnice, kao da je to njegova privatna klinika.
Ništa strašnije nije se u širokobriješkoj općini vidjelo još od dolaska partizanske vojske u veljači četrdeset pete: prestravljeni su građani cijelu večer nazivali policiju, vatrogasce i novinare da prijave nezapamćeni užas, drhtavim su rukama očevici zapisivali registraciju i mobitelima snimali tu strahotu, pa se na hercegovačkim portalima već sutradan uz senzacionalnu vijest pojavila i uznemirujuća, eksplicitna snimka četvorice krvožednih džihadista Islamske države - nema tko drugi biti - gdje otvoreno klanjaju i mrmore, pod dramatičnim naslovom, citiram, “Klanjali namaz na području Širokog Brijega!”.
“Klanjali namaz na području Širokog Brijega!” Sunce ti J***, meni se **** smrzne i kad to napišem, a kamoli da tako nešto, gluho bilo, vlastitim očima vidim: da se muslimanska čeljad - onako javno, usred bijela dana, kao da je to najnormalnija stvar na svijetu - mole Bogu.
I to nigdje drugdje nego na području Širokog Brijega! Ko biva, kad neće Brijeg Muhamedu, hoće Muhamed Brijegu.
Dežulovićrio_Ferdy88 je napisao/la:Ništa strašnije nije se u širokobriješkoj općini vidjelo još od dolaska partizanske vojske u veljači četrdeset pete: prestravljeni su građani cijelu večer nazivali policiju, vatrogasce i novinare da prijave nezapamćeni užas, drhtavim su rukama očevici zapisivali registraciju i mobitelima snimali tu strahotu, pa se na hercegovačkim portalima već sutradan uz senzacionalnu vijest pojavila i uznemirujuća, eksplicitna snimka četvorice krvožednih džihadista Islamske države - nema tko drugi biti - gdje otvoreno klanjaju i mrmore, pod dramatičnim naslovom, citiram, “Klanjali namaz na području Širokog Brijega!”.
“Klanjali namaz na području Širokog Brijega!” Sunce ti ****, meni se **** smrzne i kad to napišem, a kamoli da tako nešto, gluho bilo, vlastitim očima vidim: da se muslimanska čeljad - onako javno, usred bijela dana, kao da je to najnormalnija stvar na svijetu - mole Bogu.
I to nigdje drugdje nego na području Širokog Brijega! Ko biva, kad neće Brijeg Muhamedu, hoće Muhamed Brijegu.
Tipično dijasporski. Kako si proveo malo vremena u Bosni zaboravio i padeže koje si dosad znao.Nerminovic je napisao/la:Sarajlija se vratio u Danskoj, nikad bolje nisam spavao
Kawhi je napisao/la:Tipično dijasporski. Kako si proveo malo vremena u Bosni zaboravio i padeže koje si dosad znao.Nerminovic je napisao/la:Sarajlija se vratio u Dansku, nikad bolje nisam spavao
jbt ko da si bio na safariju u Africi... šta nije valjalo sem policije? brzina neta?Nerminovic je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Tipično dijasporski. Kako si proveo malo vremena u Bosni zaboravio i padeže koje si dosad znao.Nerminovic je napisao/la:Sarajlija se vratio u Dansku, nikad bolje nisam spavao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ništa strašnije nije se u širokobriješkoj općini vidjelo još od dolaska partizanske vojske u veljači četrdeset pete: prestravljeni su građani cijelu večer nazivali policiju, vatrogasce i novinare da prijave nezapamćeni užas, drhtavim su rukama očevici zapisivali registraciju i mobitelima snimali tu strahotu, pa se na hercegovačkim portalima već sutradan uz senzacionalnu vijest pojavila i uznemirujuća, eksplicitna snimka četvorice krvožednih džihadista Islamske države - nema tko drugi biti - gdje otvoreno klanjaju i mrmore, pod dramatičnim naslovom, citiram, “Klanjali namaz na području Širokog Brijega!”.
“Klanjali namaz na području Širokog Brijega!” Sunce ti ****, meni se **** smrzne i kad to napišem, a kamoli da tako nešto, gluho bilo, vlastitim očima vidim: da se muslimanska čeljad - onako javno, usred bijela dana, kao da je to najnormalnija stvar na svijetu - mole Bogu.
pa kada se radi o socijalnim konekcijama uvijek očekuj od ljudi najgore. ako te razočaraju nećeš biti puno razočaran, a ako te iznenade nečim lijepim e onda će osjećaj biti još ljepšiNerminovic je napisao/la:e' moj Dantes to s murijom je nista, to je samo mali dio jedne velike price, volio bi ispricati sve ali tesko jer mogao bi danima o tomenarod me najvise razocarao i ako mi je @Lillium davnih dana pricao da su vecina ljudi gamad
![]()
pozelio sam Cupavca jedino, sto jest' jest'
PS: kako je samo drugacije i lijepse izaci kad nema one glupe dijaspore (ima nas i dobrih), tacno se osjeti na atmosferu
ponasanje i kultura im nula
Posjetio si pogresan grad.Nerminovic je napisao/la:e' moj Dantes to s murijom je nista, to je samo mali dio jedne velike price, volio bi ispricati sve ali tesko jer mogao bi danima o tomenarod me najvise razocarao i ako mi je @Lillium davnih dana pricao da su vecina ljudi gamad
![]()
pozelio sam Cupavca jedino, sto jest' jest'
PS: kako je samo drugacije i lijepse izaci kad nema one glupe dijaspore (ima nas i dobrih), tacno se osjeti na atmosferu
ponasanje i kultura im nula
O čemu dame raspravljaju?espresso je napisao/la:Dnevna doza multietniĆkog sarajeva ili ti ga "Europski Jeruzalem".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.