P. S. Proleter ima bolje navijace od nas, svakako

Ajde u zdravlje i ne sikirajte mi se plaho.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Izvini, Kakvu je stranu Husic zauzeo... To sto ga je Faraon izvarao 1001 put a on to javno iznjeo, to neka stranaKomunista je napisao/la:Sada je sve jasnije, Azmir je uzeo stranu sto se vidjelo po medijima u kojima je davao izjave i koga je jasno optuzio. Jasmin sada radi otvoreno kontra Azmira, pocece spinovanje oko svega. Sloboda je ispolitizirana od strane obojice i obojica su krivi za sve ovo i to im obojici necu oprostiti. A sada, sto se mene tice, neka bude sa Slobodom sta ce biti, naslusao sam se doata lazi, ja cu i dalje hodati po utakmicama i navijati, pa bile to i oranice.
P. S. Proleter ima bolje navijace od nas, svakako![]()
Komunista je napisao/la:Sada je sve jasnije, Azmir je uzeo stranu sto se vidjelo po medijima u kojima je davao izjave i koga je jasno optuzio. Jasmin sada radi otvoreno kontra Azmira, pocece spinovanje oko svega. Sloboda je ispolitizirana od strane obojice i obojica su krivi za sve ovo i to im obojici necu oprostiti. A sada, sto se mene tice, neka bude sa Slobodom sta ce biti, naslusao sam se doata lazi, ja cu i dalje hodati po utakmicama i navijati, pa bile to i oranice.
Biri ba. Ti svo vrijeme vuces za Jasmina i hladis. Providno. Idi i sikiraj se za Faraona, jer nece dugo ni on ni njegovi.Komunista je napisao/la:Sada je sve jasnije, Azmir je uzeo stranu sto se vidjelo po medijima u kojima je davao izjave i koga je jasno optuzio. Jasmin sada radi otvoreno kontra Azmira, pocece spinovanje oko svega. Sloboda je ispolitizirana od strane obojice i obojica su krivi za sve ovo i to im obojici necu oprostiti. A sada, sto se mene tice, neka bude sa Slobodom sta ce biti, naslusao sam se doata lazi, ja cu i dalje hodati po utakmicama i navijati, pa bile to i oranice.
Jasmin ako pobjedi nas treba u gasnu komoru potrpat "cukile"sto bi rekli u nekim krajevima.Probisvjet je napisao/la:
Legenda kaže da je na zadnjem sastanku pala i suza.... U fazonu,"pa jel moraš bas sad,može li nekad u oktobru "....Imaš pravo samo jednom da pogađaš čijaProbisvjet je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Izvini, Kakvu je stranu Husic zauzeo... To sto ga je Faraon izvarao 1001 put a on to javno iznjeo, to neka stranaKomunista je napisao/la:Sada je sve jasnije, Azmir je uzeo stranu sto se vidjelo po medijima u kojima je davao izjave i koga je jasno optuzio. Jasmin sada radi otvoreno kontra Azmira, pocece spinovanje oko svega. Sloboda je ispolitizirana od strane obojice i obojica su krivi za sve ovo i to im obojici necu oprostiti. A sada, sto se mene tice, neka bude sa Slobodom sta ce biti, naslusao sam se doata lazi, ja cu i dalje hodati po utakmicama i navijati, pa bile to i oranice.
Rusi i on 15 godina sve zivo. Ko ga ****. Doduse pravi mostoveChinaglia je napisao/la:dal je Azmir izabrao stranu, ne znam, al da je odlucio pomoci rusenje Faraona, sve vuce na to
ne mozes pred izbore podnijeti ostavku i popljuvat Faraona i reci da je to cista slucajnost
Dobro Husara kaze. Tuzla je Pjong JangNjonjoVam je napisao/la:staragarda je napisao/la:Izvini, Kakvu je stranu Husic zauzeo... To sto ga je Faraon izvarao 1001 put a on to javno iznjeo, to neka stranaKomunista je napisao/la:Sada je sve jasnije, Azmir je uzeo stranu sto se vidjelo po medijima u kojima je davao izjave i koga je jasno optuzio. Jasmin sada radi otvoreno kontra Azmira, pocece spinovanje oko svega. Sloboda je ispolitizirana od strane obojice i obojica su krivi za sve ovo i to im obojici necu oprostiti. A sada, sto se mene tice, neka bude sa Slobodom sta ce biti, naslusao sam se doata lazi, ja cu i dalje hodati po utakmicama i navijati, pa bile to i oranice.
Ajde u zdravlje i ne sikirajte mi se plaho.![]()
![]()
![]()
Boze kako glupih komunjara jos ima,Sjeverna Koreja zakon![]()
Jednostanvno ga naguzis, da vidi da boli. Jer dok on samo zigu ne zna kako je biti naguzen.pinoglavi je napisao/la:I sta evo skinemo faraona i sta onda? Kuce od marmelade a prozori od cokolade? Ide projekat Slobode i Azmir se 10000% vraca? Ja sve mislim da se bezveze nadamo i da je covjek otisao taman da mu se rod najblizi kandiduje i pobjedi na izborima. Mozete mi reci je li neki kandidat rekao nesto za FK Slobodu? Plan, ideju, bilo sta? Nemojte samo u prazno lobirati svako za svoje i za to koristiti ovu temu i forum
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.