Izvini, Kakvu je stranu Husic zauzeo... To sto ga je Faraon izvarao 1001 put a on to javno iznjeo, to neka stranaKomunista je napisao/la:Sada je sve jasnije, Azmir je uzeo stranu sto se vidjelo po medijima u kojima je davao izjave i koga je jasno optuzio. Jasmin sada radi otvoreno kontra Azmira, pocece spinovanje oko svega. Sloboda je ispolitizirana od strane obojice i obojica su krivi za sve ovo i to im obojici necu oprostiti. A sada, sto se mene tice, neka bude sa Slobodom sta ce biti, naslusao sam se doata lazi, ja cu i dalje hodati po utakmicama i navijati, pa bile to i oranice.
P. S. Proleter ima bolje navijace od nas, svakako![]()
Ajde u zdravlje i ne sikirajte mi se plaho.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Komunista je napisao/la:Sada je sve jasnije, Azmir je uzeo stranu sto se vidjelo po medijima u kojima je davao izjave i koga je jasno optuzio. Jasmin sada radi otvoreno kontra Azmira, pocece spinovanje oko svega. Sloboda je ispolitizirana od strane obojice i obojica su krivi za sve ovo i to im obojici necu oprostiti. A sada, sto se mene tice, neka bude sa Slobodom sta ce biti, naslusao sam se doata lazi, ja cu i dalje hodati po utakmicama i navijati, pa bile to i oranice.
- Probisvjet
- Kontakt:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Oj led te yebo ko nama grupu vodi
prodase se sva "Tuzlanska carsija"
yebo li vas Jasmin, neka daj nam sad' federalnu ligu, besplatan ulaz... Fuj 
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Probisvjet
- Kontakt:
Biri ba. Ti svo vrijeme vuces za Jasmina i hladis. Providno. Idi i sikiraj se za Faraona, jer nece dugo ni on ni njegovi.Komunista je napisao/la:Sada je sve jasnije, Azmir je uzeo stranu sto se vidjelo po medijima u kojima je davao izjave i koga je jasno optuzio. Jasmin sada radi otvoreno kontra Azmira, pocece spinovanje oko svega. Sloboda je ispolitizirana od strane obojice i obojica su krivi za sve ovo i to im obojici necu oprostiti. A sada, sto se mene tice, neka bude sa Slobodom sta ce biti, naslusao sam se doata lazi, ja cu i dalje hodati po utakmicama i navijati, pa bile to i oranice.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 15 sep 2016, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jasmin ako pobjedi nas treba u gasnu komoru potrpat "cukile"sto bi rekli u nekim krajevima.Probisvjet je napisao/la:
Nema to veze sada sa izborima ali covjek je razbucao sve nama drago nemamo vise ni u sta oci uprijeti i radovat se,nemoze nam biti gore nikako.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Covjek je jucer rekao da se nece vratiti ni pod jednim uslovom. Vraca se jedino kaze ako se ukine Republika Srpska.
I da nije crven niti zelen. Tj da nema politicku opciju te da ne radi to jer su izbori sada vec da je kap koja je prelila casu inspekcija koju su poslali. I tada je kod kuce razmislio kada je dosao i odlucio da ide.
I da nije crven niti zelen. Tj da nema politicku opciju te da ne radi to jer su izbori sada vec da je kap koja je prelila casu inspekcija koju su poslali. I tada je kod kuce razmislio kada je dosao i odlucio da ide.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Legenda kaže da je na zadnjem sastanku pala i suza.... U fazonu,"pa jel moraš bas sad,može li nekad u oktobru "....Imaš pravo samo jednom da pogađaš čijaProbisvjet je napisao/la:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la:Izvini, Kakvu je stranu Husic zauzeo... To sto ga je Faraon izvarao 1001 put a on to javno iznjeo, to neka stranaKomunista je napisao/la:Sada je sve jasnije, Azmir je uzeo stranu sto se vidjelo po medijima u kojima je davao izjave i koga je jasno optuzio. Jasmin sada radi otvoreno kontra Azmira, pocece spinovanje oko svega. Sloboda je ispolitizirana od strane obojice i obojica su krivi za sve ovo i to im obojici necu oprostiti. A sada, sto se mene tice, neka bude sa Slobodom sta ce biti, naslusao sam se doata lazi, ja cu i dalje hodati po utakmicama i navijati, pa bile to i oranice.
Boze kako glupih komunjara jos ima,Sjeverna Koreja zakon
DRŽAVA TUZLA!!
dal je Azmir izabrao stranu, ne znam, al da je odlucio pomoci rusenje Faraona, sve vuce na to
ne mozes pred izbore podnijeti ostavku i popljuvat Faraona i reci da je to cista slucajnost
ne mozes pred izbore podnijeti ostavku i popljuvat Faraona i reci da je to cista slucajnost
Sad svi kontra imamovića na izborima, na utakmicama svi na zapad
Rusi i on 15 godina sve zivo. Ko ga J**+. Doduse pravi mostoveChinaglia je napisao/la:dal je Azmir izabrao stranu, ne znam, al da je odlucio pomoci rusenje Faraona, sve vuce na to
Niko, niko, samo Sloboda
Dobro Husara kaze. Tuzla je Pjong JangNjonjoVam je napisao/la:staragarda je napisao/la:Izvini, Kakvu je stranu Husic zauzeo... To sto ga je Faraon izvarao 1001 put a on to javno iznjeo, to neka stranaKomunista je napisao/la:Sada je sve jasnije, Azmir je uzeo stranu sto se vidjelo po medijima u kojima je davao izjave i koga je jasno optuzio. Jasmin sada radi otvoreno kontra Azmira, pocece spinovanje oko svega. Sloboda je ispolitizirana od strane obojice i obojica su krivi za sve ovo i to im obojici necu oprostiti. A sada, sto se mene tice, neka bude sa Slobodom sta ce biti, naslusao sam se doata lazi, ja cu i dalje hodati po utakmicama i navijati, pa bile to i oranice.
Ajde u zdravlje i ne sikirajte mi se plaho.![]()
![]()
![]()
Boze kako glupih komunjara jos ima,Sjeverna Koreja zakon![]()
Niko, niko, samo Sloboda
I sta evo skinemo faraona i sta onda? Kuce od marmelade a prozori od cokolade? Ide projekat Slobode i Azmir se 10000% vraca? Ja sve mislim da se bezveze nadamo i da je covjek otisao taman da mu se rod najblizi kandiduje i pobjedi na izborima. Mozete mi reci je li neki kandidat rekao nesto za FK Slobodu? Plan, ideju, bilo sta? Nemojte samo u prazno lobirati svako za svoje i za to koristiti ovu temu i forum
Nad tobom sunce najljepše sja
- Probisvjet
- Kontakt:
Jednostanvno ga naguzis, da vidi da boli. Jer dok on samo zigu ne zna kako je biti naguzen.pinoglavi je napisao/la:I sta evo skinemo faraona i sta onda? Kuce od marmelade a prozori od cokolade? Ide projekat Slobode i Azmir se 10000% vraca? Ja sve mislim da se bezveze nadamo i da je covjek otisao taman da mu se rod najblizi kandiduje i pobjedi na izborima. Mozete mi reci je li neki kandidat rekao nesto za FK Slobodu? Plan, ideju, bilo sta? Nemojte samo u prazno lobirati svako za svoje i za to koristiti ovu temu i forum
Ko rebe qurcom ti njega qarinom, a ne guzom.
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam uvijek bio na Jasminovoj strani po pitanju infrastrukture grada, zna covjek i slagati kvalitetno, zna hvaliti Tuzlu i slatkorjecivo najaviti buduce projekte, jednostavno zna taj posao raditi. Tu se dokazao i oko Slobode i nekolicine istupa i lazi u mandatu Azmira, a da skoro pa nista nije uradio sto je obecao.
Karac putem medija, clanaka i FB statusa pisao na sav glas kako odlazi u Njemacku i ceka ga tamo posao i sportska karijera, kako grad i drzava ne ulazu u sportiste poput njega koji osvajaju medalje, bla bla, i netom poslije toga isti Karac u uredu kod Jasmina, zatim i na tribini zajedno, fakultet zavrsio, otvara skolu Jiu Jitsu, kandiduje se kao nezavisni kandidat za Gradsko vijece... ko koga ovdje ba j3be?
Kad vec o Jasminu pricamo, onako na prvu naumpadne mi: ko je ikada dobio fiskalni racun za lezaljku ili suncobran na Panonskom? Da ne idemo dublje i dublje...
Dakle, neke promjene trebaju ovom gradu i sportu, dal' je Bato na celu sa Kukom i Guticem pametna opcija ili Berbic, ne mogu pametan biti. Gadzo nema nikakvih izgleda za pobjedu, pricao sam sa mnogim ljudima i nazalost niko ne vjeruje u taj scenarij, on bi daleko korisniji bio na nekoj drugoj funkciji, a ne kao gradonacelnik. Jedno je sigurno, Jasmin nikad blize porazu nije bio, nikad vise ljudi nije bilo kivno na njega, mnogo je lagao i obecavao u posljednje vrijeme, zakrpiti par ulica i podici najgluplji most u vasioni nije dovoljno da bi se izvarao narom po milioniti put. Pece mu se kolac, a vidicemo kako cemo sa Slobodom mi ostali.
Karac putem medija, clanaka i FB statusa pisao na sav glas kako odlazi u Njemacku i ceka ga tamo posao i sportska karijera, kako grad i drzava ne ulazu u sportiste poput njega koji osvajaju medalje, bla bla, i netom poslije toga isti Karac u uredu kod Jasmina, zatim i na tribini zajedno, fakultet zavrsio, otvara skolu Jiu Jitsu, kandiduje se kao nezavisni kandidat za Gradsko vijece... ko koga ovdje ba j3be?
Kad vec o Jasminu pricamo, onako na prvu naumpadne mi: ko je ikada dobio fiskalni racun za lezaljku ili suncobran na Panonskom? Da ne idemo dublje i dublje...
Dakle, neke promjene trebaju ovom gradu i sportu, dal' je Bato na celu sa Kukom i Guticem pametna opcija ili Berbic, ne mogu pametan biti. Gadzo nema nikakvih izgleda za pobjedu, pricao sam sa mnogim ljudima i nazalost niko ne vjeruje u taj scenarij, on bi daleko korisniji bio na nekoj drugoj funkciji, a ne kao gradonacelnik. Jedno je sigurno, Jasmin nikad blize porazu nije bio, nikad vise ljudi nije bilo kivno na njega, mnogo je lagao i obecavao u posljednje vrijeme, zakrpiti par ulica i podici najgluplji most u vasioni nije dovoljno da bi se izvarao narom po milioniti put. Pece mu se kolac, a vidicemo kako cemo sa Slobodom mi ostali.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Azmire molim te tuzi Slobodu da ti vrati tri miliona, da bankrotiramo, i gonimo se u neku stvar, bolje to nego da gledam opet spasioce bez marke za kafu, razne poluamatere na terenu i velike legende i carsijanere u upravi. Svi zajedno imaju para da ne mogu ni Zebi platu isplacivat, nadam se da je ovo vic neki, ovi sa slike sigurno nas spasit neće.
Hajde cipa povedi pravu raju i fukare!
Ma dobija ljudi Jasmin opet, 90% ljudi u ovom gradu boli **** za Slobodom.
a 70% koji ce glasat su penzioneri koji su navikli na Jasskuuu
a 70% koji ce glasat su penzioneri koji su navikli na Jasskuuu
- Probisvjet
- Kontakt:
Azmire kada budes potrazivao pare ukljuci i pozajmicu Sulji. Neka naradi kod Jasmina na vikendici, sta je to, petnaest dana teskog fizickog posla. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.