FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Komunista
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 17:57

Sada je sve jasnije, Azmir je uzeo stranu sto se vidjelo po medijima u kojima je davao izjave i koga je jasno optuzio. Jasmin sada radi otvoreno kontra Azmira, pocece spinovanje oko svega. Sloboda je ispolitizirana od strane obojice i obojica su krivi za sve ovo i to im obojici necu oprostiti. A sada, sto se mene tice, neka bude sa Slobodom sta ce biti, naslusao sam se doata lazi, ja cu i dalje hodati po utakmicama i navijati, pa bile to i oranice.
P. S. Proleter ima bolje navijace od nas, svakako :)
Ajde u zdravlje i ne sikirajte mi se plaho.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 15 sep 2016, 18:02

a moze li mi iko reci ko su ova dvojica izmedju kurevica i indira

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 sep 2016, 18:03

Komunista je napisao/la:Sada je sve jasnije, Azmir je uzeo stranu sto se vidjelo po medijima u kojima je davao izjave i koga je jasno optuzio. Jasmin sada radi otvoreno kontra Azmira, pocece spinovanje oko svega. Sloboda je ispolitizirana od strane obojice i obojica su krivi za sve ovo i to im obojici necu oprostiti. A sada, sto se mene tice, neka bude sa Slobodom sta ce biti, naslusao sam se doata lazi, ja cu i dalje hodati po utakmicama i navijati, pa bile to i oranice.
Izvini, Kakvu je stranu Husic zauzeo... To sto ga je Faraon izvarao 1001 put a on to javno iznjeo, to neka strana
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 15 sep 2016, 18:04

Komunista je napisao/la:Sada je sve jasnije, Azmir je uzeo stranu sto se vidjelo po medijima u kojima je davao izjave i koga je jasno optuzio. Jasmin sada radi otvoreno kontra Azmira, pocece spinovanje oko svega. Sloboda je ispolitizirana od strane obojice i obojica su krivi za sve ovo i to im obojici necu oprostiti. A sada, sto se mene tice, neka bude sa Slobodom sta ce biti, naslusao sam se doata lazi, ja cu i dalje hodati po utakmicama i navijati, pa bile to i oranice.
:crazy: :crazy: :crazy:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2016, 18:13

slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 15 sep 2016, 18:16

Oj led te yebo ko nama grupu vodi :damn: :puke: prodase se sva "Tuzlanska carsija" :facepalm: yebo li vas Jasmin, neka daj nam sad' federalnu ligu, besplatan ulaz... Fuj :puke:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2016, 18:17

Biri ba. Ti svo vrijeme vuces za Jasmina i hladis. Providno. Idi i sikiraj se za Faraona, jer nece dugo ni on ni njegovi.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 15 sep 2016, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 sep 2016, 18:17

Probisvjet je napisao/la:slika
Jasmin ako pobjedi nas treba u gasnu komoru potrpat "cukile"sto bi rekli u nekim krajevima.
Nema to veze sada sa izborima ali covjek je razbucao sve nama drago nemamo vise ni u sta oci uprijeti i radovat se,nemoze nam biti gore nikako.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 sep 2016, 18:18

Covjek je jucer rekao da se nece vratiti ni pod jednim uslovom. Vraca se jedino kaze ako se ukine Republika Srpska.

I da nije crven niti zelen. Tj da nema politicku opciju te da ne radi to jer su izbori sada vec da je kap koja je prelila casu inspekcija koju su poslali. I tada je kod kuce razmislio kada je dosao i odlucio da ide.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 sep 2016, 18:25

Probisvjet je napisao/la:slika
Legenda kaže da je na zadnjem sastanku pala i suza.... U fazonu,"pa jel moraš bas sad,može li nekad u oktobru "....Imaš pravo samo jednom da pogađaš čija :D... Ima tu jos pikanterija al nek malo otkiseli :urnebes: :urnebes:.... Uglavnom, brine ba grad o klubu... A ko ce drugi :rol: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 15 sep 2016, 18:30

staragarda je napisao/la:
Izvini, Kakvu je stranu Husic zauzeo... To sto ga je Faraon izvarao 1001 put a on to javno iznjeo, to neka strana
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Boze kako glupih komunjara jos ima,Sjeverna Koreja zakon :beba: :beba:
DRŽAVA TUZLA!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 sep 2016, 18:34

dal je Azmir izabrao stranu, ne znam, al da je odlucio pomoci rusenje Faraona, sve vuce na to
ne mozes pred izbore podnijeti ostavku i popljuvat Faraona i reci da je to cista slucajnost

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 15 sep 2016, 18:36

Sad svi kontra imamovića na izborima, na utakmicama svi na zapad

katarakta

Post Postao/la katarakta » 15 sep 2016, 18:37

Chinaglia je napisao/la:dal je Azmir izabrao stranu, ne znam, al da je odlucio pomoci rusenje Faraona, sve vuce na to
ne mozes pred izbore podnijeti ostavku i popljuvat Faraona i reci da je to cista slucajnost
Rusi i on 15 godina sve zivo. Ko ga ****. Doduse pravi mostove :D sazidajteee mooost bez kraja, most do mooooga zavicaaaaja :D
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 15 sep 2016, 18:40

NjonjoVam je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Boze kako glupih komunjara jos ima,Sjeverna Koreja zakon :beba: :beba:
Dobro Husara kaze. Tuzla je Pjong Jang
Niko, niko, samo Sloboda

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 sep 2016, 18:40

I sta evo skinemo faraona i sta onda? Kuce od marmelade a prozori od cokolade? Ide projekat Slobode i Azmir se 10000% vraca? Ja sve mislim da se bezveze nadamo i da je covjek otisao taman da mu se rod najblizi kandiduje i pobjedi na izborima. Mozete mi reci je li neki kandidat rekao nesto za FK Slobodu? Plan, ideju, bilo sta? Nemojte samo u prazno lobirati svako za svoje i za to koristiti ovu temu i forum
Nad tobom sunce najljepše sja

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2016, 18:47

pinoglavi je napisao/la:I sta evo skinemo faraona i sta onda? Kuce od marmelade a prozori od cokolade? Ide projekat Slobode i Azmir se 10000% vraca? Ja sve mislim da se bezveze nadamo i da je covjek otisao taman da mu se rod najblizi kandiduje i pobjedi na izborima. Mozete mi reci je li neki kandidat rekao nesto za FK Slobodu? Plan, ideju, bilo sta? Nemojte samo u prazno lobirati svako za svoje i za to koristiti ovu temu i forum
Jednostanvno ga naguzis, da vidi da boli. Jer dok on samo zigu ne zna kako je biti naguzen.
Ko rebe qurcom ti njega qarinom, a ne guzom.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 sep 2016, 18:51

Ja sam uvijek bio na Jasminovoj strani po pitanju infrastrukture grada, zna covjek i slagati kvalitetno, zna hvaliti Tuzlu i slatkorjecivo najaviti buduce projekte, jednostavno zna taj posao raditi. Tu se dokazao i oko Slobode i nekolicine istupa i lazi u mandatu Azmira, a da skoro pa nista nije uradio sto je obecao.
Karac putem medija, clanaka i FB statusa pisao na sav glas kako odlazi u Njemacku i ceka ga tamo posao i sportska karijera, kako grad i drzava ne ulazu u sportiste poput njega koji osvajaju medalje, bla bla, i netom poslije toga isti Karac u uredu kod Jasmina, zatim i na tribini zajedno, fakultet zavrsio, otvara skolu Jiu Jitsu, kandiduje se kao nezavisni kandidat za Gradsko vijece... ko koga ovdje ba j3be?

Kad vec o Jasminu pricamo, onako na prvu naumpadne mi: ko je ikada dobio fiskalni racun za lezaljku ili suncobran na Panonskom? Da ne idemo dublje i dublje...

Dakle, neke promjene trebaju ovom gradu i sportu, dal' je Bato na celu sa Kukom i Guticem pametna opcija ili Berbic, ne mogu pametan biti. Gadzo nema nikakvih izgleda za pobjedu, pricao sam sa mnogim ljudima i nazalost niko ne vjeruje u taj scenarij, on bi daleko korisniji bio na nekoj drugoj funkciji, a ne kao gradonacelnik. Jedno je sigurno, Jasmin nikad blize porazu nije bio, nikad vise ljudi nije bilo kivno na njega, mnogo je lagao i obecavao u posljednje vrijeme, zakrpiti par ulica i podici najgluplji most u vasioni nije dovoljno da bi se izvarao narom po milioniti put. Pece mu se kolac, a vidicemo kako cemo sa Slobodom mi ostali.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 15 sep 2016, 18:54

Azmire molim te tuzi Slobodu da ti vrati tri miliona, da bankrotiramo, i gonimo se u neku stvar, bolje to nego da gledam opet spasioce bez marke za kafu, razne poluamatere na terenu i velike legende i carsijanere u upravi. Svi zajedno imaju para da ne mogu ni Zebi platu isplacivat, nadam se da je ovo vic neki, ovi sa slike sigurno nas spasit neće.

adis1980
Kontakt:

Post Postao/la adis1980 » 15 sep 2016, 18:54

Hajde cipa povedi pravu raju i fukare!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 12 gostiju.