Karić

Subić

Kapiten nikako da proigra loše je ovo danas skroz bilo ,a iskreno ni Ordagić nije bio dobar
Krpić čeka da mu se sve servira

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jeste, propusta narednu ..hondas je napisao/la:Je li ovo Ordagi 3 zuti karton.
Istina druze,nema kantanja,hocu reci nema ni kvaliteta..da dodje.neka ekipa van BIH vidjeli bi gdje smo..hondas je napisao/la:Koja to ekipa igra dobro,mozda Sarajevo ili Zeljo,gledao sam i Radnik.Svi se pate.Teze je ovu sezonu nekoga razvalit,sem Olimpika.Zrinjski jeste najbolji trenutno a ostalo sve u 5 deka.
Naravno da je njihovo da igraju deuze, nego ja to samo onako, malo obziran prema njima, mada ne bih trebao biti nakon zadnjih par utakmica...pinoglavi je napisao/la:Kakva je prije bila situacija u klubu trebali smo u kantonalnoj zavrsitiRimes87 je napisao/la:Ali sigurno utice situacija u klubu na njih psihicki. Nije lako igrat kad ti je plata pod znakom upitnika. Ne branim ih, samo kontam da ima tu i togapinoglavi je napisao/la: Ne igra situacija u klubu nego 11 igraca na terenu
Sent from my D6603 using TapatalkUtice to sigurno ali dok imaju plate a kako sam ja shvatio obezbjedjeno im je to onda je njihovo samo da igraju
S lijeva na desno: Pirić, Mehmedagić, Subić, Kostić, KarićProbisvjet je napisao/la:![]()
Molim komentare.
Ko,gdjeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel to se opet saziva ekipa sa sjever ?
Staro vodstvo.solinas je napisao/la:Ko,gdjeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel to se opet saziva ekipa sa sjever ?
Otkud ti toNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Staro vodstvo.solinas je napisao/la:Ko,gdjeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel to se opet saziva ekipa sa sjever ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.