Verlašević, Hatunić, pa nisam siguran (Dijamant ili Blagojević???), viri Geca, a desno Fredy Mercury zv. Meske, čući Cukerbegović, zicen Sarajka a u pozadini zinula Šemsa SuljakovićProbisvjet je napisao/la:![]()
Molim komentare.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Verlašević, Hatunić, pa nisam siguran (Dijamant ili Blagojević???), viri Geca, a desno Fredy Mercury zv. Meske, čući Cukerbegović, zicen Sarajka a u pozadini zinula Šemsa SuljakovićProbisvjet je napisao/la:![]()
Molim komentare.
Lijepa ideja samo đasko ne bi pristao na to, u toku je izborna kampanja.TRUST je napisao/la:Hajmo pisat Senadu da zovne Azmira i Jasmina na face to face da svima objasne sve sto se desavalo. Mislim da bi ih Senad smio pitati sva skakljiva pitanja.
Ako se ti pojaviš i ja ću.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel to se opet saziva ekipa za sjever ?
Kurcobolja je druze od prvog kolastaragarda je napisao/la:Obradović će nam djecu pravit u sesnaestercu idući vikend.... Meni ovo izgleda bas ko teška kurcobolja danas... Koga ćeš dobit ako nećeš Metalleghe na neutralnom terenu... A za srijedu bi bio vrh kad bi od janjara ispali![]()
![]()
Ma ipak mislim da se nisam dobro izrazio... Nije klasična kurcobolja bila...vise neko mrtvilo , čak bi rekao nezainteresiranost...ono, daj eto da izađemo da odigramo....nedo Bog da su go dali.....ne bi imao strijelac sa kim proslavitPozitiva je napisao/la:Kurcobolja je druze od prvog kolastaragarda je napisao/la:Obradović će nam djecu pravit u sesnaestercu idući vikend.... Meni ovo izgleda bas ko teška kurcobolja danas... Koga ćeš dobit ako nećeš Metalleghe na neutralnom terenu... A za srijedu bi bio vrh kad bi od janjara ispali![]()
![]()
Tebe da vidim na sjeveru u subotu!VolimTz je napisao/la:Ako se ti pojaviš i ja ću.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel to se opet saziva ekipa za sjever ?![]()
Samo da se ne poklopi da isti dan igra Velež u Simin Hanu, ovaj vikend je taj derbi.
Pa sto onda nisu dobro igrali kad su znali da je Plata redovna. Čelik, Vitez, Zrinjski, Krupa, sve te utakmice boli ih. Karic me blago rečeno razočarao.Rimes87 je napisao/la:Ali sigurno utice situacija u klubu na njih psihicki. Nije lako igrat kad ti je plata pod znakom upitnika. Ne branim ih, samo kontam da ima tu i togapinoglavi je napisao/la:Ne igra situacija u klubu nego 11 igraca na terenuwobly92 je napisao/la:Nećemo ni kod kuće ako ostane ovakva situacija u klubu.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Ponoviti na svakoj straniciMortus je napisao/la:POČELO JE, svaka čast kreatorima:
"Sloboda umire,
mladi odlaze,
gradiš fontane,
plašiš građane,
dosta te Jasmine."
Brčanska Malta je oblijepljena ovim plakatimastaragarda je napisao/la:Ponoviti na svakoj straniciMortus je napisao/la:POČELO JE, svaka čast kreatorima:
"Sloboda umire,
mladi odlaze,
gradiš fontane,
plašiš građane,
dosta te Jasmine."
Igrali su nasi solidno prvo PV u napadu, a u drugom vrlo lose. U odbrani ima dosta nesigurnosti, previse ispadaju stoperi i Efendic. Pukom srecom nismo primili gol dva nakon tih ispadanja.Sariel je napisao/la:ok nerijeseno u gostima s metaledjom..
nego ovi sto su gledali kakva je igra bila?
Rekoh ja da ih ne branim, već samo malo u neku ruku razumijemidma75 je napisao/la:
Pa sto onda nisu dobro igrali kad su znali da je Plata redovna. Čelik, Vitez, Zrinjski, Krupa, sve te utakmice boli ih. Karic me blago rečeno razočarao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.