Karić
Subić
Kapiten nikako da proigra loše je ovo danas skroz bilo ,a iskreno ni Ordagić nije bio dobar
Krpić čeka da mu se sve servira
Jeste, propusta narednu ..hondas je napisao/la:Je li ovo Ordagi 3 zuti karton.
Istina druze,nema kantanja,hocu reci nema ni kvaliteta..da dodje.neka ekipa van BIH vidjeli bi gdje smo..hondas je napisao/la:Koja to ekipa igra dobro,mozda Sarajevo ili Zeljo,gledao sam i Radnik.Svi se pate.Teze je ovu sezonu nekoga razvalit,sem Olimpika.Zrinjski jeste najbolji trenutno a ostalo sve u 5 deka.
Naravno da je njihovo da igraju deuze, nego ja to samo onako, malo obziran prema njima, mada ne bih trebao biti nakon zadnjih par utakmica...pinoglavi je napisao/la:Kakva je prije bila situacija u klubu trebali smo u kantonalnoj zavrsitiRimes87 je napisao/la:Ali sigurno utice situacija u klubu na njih psihicki. Nije lako igrat kad ti je plata pod znakom upitnika. Ne branim ih, samo kontam da ima tu i togapinoglavi je napisao/la: Ne igra situacija u klubu nego 11 igraca na terenu
Sent from my D6603 using TapatalkUtice to sigurno ali dok imaju plate a kako sam ja shvatio obezbjedjeno im je to onda je njihovo samo da igraju

S lijeva na desno: Pirić, Mehmedagić, Subić, Kostić, KarićProbisvjet je napisao/la:![]()
Molim komentare.
Ko,gdjeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel to se opet saziva ekipa sa sjever ?
Staro vodstvo.solinas je napisao/la:Ko,gdjeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel to se opet saziva ekipa sa sjever ?
Otkud ti toNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Staro vodstvo.solinas je napisao/la:Ko,gdjeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel to se opet saziva ekipa sa sjever ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.