FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
streetstyle
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bosna, Goražde ili Slavija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Samo, bosna nam sve vise unistava teren.
Na isto sam mislio, teren u zadnje vrijeme katastrofa!Pitaristok je napisao/la:Samo, bosna nam sve vise unistava teren.
Kako neko može dozivati Džidića nikako mi nije jasno. Na štoperu smo baš fino popunjeni. Balić i Kovačević su projektovani za prvi tim, Novaković se pokazao kao itekako dobra zamjena. Mujakić je tu od akademaca. Jedina prednost Džidića u odnosu na Novakovića je što nije stranac ali idalje je to velika razlika u godinama. Džidić je stariji čak 6-7 godina tako da po meni on ne treba bit opcija. Jednostavno mi njegov dolazak ne bi izgledao kao korak unaprijed.
Ne znam zasto raja toliko osporava kvalitet Novakovica?
Novakovic je trenutno mnogo bolji izbor od kiksera Kovacevica i u zadnje vrijeme nervoznog Balica, Novakovic je po statistici trenutno bolji igrac od Balica i igrac u timu sa najvise tacnih dodavanja.
Novakovic je trenutno mnogo bolji izbor od kiksera Kovacevica i u zadnje vrijeme nervoznog Balica, Novakovic je po statistici trenutno bolji igrac od Balica i igrac u timu sa najvise tacnih dodavanja.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
???"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
PITARI SMO BORDO KRVI, UVIJEK ĆEMO PSOVATI PRVI
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Apsolutna podrska psovanju igracima, pogotovo Almiru Bekicu!! Kad nesposobni instagram audi boy moze mlatiti goleme pare od mog kluba, slikati zalizanu glavusu u autu 3 puta sedmicno, a pogađati jug svojim centarsutevima, onda mogu i ja njemu se nayebati obiteljskog zivota!
Igralo je nas dosta ovdje fudbala ko mlađi, pa gdje god odes na gostovanje yebu ti "navijaci" i roditelji te djece protiv koje igrac sve sa tribina, pa ignorises i odigras svoje, gledas na loptu i svoju igru, a ne pratis sta radi neko ko ti smeta na tribina. Pogotovo profesionalci ne bi trebali da dopuste da ovakve stvari uticu na njih. Eto protivnicki navijaci im ne psuju?? Pa gdje god odemo, budemo docekani na noz, generalno kao klub. Ko igra u Sarajevu, mora biti spreman na to!
Igralo je nas dosta ovdje fudbala ko mlađi, pa gdje god odes na gostovanje yebu ti "navijaci" i roditelji te djece protiv koje igrac sve sa tribina, pa ignorises i odigras svoje, gledas na loptu i svoju igru, a ne pratis sta radi neko ko ti smeta na tribina. Pogotovo profesionalci ne bi trebali da dopuste da ovakve stvari uticu na njih. Eto protivnicki navijaci im ne psuju?? Pa gdje god odemo, budemo docekani na noz, generalno kao klub. Ko igra u Sarajevu, mora biti spreman na to!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja terena i qrca. Sarajevo, grade, stidi se, yebo vam turbofolk majku. Bolji su tereni na Kosovu. Milioni i milioni se skrse na predizborne kampanje a tereni nam qrcu ne valjaju. Bolji travnjak kod mene u dvoristu.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Što se tiče kupa, ima dosta lakih protivnika i nadam se da će nas zadesiti jedan takav a to su: Bosna Sema, Goražde, Kozara, Velež, Rudar Kakanj, Orašje, Slavija, Travnik i Radnički.
U Tuzli rasap, osluškivati i iskoristiti priliku maximalno, ponavljam, imamo i previše "Tuzlaka" u ekipi i ne treba nam više njih ali nismo u situaciji da o tome razmišljamo, bar ove trenutne "Tuzlake" zamjeniti sa kvalitetnijim, naravno, ako je moguće, ima dosta dobrih igrača koji su kalibar za nas a to su (Kostić, Mehmedagić, Veselinović, Stjepanović, Ordagić).
U Tuzli rasap, osluškivati i iskoristiti priliku maximalno, ponavljam, imamo i previše "Tuzlaka" u ekipi i ne treba nam više njih ali nismo u situaciji da o tome razmišljamo, bar ove trenutne "Tuzlake" zamjeniti sa kvalitetnijim, naravno, ako je moguće, ima dosta dobrih igrača koji su kalibar za nas a to su (Kostić, Mehmedagić, Veselinović, Stjepanović, Ordagić).
-
streetstyle
- Kontakt:
(Kostić, Mehmedagić, Veselinović, Stjepanović, Ordagić).
od nabrojanih dovesti Ordagica , Kostica i Veselinovica
od nabrojanih dovesti Ordagica , Kostica i Veselinovica
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Neka pusi qrac i Crnkic i svi ostali uhljebi. Zasto je doveden nego da igra i daje golove? Ne psujem inace, ali sad cu namjerno psovati ovim karinama od igraca, sve dok igra i zalaganje ne bude na onom nivou na kojem treba da bude FKS.Zagor je napisao/la:???
UDRI IH MEHMEDE, YEBO IH ONAJ KO IH DOVEDE!!!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Mi MORAMO sad zaganjati Ordagica i na sve nacine pokusati ga dovesti. Dati za njega nekih 150 000€ bila bi odlicna investicija, a vjerujem da bi ga mogli dovesti za tu cifru, ako se ko iz inostranstva ne umijesa.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
**** teren,isto nam se piše. I u Zenici i u Travniku isto igraju, nije bitan teren, a i nije nas.Pitaristok je napisao/la:Samo, bosna nam sve vise unistava teren.
Sabrine mi moje!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Da, pokušat na sve načine, može se naći neki kompromis. Ruku na srce mi ne možemo parirati ni s kim što se tiče ponuda za njega, ali svakako da bi Ordagiću mi bili dosta veća odskočna daska za dalje a Sloboda bi sigurno i više profitirala od procenta njegovog sljedećeg transfera kada bi ga mi prodavali nego da ga direktno proda. Druga je sad situacija, nakon odlaska Husića, Sloboda nema više šta tražiti u vrhu već mora razmišljati o opstanku kluba. Bar pokušati ako ništa, Ordagić je strašan igrač i sigurno bi nam valjao. Isto tako, ako je realno i moguće, bacio bi oko i na Mehmedagića, Kostića, Veselinovića i Stjepanovića, kvalitetni igrači i sigurno kalibar za nas, kojima cilj mora biti oba trofeja.Evander je napisao/la:Mi MORAMO sad zaganjati Ordagica i na sve nacine pokusati ga dovesti. Dati za njega nekih 150 000€ bila bi odlicna investicija, a vjerujem da bi ga mogli dovesti za tu cifru, ako se ko iz inostranstva ne umijesa.
I definitivno moramo pojačati napad, Obradović, Koljić..
Što se tiče odbrane, nju sam najviše kritikovao, ali kad pogledam sredu i napad, mogu biti zadovoljan odbranom i tu sam POGRIJEŠIO, PRIZNAJEM.
Istina, ima tu dosta amaterskih grešaka, kardinalnih, ali već par utakmica bez primljenog gola - za pohvalu je.
- TobeYarabi
- Kontakt:
blamirate se sa ovim pisanjem koga bi trebalo dovesti.
- Evolution87
- Kontakt:
e cuj koljic 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
streetstyle
- Kontakt:
Mislim tj tvrdim da dok se ne kutarisemo Dulje i jos jednog necemo nikoga dovesti.
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, haklamas, PapakIzSa, Pitar6785 i 121 gost.