FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
streetstyle
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U prvih 11 imamo 3-4 igraca sa velikim platama. Od te 3-4ce , moramo se kutarisati bar 2-ce da ni se doveli ova 3 iz slobode. jedan od onih kojem je pla najvea je lik koji i u farmerkama i sa jednom nogom prekucava , na stakama itd itd...milion budalastina djece forumasa , znaci Said. Dulja prodaja i to obavezno.
Bezveze mi ovdje nagadamo,ima u klubu vrsni strucnjak za transfer politiku sa jakim vezama i bogatim iskustvom iza sebe (ihtijarevic),nemajte brige.
- f0rest1946
- Kontakt:
Crnkić i Repuh obrazložili sinoćnja dešavanja, prvotimac Sarajeva se izvinjava navijačima
"Izvinjavam se navijačima, koji su se osjećali uvrijeđeni mojom reakcijom nakon postignutog gola. Jednostavno, to je moj način proslavljanja gola i nisam imao nikakvu namjeru da nekoga uvrijedim. Sretan sam zbog prvijenca u dresu Sarajeva i nadam se da ću svojim radom i dobrim igrama donijeti radost navijačima.", rekao je Nermin Crnkić.
“Jutro je pametnije od noći. I mi smo, duboko u noć razmišljali o tom njegovom nesmotrenom gestu, koji možemo pripisati njegovoj mladosti. S naše pozicije je izgledalo isto tako ružno, ali nakon pogledanih snimaka, gdje je on ranije igrao vidjeli smo da je to ustvari način njegovog radovanja. Čak sam i putem društvenih mreža dobio i neke poruke od navijača, koji su bili tu na "Istoku" i koji su njemu sugerisali u toj poziciji da šutira prema golu i on je učinio upravo ono što smo svi željeli i na svu našu sreću i sreću “Istoka” postigao je taj gol i on je tom gestikulacijom želio pokazati da je poslušao publiku, da ih čuje i da se raduje zajedno sa njima. Nažalost, jedan dio publike je to shvatio kao provokaciju. I ja se ispred stručnog štaba izvinjavam. On jeste predat na disciplinsku komisiju u FK Sarajevo i odlučit će se o njegovim sankcijama, mada je, mislim, to sve došlo iz prevelike želje i da nije imalo negativan smisao.”, kazao je Repuh, okončavši ovaj slučaj.
"Izvinjavam se navijačima, koji su se osjećali uvrijeđeni mojom reakcijom nakon postignutog gola. Jednostavno, to je moj način proslavljanja gola i nisam imao nikakvu namjeru da nekoga uvrijedim. Sretan sam zbog prvijenca u dresu Sarajeva i nadam se da ću svojim radom i dobrim igrama donijeti radost navijačima.", rekao je Nermin Crnkić.
“Jutro je pametnije od noći. I mi smo, duboko u noć razmišljali o tom njegovom nesmotrenom gestu, koji možemo pripisati njegovoj mladosti. S naše pozicije je izgledalo isto tako ružno, ali nakon pogledanih snimaka, gdje je on ranije igrao vidjeli smo da je to ustvari način njegovog radovanja. Čak sam i putem društvenih mreža dobio i neke poruke od navijača, koji su bili tu na "Istoku" i koji su njemu sugerisali u toj poziciji da šutira prema golu i on je učinio upravo ono što smo svi željeli i na svu našu sreću i sreću “Istoka” postigao je taj gol i on je tom gestikulacijom želio pokazati da je poslušao publiku, da ih čuje i da se raduje zajedno sa njima. Nažalost, jedan dio publike je to shvatio kao provokaciju. I ja se ispred stručnog štaba izvinjavam. On jeste predat na disciplinsku komisiju u FK Sarajevo i odlučit će se o njegovim sankcijama, mada je, mislim, to sve došlo iz prevelike želje i da nije imalo negativan smisao.”, kazao je Repuh, okončavši ovaj slučaj.
- PitarBordo
- Kontakt:
Svaka cast, nemamo mi vremena za ove stvari i suspenzije, treba nam svaki igrac!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma super hajde, ceka nas Siroku u nedjelju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
glupost Jajalo je doooobro čuvao noge i igrao na kapaljku i intervale....ni blizu kao Cimi ili Benko koji su davali sve od sebe...Locust je napisao/la:Jest da je posudba, i da nije dugo igrao, ali Jajalo je bolji od sva tri ta igraca.FrancescoTotti je napisao/la:Najbolja tri poslije rata su Skoro, Cimi i Benko .
Nadam se da ce ga Cimi u nastavku karijere prestici.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Koji god Nermin dođe kod nas, uvijek nesto se s navijacima zakaci, od Bilbije do Crnkica.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
I da je ovo tvoje istina (a nije), to samo dokazuje koliko je bolji igrač od ostatka ove lige. Nikada nismo imali tako dominantnog igrača poslije rata.DenchiNL je napisao/la:glupost Jajalo je doooobro čuvao noge i igrao na kapaljku i intervale....ni blizu kao Cimi ili Benko koji su davali sve od sebe...Locust je napisao/la:Jest da je posudba, i da nije dugo igrao, ali Jajalo je bolji od sva tri ta igraca.FrancescoTotti je napisao/la:Najbolja tri poslije rata su Skoro, Cimi i Benko .
Nadam se da ce ga Cimi u nastavku karijere prestici.
Škoro da nije povodljiv koliko jeste, da nekažem glup, mogao je imati karijeru Džeke.
PitarBordo je napisao/la:Gurajmo pod tepih, dio 1.593.299.
Ja cu mu halalit jedino ako zabije protiv malih plavih za pobjedu
SARAJEVO
http://www.fullmatchesandshows.com/2016 ... ighlights/
1:38
Huntelaar na slican nacin kao i Crnkic proslavlja svoj gol.
Ocigledan nesporazum navijaca i Crnkica.
1:38
Huntelaar na slican nacin kao i Crnkic proslavlja svoj gol.
Ocigledan nesporazum navijaca i Crnkica.
Kallasi, Bilbija, Puzigaca, Tatomirovic, Stepanov, Benko, Pavlovic i Hodzic. Ma ja sve guranje pod tepih. Kad je Benko bio u pitanju ovdje su pojedinci pisali da se upravo to sve trebalo gurnuti pod tepih.fico je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Gurajmo pod tepih, dio 1.593.299.![]()
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa da, sve se guralo pod tepih, osim najbezazlenije stvari sa najboljim igračem u rosteru. Slažem se sa tobom.Memara je napisao/la:Kallasi, Bilbija, Puzigaca, Tatomirovic, Stepanov, Benko, Pavlovic i Hodzic. Ma ja sve guranje pod tepih. Kad je Benko bio u pitanju ovdje su pojedinci pisali da se upravo to sve trebalo gurnuti pod tepih.fico je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Gurajmo pod tepih, dio 1.593.299.![]()
Samo Saraj'vo.
to što je čuvao noge i nije se zalagao 100% svaki meč je dokaz da je bolji igrač??? možda negdje drugo....kod nas definitivno nije to pokazao....priča bi najbolji poslijeratni igrač fks ako se ne varam? al eto....Locust je napisao/la:
I da je ovo tvoje istina (a nije), to samo dokazuje koliko je bolji igrač od ostatka ove lige. Nikada nismo imali tako dominantnog igrača poslije rata.
Škoro da nije povodljiv koliko jeste, da nekažem glup, mogao je imati karijeru Džeke.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Crnkić i ostali koje si pobrojao, ne mogu sa Leonom nikako u isti koš. Hurtić je preko ljeta dao, ja mislim, 3 intervjua i u svakom je rekao da su Benko i Duljević na prodaju. Pa nigdje na svijetu nema da trener bukvalno tjera najboljeg igrača kluba. Leon Benko je otjeran, to potvrđuje i njegov intervju od neki dan.Memara je napisao/la:Kallasi, Bilbija, Puzigaca, Tatomirovic, Stepanov, Benko, Pavlovic i Hodzic. Ma ja sve guranje pod tepih. Kad je Benko bio u pitanju ovdje su pojedinci pisali da se upravo to sve trebalo gurnuti pod tepih.fico je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Gurajmo pod tepih, dio 1.593.299.![]()
Tatomirović, Bilbija, Puzigaća, Crnkić su prosječni igrači i u Sarajevu kojem svi težimo ni jedan od njih ne bi imao mjesto. Sad mnogi žale za nekim od tih igrača, ja ne. Ja samo žalim što umjesto njih nisu dovedeni klasni igrači, a ne amateri poput Kramara.
Crniću a i ostalim manekenima neka ovo bude posljednja opomena. Fudbal se igra radi navijača! Yebite se manekeni.
SARAJEVO
Memara je napisao/la:Kallasi, Bilbija, Puzigaca, Tatomirovic, Stepanov, Benko, Pavlovic i Hodzic. Ma ja sve guranje pod tepih. Kad je Benko bio u pitanju ovdje su pojedinci pisali da se upravo to sve trebalo gurnuti pod tepih.fico je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Gurajmo pod tepih, dio 1.593.299.![]()
Samo kontriraju i prave se pametni
A da je neko drugi pio u vrijeme karantina, poyebali bi mu sve zivo i mrtvo... Al Leon treba da bude iznad kluba
Zip je napisao/la:![]()
Pioniri:
Sarajevo 9-0 Zeljkan
- PitarBordo
- Kontakt:
Benko se nije zakačio sa navijačima pa navijači tražili da se to gura pod tepih, nemoj da kakiš arhivirani. I svi piju u karantinu i kod nas i u cijelom svijetu, osim možda arabije tamo gdje ruke sjeku za to. Keep yo shit to urself.Zip je napisao/la:Memara je napisao/la:Kallasi, Bilbija, Puzigaca, Tatomirovic, Stepanov, Benko, Pavlovic i Hodzic. Ma ja sve guranje pod tepih. Kad je Benko bio u pitanju ovdje su pojedinci pisali da se upravo to sve trebalo gurnuti pod tepih.![]()
A da je neko drugi pio u vrijeme karantina, poyebali bi mu sve zivo i mrtvo... Al Leon treba da bude iznad kluba
Samo Saraj'vo.
Sta ima englez, jes dobar u vugla??PitarBordo je napisao/la:Benko se nije zakačio sa navijačima pa navijači tražili da se to gura pod tepih, nemoj da kakiš arhivirani. I svi piju u karantinu i kod nas i u cijelom svijetu, osim možda arabije tamo gdje ruke sjeku za to. Keep yo shit to urself.Zip je napisao/la:Memara je napisao/la:Kallasi, Bilbija, Puzigaca, Tatomirovic, Stepanov, Benko, Pavlovic i Hodzic. Ma ja sve guranje pod tepih. Kad je Benko bio u pitanju ovdje su pojedinci pisali da se upravo to sve trebalo gurnuti pod tepih.![]()
Cuj mu opravdanja
Bas me zanima sta bi rekao da je u pitanju Rustemovic il Radovac il Novakovic il nzm ti ko drugi
De jos malo kontriraj, da postanes IN medju forumasima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.