Da, pokušat na sve načine, može se naći neki kompromis. Ruku na srce mi ne možemo parirati ni s kim što se tiče ponuda za njega, ali svakako da bi Ordagiću mi bili dosta veća odskočna daska za dalje a Sloboda bi sigurno i više profitirala od procenta njegovog sljedećeg transfera kada bi ga mi prodavali nego da ga direktno proda. Druga je sad situacija, nakon odlaska Husića, Sloboda nema više šta tražiti u vrhu već mora razmišljati o opstanku kluba. Bar pokušati ako ništa, Ordagić je strašan igrač i sigurno bi nam valjao. Isto tako, ako je realno i moguće, bacio bi oko i na Mehmedagića, Kostića, Veselinovića i Stjepanovića, kvalitetni igrači i sigurno kalibar za nas, kojima cilj mora biti oba trofeja.Evander je napisao/la:Mi MORAMO sad zaganjati Ordagica i na sve nacine pokusati ga dovesti. Dati za njega nekih 150 000€ bila bi odlicna investicija, a vjerujem da bi ga mogli dovesti za tu cifru, ako se ko iz inostranstva ne umijesa.
I definitivno moramo pojačati napad, Obradović, Koljić..
Što se tiče odbrane, nju sam najviše kritikovao, ali kad pogledam sredu i napad, mogu biti zadovoljan odbranom i tu sam POGRIJEŠIO, PRIZNAJEM.
Istina, ima tu dosta amaterskih grešaka, kardinalnih, ali već par utakmica bez primljenog gola - za pohvalu je.