Obrisite tackicu iza sport! Kakav lakat u facu i samo zuti jarane..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
http://sport.1.ba/video-ovo-nije-crveni ... o-pozutio/
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
jurisicduska
- Kontakt:
+ naš crveni karton nikad se ne bi ni desio da on očigledan faul nije propustio svirat 3 sekunde prije. 5-10 utakmica suspenzije očekujem najmanje. Kriminalno suđenje.joker90 je napisao/la:http://sport.1.ba/video-ovo-nije-crveni ... o-pozutio/
Istina.. od ovih "velikana" jedino Zeljo napreduje, ocekujem da oni zavrse odma iza vas na kraju, Mladost treca.hskzmostar je napisao/la:Znaci + 6 Sarajevo,+8 Sloboda,+8 Zeljo + 10 Siroki,najblizi nam je Radnik kojem bjezimo +5 !
Mi nismo odlicni ali gledam veceras Siroki -Sarajevo ,Mladost je bolja kao i Radnik za klasu iznad ovih bh velikana po igri!
This time next year we'll be millionaires.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ako ovo nije offside ja ne znam šta je. Kakav kriminal. **** vam porodice kriminalne.
Cisti offside.jurisicduska je napisao/la:
Ako ovo nije offside ja ne znam šta je. Kakav kriminal. **** vam porodice kriminalne.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Čist gol k'o suza.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Linija. Pitari, uzivili ste se previse.
-
jurisicduska
- Kontakt:

Ma nije offside. Samo je metar offside.
- Incognito87
- Kontakt:
U liniji sa stoperom. Čista situacija.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
-
felix123
- Kontakt:
Valjiću p'ičko ,baca ti igrač Sarajeva žuti karton iz ruke, nemaš mu damu pokazati crveni. Pandži isto.
Oštetetio je i nas i Sarajevo, ali dokad će najlošije suđenje biti na utakmicama Širokog, nije bitno u čiju korist sudac sudi, ali ovo više stvarno je izgubilo svaki smisao. Je'bem Savez i sudačku organizaciju korumpiranu.
Oštetetio je i nas i Sarajevo, ali dokad će najlošije suđenje biti na utakmicama Širokog, nije bitno u čiju korist sudac sudi, ali ovo više stvarno je izgubilo svaki smisao. Je'bem Savez i sudačku organizaciju korumpiranu.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Znam da je tebi u liniji, vama je lopta na peterac kad odskoči od prečke go, sve u vašu korist jeste a sve što je protiv vas nije. Svojevremeno je ruka ona na 18 metara bila u šesnaestercu.Incognito87 je napisao/la:U liniji sa stoperom. Čista situacija.
- Osttribine
- Kontakt:
Cist offside, dodaj na to jos neiskljucenje Pandze koji je i vise nego zasluzio isto, pa nas crveni kojem je prethodio faul nad Cetkovicem, lose sudjenje u svakom slucaju ovog Valjica, ali opet ce sirokobrijeski "puk" izdati priopcenje ne, kuzisjurisicduska je napisao/la:
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Što se niste javljali kad ste dva gola prošle godine u Mostaru dali iz offside??
Nije mi krivo za pogodak Menala ( yebena procjena ) koliko mi je krivo za crveni Balića, odnosno neisključenje Pandže za onaj lakat.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
jurisicduska
- Kontakt:
Dobro je navijaču kluba sa najvećim lobijem u savezu svih vremena.ZrinjskiMostar je napisao/la:Što se niste javljali kad ste dva gola prošle godine u Mostaru dali iz offside??
Mislim da nije ni u liniji, pogledaj desnu nogu igrača Sarajeva i desnu nogu igrača Širokog, vidjećeš koliko je igrač Sarajeva ispred.Incognito87 je napisao/la:U liniji sa stoperom. Čista situacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Offside je bio mali kriva procjena jbg. dešava se.
već portali dižu frku...sarajevo oštećeno...lani u mostaru dva pogotka neregularna šute ko p...inače čestitke treneru janjošu i brani poslije utakmice na korektnim izjavama.ZrinjskiMostar je napisao/la:Što se niste javljali kad ste dva gola prošle godine u Mostaru dali iz offside??
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Može nam biti drug jer smo gigant...
- Incognito87
- Kontakt:
Apsolutno čista situacija, pa nije niko slijep kad se iz ovako lošeg ugla vidi, zamisli kako bi se tek vidjelo da je kamera na mjestu.Virtu4l je napisao/la:Mislim da nije ni u liniji, pogledaj desnu nogu igrača Sarajeva i desnu nogu igrača Širokog, vidjećeš koliko je igrač Sarajeva ispred.Incognito87 je napisao/la:U liniji sa stoperom. Čista situacija.
Čist pogodak.jurisicduska je napisao/la:Znam da je tebi u liniji, vama je lopta na peterac kad odskoči od prečke go, sve u vašu korist jeste a sve što je protiv vas nije. Svojevremeno je ruka ona na 18 metara bila u šesnaestercu.Incognito87 je napisao/la:U liniji sa stoperom. Čista situacija.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.