Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
felix123
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Valjiću p'ičko ,baca ti igrač Sarajeva žuti karton iz ruke, nemaš mu damu pokazati crveni. Pandži isto.
Oštetetio je i nas i Sarajevo, ali dokad će najlošije suđenje biti na utakmicama Širokog, nije bitno u čiju korist sudac sudi, ali ovo više stvarno je izgubilo svaki smisao. Je'bem Savez i sudačku organizaciju korumpiranu.
Oštetetio je i nas i Sarajevo, ali dokad će najlošije suđenje biti na utakmicama Širokog, nije bitno u čiju korist sudac sudi, ali ovo više stvarno je izgubilo svaki smisao. Je'bem Savez i sudačku organizaciju korumpiranu.
- jurisicduska
- Kontakt:
Znam da je tebi u liniji, vama je lopta na peterac kad odskoči od prečke go, sve u vašu korist jeste a sve što je protiv vas nije. Svojevremeno je ruka ona na 18 metara bila u šesnaestercu.Incognito87 je napisao/la:U liniji sa stoperom. Čista situacija.
- Osttribine
- Kontakt:
Cist offside, dodaj na to jos neiskljucenje Pandze koji je i vise nego zasluzio isto, pa nas crveni kojem je prethodio faul nad Cetkovicem, lose sudjenje u svakom slucaju ovog Valjica, ali opet ce sirokobrijeski "puk" izdati priopcenje ne, kuzisjurisicduska je napisao/la:
Ako ovo nije offside ja ne znam šta je. Kakav kriminal. **** vam porodice kriminalne.
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Što se niste javljali kad ste dva gola prošle godine u Mostaru dali iz offside??
Nije mi krivo za pogodak Menala ( yebena procjena ) koliko mi je krivo za crveni Balića, odnosno neisključenje Pandže za onaj lakat.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- jurisicduska
- Kontakt:
Dobro je navijaču kluba sa najvećim lobijem u savezu svih vremena.ZrinjskiMostar je napisao/la:Što se niste javljali kad ste dva gola prošle godine u Mostaru dali iz offside??
Mislim da nije ni u liniji, pogledaj desnu nogu igrača Sarajeva i desnu nogu igrača Širokog, vidjećeš koliko je igrač Sarajeva ispred.Incognito87 je napisao/la:U liniji sa stoperom. Čista situacija.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Offside je bio mali kriva procjena jbg. dešava se.
već portali dižu frku...sarajevo oštećeno...lani u mostaru dva pogotka neregularna šute ko p...inače čestitke treneru janjošu i brani poslije utakmice na korektnim izjavama.ZrinjskiMostar je napisao/la:Što se niste javljali kad ste dva gola prošle godine u Mostaru dali iz offside??
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Može nam biti drug jer smo gigant...
- Incognito87
- Kontakt:
Apsolutno čista situacija, pa nije niko slijep kad se iz ovako lošeg ugla vidi, zamisli kako bi se tek vidjelo da je kamera na mjestu.Virtu4l je napisao/la:Mislim da nije ni u liniji, pogledaj desnu nogu igrača Sarajeva i desnu nogu igrača Širokog, vidjećeš koliko je igrač Sarajeva ispred.Incognito87 je napisao/la:U liniji sa stoperom. Čista situacija.
Čist pogodak.jurisicduska je napisao/la:Znam da je tebi u liniji, vama je lopta na peterac kad odskoči od prečke go, sve u vašu korist jeste a sve što je protiv vas nije. Svojevremeno je ruka ona na 18 metara bila u šesnaestercu.Incognito87 je napisao/la:U liniji sa stoperom. Čista situacija.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la:
Ma nije offside. Samo je metar offside.
- jurisicduska
- Kontakt:
Normalno je da su digli frku jer crveni prvi nezaslužen, gore bio faul 1/1. Stavio pištaljku da svirne i odustao. Legle dnevnice palo mu na um.. Pandža dva crvena ni jedan nije pokazan, go iz offsidea. Treba pustiti. Cijelu sedmicu plaču normalno je da se ovo desi.
Sto ne spominjete faul iz kojeg ste gol dali i jos je igrac Sirokog dobio zuti karton za faul nad njim
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nije offside. Za ostalo ne mogu tvrditi jer nisam gledao utakmicu, ali na slici je situacija regularna.jurisicduska je napisao/la:Normalno je da su digli frku jer crveni prvi nezaslužen, gore bio faul 1/1. Stavio pištaljku da svirne i odustao. Legle dnevnice palo mu na um.. Pandža dva crvena ni jedan nije pokazan, go iz offsidea. Treba pustiti. Cijelu sedmicu plaču normalno je da se ovo desi.
Hoće li opet u ponoć biti saopštenje za javnost i suspenzija sudije 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Grbavica najposjecenija, nebo je plavo, trava je zelena..
MIROSLAV STEVANOVIC !
MIROSLAV STEVANOVIC !
- jurisicduska
- Kontakt:
Suspendovat će ga sigurno. I onog protiv Olimpica su suspendovali isti dan i niko to ne spominje, tu se ušuti. A kad nakon utakmice sa Sarajevom nekog suspenduju isti dan trka frka. Za vas je bolje da filozofija zamijenite sa subkultura, jer uvijek imate nekog imaginarnog neprijatelja protiv kojeg se borite. Uvijek nešto nije kako treba osim kad pobjeđujete tad je regularno sve i sve je za 5.Virtu4l je napisao/la:Hoće li opet u ponoć biti saopštenje za javnost i suspenzija sudije
- Incognito87
- Kontakt:
Kad smo vas uzimali tada nije bilo sve regularno. Trebali smo vam više utrpati.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.