Obrisite tackicu iza sport! Kakav lakat u facu i samo zuti jarane..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
+ naš crveni karton nikad se ne bi ni desio da on očigledan faul nije propustio svirat 3 sekunde prije. 5-10 utakmica suspenzije očekujem najmanje. Kriminalno suđenje.joker90 je napisao/la:http://sport.1.ba/video-ovo-nije-crveni ... o-pozutio/
Obrisite tackicu iza sport! Kakav lakat u facu i samo zuti jarane..
Istina.. od ovih "velikana" jedino Zeljo napreduje, ocekujem da oni zavrse odma iza vas na kraju, Mladost treca.hskzmostar je napisao/la:Znaci + 6 Sarajevo,+8 Sloboda,+8 Zeljo + 10 Siroki,najblizi nam je Radnik kojem bjezimo +5 !
Mi nismo odlicni ali gledam veceras Siroki -Sarajevo ,Mladost je bolja kao i Radnik za klasu iznad ovih bh velikana po igri!
Cisti offside.jurisicduska je napisao/la:
Ako ovo nije offside ja ne znam šta je. Kakav kriminal. **** vam porodice kriminalne.
Znam da je tebi u liniji, vama je lopta na peterac kad odskoči od prečke go, sve u vašu korist jeste a sve što je protiv vas nije. Svojevremeno je ruka ona na 18 metara bila u šesnaestercu.Incognito87 je napisao/la:U liniji sa stoperom. Čista situacija.
Cist offside, dodaj na to jos neiskljucenje Pandze koji je i vise nego zasluzio isto, pa nas crveni kojem je prethodio faul nad Cetkovicem, lose sudjenje u svakom slucaju ovog Valjica, ali opet ce sirokobrijeski "puk" izdati priopcenje ne, kuzisjurisicduska je napisao/la:
Ako ovo nije offside ja ne znam šta je. Kakav kriminal. **** vam porodice kriminalne.
Dobro je navijaču kluba sa najvećim lobijem u savezu svih vremena.ZrinjskiMostar je napisao/la:Što se niste javljali kad ste dva gola prošle godine u Mostaru dali iz offside??
Mislim da nije ni u liniji, pogledaj desnu nogu igrača Sarajeva i desnu nogu igrača Širokog, vidjećeš koliko je igrač Sarajeva ispred.Incognito87 je napisao/la:U liniji sa stoperom. Čista situacija.
već portali dižu frku...sarajevo oštećeno...lani u mostaru dva pogotka neregularna šute ko p...inače čestitke treneru janjošu i brani poslije utakmice na korektnim izjavama.ZrinjskiMostar je napisao/la:Što se niste javljali kad ste dva gola prošle godine u Mostaru dali iz offside??
Apsolutno čista situacija, pa nije niko slijep kad se iz ovako lošeg ugla vidi, zamisli kako bi se tek vidjelo da je kamera na mjestu.Virtu4l je napisao/la:Mislim da nije ni u liniji, pogledaj desnu nogu igrača Sarajeva i desnu nogu igrača Širokog, vidjećeš koliko je igrač Sarajeva ispred.Incognito87 je napisao/la:U liniji sa stoperom. Čista situacija.
Čist pogodak.jurisicduska je napisao/la:Znam da je tebi u liniji, vama je lopta na peterac kad odskoči od prečke go, sve u vašu korist jeste a sve što je protiv vas nije. Svojevremeno je ruka ona na 18 metara bila u šesnaestercu.Incognito87 je napisao/la:U liniji sa stoperom. Čista situacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.