FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

samo sarajevo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samo sarajevo » 14 jul 2010, 20:50

Taj Besiktas tad mi smo odigrali super u Istanbulu pa nas nabili ljudi na Kosevu predvodjeni Ilhanom i ostalim,isti taj Besiktas je gigant za ove miki maus timove koji vas deru,isti taj Besiktas igra i LP za razliku od ovih smijesnih timova!

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 14 jul 2010, 20:51

samo sarajevo je napisao/la:Evo vidim i Pilenceta pa reko da se javim! 7-0 od nekog smijesnog Liteksa i sad 5-0 od Izraelaca koje nam predstavljate kao Barselonu je stvarno smijesno dvije najvece bruke BH fudbala!

A Bešikaš usred Koševa, naravno nije bruka nego ponos bh loptanja. Ako već želiš pričati lijepo bi bilo biti objektivan. Isti taj Bešiktaš onda je u rangu današnjeg Hapoela. Ne zanima kkao ste odigrali super u Istanbulu, spominješ šta je bruka, pa ti kažem da je bruka izgubit kući od nekog turskog kluba 5:0. A da ne kažem da je bruka Zrinjskog bila ispasti od nekigh amatera sa Malte, ubili ih ljudi, ili zijaniti od Partizana 5:0. De ba uvrijeđeni odlepršajte i brinite se kako će te nas uzeti iduće sezone, ovakvog Želju koji bruka BiH.
Zadnja izmjena: Rade Paprica 9, dana/u 14 jul 2010, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 14 jul 2010, 20:53

Naravno pa ljudi nisu faula napravili, da ne pricamo o sutanju prema golu protivnika :roll: !

Jos uvijek stojim iza toga da bi bolje prosli da su neku djecu s' sarajevskog asfalta izveli da se suprostave Izraelcima. I uopste mislim da je bolje da im djeca igraju za nekih par stoja mjesecno, a ne placat ove amatere da igraju. Ja bi prije platio da gledam djecu u parku kako igraju.

Ovo vazi za cijelu ligu,i sve klubove nazalost ! Ne mozemo biti toliko losi decenijama, ne moze da jedna liga ne izbaci nekog igraca za 10-15 godina u Evropu. Samo sto vidimo jeste nacionalizam i mrtve glave ! SRAMOTA, zato predlazem gasenje svih sportskih klubova u BIH osim sjedece odbojke,rukometa i karatea.

Sramota je da jedan Siroki sa populacijom od 10-12.000 hara drzavom i u fudbalu i kosarci. Oni sta hoce, volja im ici u HNL ili sta vec, jedni su profesionalci a sve ostalo treba ugasit. Mi trebamo nekog okupatora, nama ne treba ni drzava ni nista jer NE ZNAMO UPRAVLJATI S' TIM.

NIJE ZA SVAKOG ROBA SLOBODA

P.S. Svaka cast navijacima, a posebno Manijacima jer su najbolji u BIH. Ali ja sam pregledo samo par tekmi od Zelje preko TV-a, i da ponovo budem iskren radje bi pogledao malonogometni turnir u Jablanici nego placao da gledam PL klubove.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 14 jul 2010, 20:55

Rade Paprica 9 je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Evo vidim i Pilenceta pa reko da se javim! 7-0 od nekog smijesnog Liteksa i sad 5-0 od Izraelaca koje nam predstavljate kao Barselonu je stvarno smijesno dvije najvece bruke BH fudbala!

A Bešikaš usred Koševa, naravno nije bruka nego ponos bh loptanja. Ako već želiš pričati lijepo bi bilo biti objektivan.
Pazi, nije problem i Zeljo je gubio 7:0, neki klub izbaci Zrinjskog u kojem su igraci konobari. Cijela poenta mrznje prema domacem fudbalu stoji u tome sto NEMA NAPREDKA. Tonemo sve dublje i dublje, jedino sto mozes vidjeti jeste nacionalizam i mrtve glave po BH livadama.

GASENJE SVIH KLUBOVA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jul 2010, 21:03

Bolje da se nisi ni javljao kad nista pametno nisi napisao ako ces za poredjenje meni je veca bruka BH fudbala bilo prosirenje lige od strane komunjara kada ste trebali ispasti nego bilo koji poraz u istoriji bilo kojeg kluba iz samo jednog razloga poraz je sastavni dio sporta a prvenstveno da bi navijao za neki klub moras voliti i sport zar ne?
Dok vasa blamaza nema veze sa sportom iskreno nikad ali bas nikad ne bih mogao navijati za takav klub kakav je sarajevo, da ne spominjem da ste u svojim redovima imali jednog Radovana Karadzica do samog pocetka rata, meni kao osobi su to malo vece blamaze od bilo cega necu o rezultatima iz istorije bice dovoljno Zeljeznicar-topedo 9-0 ako ste vi to prezivili i mi cemo ovo...
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 14 jul 2010, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 14 jul 2010, 21:04

KONGO je napisao/la:
Rade Paprica 9 je napisao/la:

A Bešikaš usred Koševa, naravno nije bruka nego ponos bh loptanja. Ako već želiš pričati lijepo bi bilo biti objektivan.
Pazi, nije problem i Zeljo je gubio 7:0, neki klub izbaci Zrinjskog u kojem su igraci konobari. Cijela poenta mrznje prema domacem fudbalu stoji u tome sto NEMA NAPREDKA. Tonemo sve dublje i dublje, jedino sto mozes vidjeti jeste nacionalizam i mrtve glave po BH livadama.

GASENJE SVIH KLUBOVA
Koliko para toliko muzike, kada se naši klubovi mognu finansirati od posjeta, onda će biti i više smisla. Mi smo prošle sezone prvi puta seznu izfinansirali od prodaje karata, to je jedini način, a ne ignorisati postojanje bh fudbala. Ja bih volio kada bi prosjek na našim stadionima bio 15.000. Bez toga nema keša, nema ni rezultata. Naravno sa posjetom idu i sponzori, tv prava itd.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 14 jul 2010, 21:06

Skutle tells that he was positive surprised by UEFA's new system where the teams where divided into regional groups before the draw.

- I think that was very positiv. It means that teams that for eksample Hafnarfjördur from Iceland dosen't have to go to Aserbaidjan in the first and second round.

Može li mi neko objasniti kako smo mi onda izvukli Hapoela?
FEDERER= KLOC

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 14 jul 2010, 21:10

Ovi iz Sarajeva će nekom držat prodike iz stida,pa oni da su pametni čitav život bi se poklopili i stidili,znaju kako su nastali,da od toliko postojanja svoj jadnog,nemaju ni dulum zemlje na svom FK torpedu,ap onad fk sarajevu,udbaško politički orjentiranom klubu :mrgreen:

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 14 jul 2010, 21:12

Zeljeznicar sinoc nije igrao samo za sebe i svoje navijace,vec i za drzavu,njen sportski ugled koji kao sampion treba da brani,zatim za nacionalni koeficijent,tako da ne razumijem ove sto likuju,ovo je sramota svih nas.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 14 jul 2010, 21:14

Iker C je napisao/la:Skutle tells that he was positive surprised by UEFA's new system where the teams where divided into regional groups before the draw.

- I think that was very positiv. It means that teams that for eksample Hafnarfjördur from Iceland dosen't have to go to Aserbaidjan in the first and second round.

Može li mi neko objasniti kako smo mi onda izvukli Hapoela?
Taj sistem je jedno vrijeme vrijedio u Kupu UEFA, ali je kasnije napusten... 8-)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jul 2010, 21:16

Neprilagodjen je napisao/la:Zeljeznicar sinoc nije igrao samo za sebe i svoje navijace,vec i za drzavu,njen sportski ugled koji kao sampion treba da brani,zatim za nacionalni koeficijent,tako da ne razumijem ove sto likuju,ovo je sramota svih nas.
Obijasni mi taj tvoj toliki patriotizam a na avataru ti zastava agresora na BiH!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 14 jul 2010, 21:17

pile87 je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:Zeljeznicar sinoc nije igrao samo za sebe i svoje navijace,vec i za drzavu,njen sportski ugled koji kao sampion treba da brani,zatim za nacionalni koeficijent,tako da ne razumijem ove sto likuju,ovo je sramota svih nas.
Obijasni mi taj tvoj toliki patriotizam a na avataru ti zastava agresora na BiH!
To nije zastava agresora na BiH, to je zastava sviju nas koji smo voljeli Jugoslaviju :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 14 jul 2010, 21:19

Bolje da se nisi ni javljao kad nista pametno nisi napisao ako ces za poredjenje meni je veca bruka BH fudbala bilo prosirenje lige od strane komunjara kada ste trebali ispasti nego bilo koji poraz u istoriji bilo kojeg kluba iz samo jednog razloga poraz je sastavni dio sporta a prvenstveno da bi navijao za neki klub moras voliti i sport zar ne?
Dok vasa blamaza nema veze sa sportom iskreno nikad ali bas nikad ne bih mogao navijati za takav klub kakav je sarajevo, da ne spominjem da ste u svojim redovima imali jednog Radovana Karadzica do samog pocetka rata, meni kao osobi su to malo vece blamaze od bilo cega necu o rezultatima iz istorije bice dovoljno Zeljeznicar-topedo 9-0 ako ste vi to prezivili i mi cemo ovo...[/quote]
Pa normalno da ce prosiriti Ligu kada ne bismo imali kvalitetnog predstavnika iz Sehera !
A sto malo ne pricate o tome da ste vi bukvalno nastali od FK Slavija !
Pa zahvaljujuci Slaviji, „rodio” se Zeljo. Slavija je kuma Zeljeznicara. To se zna. 1908je nastala Slavija, a Zeljo kao radnicki klub sve tri nacije, a prvenstveno Srba '21... Poslije je cijeli grad poceo da se lozi na Zelju, posebno radnicka klasa! Srbi oni koji su navijali za Slaviju, po gasenju iste prelaze da navijaju za Zelju. Šta će ljudi? A Zeljo je im'o plave boje iz drugih razloga... Kumovanje Slavije koje sam opisao je to, sto su Srbi iz Sarajeva poceli da grade Zelju, posto nisu mogli Slaviju. Jedan od tih legendi, kasnije trener Zelje zvao se pok. Milan Ribar.
To se ne prica aaa?
Znam da cu izazvati revolt kod vas mnogih ali kada vi pricate da su nama Komunjare ness pomagale,pocistite prvo ispred sebe !
Takođe, zna se da su legende poput Ribara, Markusevica(iako je ovaj kasnije postao trener najdrazeg mi Kluba), zatim otac Cike Radovica igrale u Slaviji. Ribar je poceo svoju karijeru, kao klinac u Slaviji. Po gasenju prelazi u Zelju, a vodio je ekipu kao trener kad su Svabo i Smajlovic bili igrači. Pa vi vidite rodjaci... Prvo pocistite ispred svojih vrata ! ;) :) :D
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 14 jul 2010, 21:25

Prestanite pricat o komunizmu i socijalizmu kao da je to najgora stvar na svijetu. Umjesto toga, bolje vam je da se vratite temi :!:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jul 2010, 21:28

Fare_Sa je napisao/la:Bolje da se nisi ni javljao kad nista pametno nisi napisao ako ces za poredjenje meni je veca bruka BH fudbala bilo prosirenje lige od strane komunjara kada ste trebali ispasti nego bilo koji poraz u istoriji bilo kojeg kluba iz samo jednog razloga poraz je sastavni dio sporta a prvenstveno da bi navijao za neki klub moras voliti i sport zar ne?
Dok vasa blamaza nema veze sa sportom iskreno nikad ali bas nikad ne bih mogao navijati za takav klub kakav je sarajevo, da ne spominjem da ste u svojim redovima imali jednog Radovana Karadzica do samog pocetka rata, meni kao osobi su to malo vece blamaze od bilo cega necu o rezultatima iz istorije bice dovoljno Zeljeznicar-topedo 9-0 ako ste vi to prezivili i mi cemo ovo...
Pa normalno da ce prosiriti Ligu kada ne bismo imali kvalitetnog predstavnika iz Sehera !
Pa zahvaljujuci Slaviji, „rodio” se Zeljo. Slavija je kuma Zeljeznicara. To se zna. 1908je nastala Slavija, a Zeljo kao radnicki klub sve tri nacije, a prvenstveno Srba '21... Poslije je cijeli grad poceo da se lozi na Zelju, posebno radnicka klasa! Srbi oni koji su navijali za Slaviju, po gasenju iste prelaze da navijaju za Zelju. Šta će ljudi? A Zeljo je im'o plave boje iz drugih razloga... Kumovanje Slavije koje sam opisao je to, sto su Srbi iz Sarajeva poceli da grade Zelju, posto nisu mogli Slaviju. Jedan od tih legendi, kasnije trener Zelje zvao se pok. Milan Ribar.
To se ne prica aaa?
Znam da cu izazvati revolt kod vas mnogih ali kada vi pricate da su nama Komunjare ness pomagale,pocistite prvo ispred sebe !
Takođe, zna se da su legende poput Ribara, Markusevica(iako je ovaj kasnije postao trener najdrazeg mi Kluba), zatim otac Cike Radovica igrale u Slaviji. Ribar je poceo svoju karijeru, kao klinac u Slaviji. Po gasenju prelazi u Zelju, a vodio je ekipu kao trener kad su Svabo i Smajlovic bili igrači. Pa vi vidite rodjaci... Prvo pocistite ispred svojih vrata ! ;) :) :D[/quote]
Ovo boldovano stvarno sam ocekivao normalni odgovor bar od tebe, FK Zeljaznicar su osnovali vecniom Hrvati ljudi koji su doseljavali iz dalmacije i velika vecina i igraca i ljudi unutar kluba bili su Hrvati.Moram te razocarati da nemamo nikave veze sa slavijom tako da je prica o tome da je Zeljo nastao kao klub prvenstveno srba jako glupa istina je je vec sto sam napisao osnivaci Zelje su doseljenici iz Hrvatske i nadjoh i istinu u tvome postu Zeljo je osnovan kao radnicki klub bez ikakvih nacionalnih predzanaka i danas je tako tako da opet prica kako je Zeljo prvenstveno klub srba nema nikakvo uporiste pa da je tako Karadzic bi bio kod nas u klubu a ne kod vas...

mele
Kontakt:

Post Postao/la mele » 14 jul 2010, 21:29

Fare_Sa je napisao/la:Bolje da se nisi ni javljao kad nista pametno nisi napisao ako ces za poredjenje meni je veca bruka BH fudbala bilo prosirenje lige od strane komunjara kada ste trebali ispasti nego bilo koji poraz u istoriji bilo kojeg kluba iz samo jednog razloga poraz je sastavni dio sporta a prvenstveno da bi navijao za neki klub moras voliti i sport zar ne?
To se ne prica aaa?
Takođe, zna se da su legende poput Ribara, Markusevica(iako je ovaj kasnije postao trener najdrazeg mi Kluba), zatim otac Cike Radovica igrale u Slaviji. Ribar je poceo svoju karijeru, kao klinac u Slaviji. Po gasenju prelazi u Zelju, a vodio je ekipu kao trener kad su Svabo i Smajlovic bili igrači. Pa vi vidite rodjaci... Prvo pocistite ispred svojih vrata ! ;) :) :D[/quote]
samo nam reci sta si htjeo reci

mele
Kontakt:

Post Postao/la mele » 14 jul 2010, 21:33

ovi sto se raduju porazu zelje imaju jos petnestak dana neka iskoriste jer 1.8.2010 krece voz dobar skroz

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 14 jul 2010, 21:34

Zaista ne kontam neke ljude, koji pominju neke prijasnje rezultate i historiju. Cijela poenta bi trebala da bude da nas domaci fudbal NE NAPREDUJE. Tonemo sve dublje i dublje, a trebalo bi ako nista da taj domaci fudbal iz sezone u sezonu postaje za nijansu bolji.

Cemu je poenta igrati taj fudbal ako nam je najvece dostignuce nacionalizam i mrtve glave po BH ''stadionima'' ?

BH liga nije izbacila nijednog igraca koji je napravio neku karijeru u inostranstvu. Odu neki sezonu dvije u Bugarsku,Rusiju i daleki istok i onda se vrate kao neka pojacanja :roll: .

Nije sramota proglasiti bankrot, te poceti iz pocetka !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jul 2010, 21:35

Isnar je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
To nije zastava agresora na BiH, to je zastava sviju nas koji smo voljeli Jugoslaviju :!:
I zastava pod kojom su me rokali cijeli rat

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 14 jul 2010, 21:35

To se ne prica aaa?
Ovo boldovano stvarno sam ocekivao normalni odgovor bar od tebe, FK Zeljaznicar su osnovali vecniom Hrvati ljudi koji su doseljavali iz dalmacije i velika vecina i igraca i ljudi unutar kluba bili su Hrvati.Moram te razocarati da nemamo nikave veze sa slavijom tako da je prica o tome da je Zeljo nastao kao klub prvenstveno srba jako glupa istina je je vec sto sam napisao osnivaci Zelje su doseljenici iz Hrvatske i nadjoh i istinu u tvome postu Zeljo je osnovan kao radnicki klub bez ikakvih nacionalnih predzanaka i danas je tako tako da opet prica kako je Zeljo prvenstveno klub srba nema nikakvo uporiste pa da je tako Karadzic bi bio kod nas u klubu a ne kod vas...[/quote]
Pa Pile,ako imalo znas istinu tvog kluba u sto zaista ne sumnjam,mislim da bi ovo boldirano sigurno trebao znati ! Pa to su vase "legende"! Ne istinske ali ljudi su igrali dugi niz godina za Slaviju pa su dosli kod vas !

Nesto slicno smo i mi od vas uradili(uzeli vam neke najbolje igrace) tako da nam nmozete nista govoriti u vezi toga!
A osim toga znalo se i od prije da je na Grbavici i neka naselja sa vase strane Miljacke su Srpske orijentacije !
Sto se mene tice Radovan je rado mogao i kod vas, on nam je najpoganiji dio nase Historije ! Iako i ova uprava mu ne zaostaje ! :D
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, BosnianLevi i 52 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []