Fare_Sa je napisao/la:Bolje da se nisi ni javljao kad nista pametno nisi napisao ako ces za poredjenje meni je veca bruka BH fudbala bilo prosirenje lige od strane komunjara kada ste trebali ispasti nego bilo koji poraz u istoriji bilo kojeg kluba iz samo jednog razloga poraz je sastavni dio sporta a prvenstveno da bi navijao za neki klub moras voliti i sport zar ne?
Dok vasa blamaza nema veze sa sportom iskreno nikad ali bas nikad ne bih mogao navijati za takav klub kakav je sarajevo, da ne spominjem da ste u svojim redovima imali jednog Radovana Karadzica do samog pocetka rata, meni kao osobi su to malo vece blamaze od bilo cega necu o rezultatima iz istorije bice dovoljno Zeljeznicar-topedo 9-0 ako ste vi to prezivili i mi cemo ovo...
Pa normalno da ce prosiriti Ligu kada ne bismo imali kvalitetnog predstavnika iz Sehera !
A sto malo ne pricate o tome da ste vi bukvalno nastali od FK Slavija !
Pa zahvaljujuci Slaviji, „rodio” se Zeljo. Slavija je kuma Zeljeznicara. To se zna. 1908je nastala Slavija, a Zeljo kao radnicki klub sve tri nacije, a prvenstveno Srba '21... Poslije je cijeli grad poceo da se lozi na Zelju, posebno radnicka klasa! Srbi oni koji su navijali za Slaviju, po gasenju iste prelaze da navijaju za Zelju. Šta će ljudi? A Zeljo je im'o plave boje iz drugih razloga... Kumovanje Slavije koje sam opisao je to, sto su Srbi iz Sarajeva poceli da grade Zelju, posto nisu mogli Slaviju. Jedan od tih legendi, kasnije trener Zelje zvao se pok. Milan Ribar.
To se ne prica aaa?
Znam da cu izazvati revolt kod vas mnogih ali kada vi pricate da su nama Komunjare ness pomagale,pocistite prvo ispred sebe !
Takođe, zna se da su legende poput Ribara, Markusevica(iako je ovaj kasnije postao trener najdrazeg mi Kluba), zatim otac Cike Radovica igrale u Slaviji. Ribar je poceo svoju karijeru, kao klinac u Slaviji. Po gasenju prelazi u Zelju, a vodio je ekipu kao trener kad su Svabo i Smajlovic bili igrači. Pa vi vidite rodjaci... Prvo pocistite ispred svojih vrata !

[/quote]

Mi smo Srbi najjači smo najjači.
Generalno je glupo komentarisat viceve, ali malo moram:
Milan Ribar hrvat, umro u Zagrebu. Ivan Golac ga je svojevremeno optuzivao da nije u ex Yu repku zvao Srbe. Ali čisti sumnjam da znaš ko je sir Ivan Golac.
Vasilije Čiko Radović crnogorac sa Lovćena, prešao u Želju 62-e iz Lovćena. Čisto sumnjam da mu je starom bilo praktično svake hefte šutat balon po Sarajevu.Bez vas pitara život ne bi bio ovako interesantan ni u ovim mučnim trenutcima.