A raja vjerujete li da ja nisam ni vidio kompletan film niti sam ga pregledao jer mi nismo radili montazu xD
Covjece kojaa radost nevjerovatno
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
*p!p!t@* je napisao/la:Babe ja sam jos pod utiskom........![]()
A raja vjerujete li da ja nisam ni vidio kompletan film niti sam ga pregledao jer mi nismo radili montazu xD
Covjece kojaa radost nevjerovatno
Ne znamo druze jel nagrada u kešu,ili je nesto drugo...mi se nadamo da je ovo prvoSamo F.K.S !! je napisao/la:
Jbg BABE kolka vam je nagrada BOLA' maaaaajkeeee vaaaaam ?
E onda si bio mali kad si isaoQUARESMA 18<<< je napisao/la:
gdje cu znati, nisam bio u njemackoj vise od 3-4 god, jos kad sam cuo njemacki jezik, bljak od tada reko vise nikad u njemackoj
essen, duisburg ?
I to ako ponesemo sebi kolu i grisini odavdeItalia je napisao/la:nagrada dolazak i London, popit kolu i grickati grisini
Mene trznite do ManchesteraSamo F.K.S !! je napisao/la:Eo mogu i ja nikakav problemTaman da vidim te njihove cuvene stadione
mada bih ja prije u nottingham
aiiiii, bio sam blizu, kad budem isao u njemacku, al teskoEmir_ZENICA je napisao/la:E onda si bio mali kad si isaoQUARESMA 18<<< je napisao/la:
gdje cu znati, nisam bio u njemackoj vise od 3-4 god, jos kad sam cuo njemacki jezik, bljak od tada reko vise nikad u njemackoj
essen, duisburg ?Ma Njemacki najbolji jezi na svijet'
![]()
Dortmund
nemadubrava je napisao/la:Ima li budnih ovdje?!![]()

mjesto tih stvorenja ja cujem neku pticurinu..dubrava je napisao/la:Ima li budnih ovdje?!![]()
Sjedim za stolom, u mraku, u praznom svom stanu i nesto razmišljam gledajući kroz prozor u mrkli mrak, odsluškujući samo zvuk zrikavaca.
Pitam se pitam, ima li glupljih naroda od onih u BiH?! Ima li gorih ljudi koji mogu sami sebe uništiti, a ništa zajednički napraviti, sagraditi?! Ima li većih kompleksaša od naših naroda?! Ima li ugroženijih naroda?! Ima li ljudi koji su sposobni, što bi reko Andrić, položiti ciglu, posijati sjeme, a ne vječno paliti i uništavati...
ne znam gdje je kraj svemu ovome... Je li ima kraja??!
a i ne znam što sve ovo pišem, ovako, glupo, patetično...
možda zato sto sam malo popio, a inace ne podnosim miris ni okus te vatre...mozda i sto se osjecam nesposobnim bilo sto uciniti..
pa priblizi se ako sam podalekoT-MAC je napisao/la:ma dubrava nemam ja nista protiv dobre raje i dobrog derneka...![]()
al kako vidim taj me zagreb zezi...podaleko si malo...
i to sto kazes...bice vremena..ako kad naletis u zenicu vodim te na pice...a to isto ocekujem i od tebe ako me put kad nanese ka zagrebu hehehhehdubrava je napisao/la:pa priblizi se ako sam podalekoT-MAC je napisao/la:ma dubrava nemam ja nista protiv dobre raje i dobrog derneka...![]()
al kako vidim taj me zagreb zezi...podaleko si malo...![]()
ma dobro, bit ce vremena...
I ja se cesto ovo pitam...Jako lijepo receno...dubrava je napisao/la:Ima li budnih ovdje?!![]()
Sjedim za stolom, u mraku, u praznom svom stanu i nesto razmišljam gledajući kroz prozor u mrkli mrak, odsluškujući samo zvuk zrikavaca.
Pitam se pitam, ima li glupljih naroda od onih u BiH?! Ima li gorih ljudi koji mogu sami sebe uništiti, a ništa zajednički napraviti, sagraditi?! Ima li većih kompleksaša od naših naroda?! Ima li ugroženijih naroda?! Ima li ljudi koji su sposobni, što bi reko Andrić, položiti ciglu, posijati sjeme, a ne vječno paliti i uništavati...
možda zato sto sam malo popio, a inace ne podnosim miris ni okus te vatre...mozda i sto se osjecam nesposobnim bilo sto uciniti..
Kolko mi je ljudi obećalo piće kad svratim u Zenicu da cu ja već do Nemile bit pijanT-MAC je napisao/la:i to sto kazes...bice vremena..ako kad naletis u zenicu vodim te na pice...a to isto ocekujem i od tebe ako me put kad nanese ka zagrebu hehehhehdubrava je napisao/la:pa priblizi se ako sam podalekoT-MAC je napisao/la:ma dubrava nemam ja nista protiv dobre raje i dobrog derneka...![]()
al kako vidim taj me zagreb zezi...podaleko si malo...![]()
ma dobro, bit ce vremena...![]()
a mogao bi jako brzo sad u septembru ako dodzem na koncert...
hehhe, a ne znam sta da ti kažem dragi Gorane. Hvala. A za piće...heh,a vidjet cemo.. eto, navrati i tiGoRaN je napisao/la:I ja se cesto ovo pitam...Jako lijepo receno...dubrava je napisao/la:Ima li budnih ovdje?!![]()
Nastavi piti.Alkohol budi filozofa u tebi.