Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 jul 2010, 12:40

Babe ja sam jos pod utiskom........ :D
A raja vjerujete li da ja nisam ni vidio kompletan film niti sam ga pregledao jer mi nismo radili montazu xD

Covjece kojaa radost nevjerovatno :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 16 jul 2010, 13:00

ma furaju vas.. :lol: :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 16 jul 2010, 13:11

*p!p!t@* je napisao/la:Babe ja sam jos pod utiskom........ :D
A raja vjerujete li da ja nisam ni vidio kompletan film niti sam ga pregledao jer mi nismo radili montazu xD

Covjece kojaa radost nevjerovatno :mrgreen:

Jbg BABE kolka vam je nagrada BOLA' maaaaajkeeee vaaaaam ? :D

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 16 jul 2010, 13:40

Samo F.K.S !! je napisao/la:
Jbg BABE kolka vam je nagrada BOLA' maaaaajkeeee vaaaaam ? :D
Ne znamo druze jel nagrada u kešu,ili je nesto drugo...mi se nadamo da je ovo prvo :) ...ma prvo su bili rekli da je nagrada za sve putovanje u London,al sad kazu samo predstavnik da ide. Sad cemo se pobiti,pa ko ostane jedini ziv ide :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 16 jul 2010, 14:03

nagrada dolazak i London, popit kolu i grickati grisini :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 jul 2010, 14:04

Bitno je da smo drugi a sto se mene tice nek mi samo prikazu facu ne moram nigdje ni ici :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 16 jul 2010, 14:05

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
gdje cu znati, nisam bio u njemackoj vise od 3-4 god, jos kad sam cuo njemacki jezik, bljak od tada reko vise nikad u njemackoj

essen, duisburg ?
E onda si bio mali kad si isao :lol: Ma Njemacki najbolji jezi na svijet' :mrgreen:

Dortmund 8-)
A C A B !

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 16 jul 2010, 14:08

Italia je napisao/la:nagrada dolazak i London, popit kolu i grickati grisini :lol:
I to ako ponesemo sebi kolu i grisini odavde :D ...ma bice vjerovatno prijem kod Tonija Blera,prikaz filma na festivalu,mozda neke nagrade od te organizacije,i Alajhmanet kuci :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 jul 2010, 00:49

Ima li budnih ovdje?! :mrgreen:

Sjedim za stolom, u mraku, u praznom svom stanu i nesto razmišljam gledajući kroz prozor u mrkli mrak, odsluškujući samo zvuk zrikavaca.
Pitam se pitam, ima li glupljih naroda od onih u BiH?! Ima li gorih ljudi koji mogu sami sebe uništiti, a ništa zajednički napraviti, sagraditi?! Ima li većih kompleksaša od naših naroda?! Ima li ugroženijih naroda?! Ima li ljudi koji su sposobni, što bi reko Andrić, položiti ciglu, posijati sjeme, a ne vječno paliti i uništavati...

ne znam gdje je kraj svemu ovome... Je li ima kraja??!

a i ne znam što sve ovo pišem, ovako, glupo, patetično...
možda zato sto sam malo popio, a inace ne podnosim miris ni okus te vatre...mozda i sto se osjecam nesposobnim bilo sto uciniti..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

madaaj
Kontakt:

Post Postao/la madaaj » 17 jul 2010, 00:53

Samo F.K.S !! je napisao/la:Eo mogu i ja nikakav problem :D Taman da vidim te njihove cuvene stadione :D mada bih ja prije u nottingham
Mene trznite do Manchestera :oops:
SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN !

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 17 jul 2010, 00:59

Emir_ZENICA je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
gdje cu znati, nisam bio u njemackoj vise od 3-4 god, jos kad sam cuo njemacki jezik, bljak od tada reko vise nikad u njemackoj

essen, duisburg ?
E onda si bio mali kad si isao :lol: Ma Njemacki najbolji jezi na svijet' :mrgreen:

Dortmund 8-)
aiiiii, bio sam blizu, kad budem isao u njemacku, al tesko :mrgreen: doci cu u dortmund, maksuz radi tebe, nemoj sad da ne budes tamo :mrgreen:
dubrava je napisao/la:Ima li budnih ovdje?! :mrgreen:
nema :mrgreen:
______________________________________________________________________________________________
slika
slika

oj patnje, otiso u sport life, nikakvih kopackih nema (bar za moj ukus) sve neki falsevi, vidi se da je sve kinesko
na kopackim Adidas f50i pise da je Adidas f10, hahaha kad sam ono vidio xD

hajd neka je kinesko, al problem je sto sve kinesko, gledam od kopackih kutija, pise "Box Made In China", kamaaaan nigdje nista kvalitetno naci, koji sam ja baksuz, pa boljih ima u Bihacu uzeti kopackih -.-"

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 17 jul 2010, 01:07

Sjedim za stolom, u mraku, u praznom svom stanu i nesto razmišljam gledajući kroz prozor u mrkli mrak, odsluškujući samo zvuk zrikavaca.
Pitam se pitam, ima li glupljih naroda od onih u BiH?! Ima li gorih ljudi koji mogu sami sebe uništiti, a ništa zajednički napraviti, sagraditi?! Ima li većih kompleksaša od naših naroda?! Ima li ugroženijih naroda?! Ima li ljudi koji su sposobni, što bi reko Andrić, položiti ciglu, posijati sjeme, a ne vječno paliti i uništavati...

možda zato sto sam malo popio
, a inace ne podnosim miris ni okus te vatre...mozda i sto se osjecam nesposobnim bilo sto uciniti..
mjesto tih stvorenja ja cujem neku pticurinu..
to drugo mislim da nema...
to trece...hmmm sumjnam kolega,sumjnam...
a to zadnje... :mrgreen:
ja sam takav sto nisam vcrs popio... :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 jul 2010, 01:17

T-MAC,
ajd navrati na piće...evo, iznijet cu i meze... navratit ce i hammers..dobar je momak skroz... a i onaj moj Emir je predobar..eo, vec nas ima...ša vam fali da dođete...pa ja...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 17 jul 2010, 01:23

ma dubrava nemam ja nista protiv dobre raje i dobrog derneka... ;)
al kako vidim taj me zagreb zezi...podaleko si malo...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 jul 2010, 01:25

T-MAC je napisao/la:ma dubrava nemam ja nista protiv dobre raje i dobrog derneka... ;)
pa priblizi se ako sam podaleko :mrgreen:
ma dobro, bit ce vremena...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 17 jul 2010, 01:33

dubrava je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:ma dubrava nemam ja nista protiv dobre raje i dobrog derneka... ;)
i to sto kazes...bice vremena..ako kad naletis u zenicu vodim te na pice...a to isto ocekujem i od tebe ako me put kad nanese ka zagrebu hehehheh ;)
a mogao bi jako brzo sad u septembru ako dodzem na koncert... :mrgreen:

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 17 jul 2010, 01:36

možda zato sto sam malo popio, a inace ne podnosim miris ni okus te vatre...mozda i sto se osjecam nesposobnim bilo sto uciniti..
I ja se cesto ovo pitam...Jako lijepo receno...
Nastavi piti.Alkohol budi filozofa u tebi. :mrgreen:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 jul 2010, 01:37

T-MAC je napisao/la:
dubrava je napisao/la:
i to sto kazes...bice vremena..ako kad naletis u zenicu vodim te na pice...a to isto ocekujem i od tebe ako me put kad nanese ka zagrebu hehehheh ;)
a mogao bi jako brzo sad u septembru ako dodzem na koncert... :mrgreen:
Kolko mi je ljudi obećalo piće kad svratim u Zenicu da cu ja već do Nemile bit pijan :mrgreen: :mrgreen: ma može, nema frke :) vrijedi :) nadam se da cu doci brzo u ZE....

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 jul 2010, 01:42

GoRaN je napisao/la:

I ja se cesto ovo pitam...Jako lijepo receno...
Nastavi piti.Alkohol budi filozofa u tebi. :mrgreen:
hehhe, a ne znam sta da ti kažem dragi Gorane. Hvala. A za piće...heh,a vidjet cemo.. eto, navrati i ti :) jos da naleti kakva zenska..ih...i muzika...a filozofiju cemo ostavit po strani...smuci mi zivot samo...i ona i njen bitak..

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 jul 2010, 01:44

Ima budnih,evo gleda se utakmica :)))
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, Venom, zemuntrg i 50 gostiju.