A raja vjerujete li da ja nisam ni vidio kompletan film niti sam ga pregledao jer mi nismo radili montazu xD
Covjece kojaa radost nevjerovatno

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

*p!p!t@* je napisao/la:Babe ja sam jos pod utiskom........
A raja vjerujete li da ja nisam ni vidio kompletan film niti sam ga pregledao jer mi nismo radili montazu xD
Covjece kojaa radost nevjerovatno

Ne znamo druze jel nagrada u kešu,ili je nesto drugo...mi se nadamo da je ovo prvoSamo F.K.S !! je napisao/la:
Jbg BABE kolka vam je nagrada BOLA' maaaaajkeeee vaaaaam ?
 ...ma prvo su bili rekli da je nagrada za sve putovanje u London,al sad kazu samo predstavnik da ide. Sad cemo se pobiti,pa ko ostane jedini ziv ide
 ...ma prvo su bili rekli da je nagrada za sve putovanje u London,al sad kazu samo predstavnik da ide. Sad cemo se pobiti,pa ko ostane jedini ziv ide  

E onda si bio mali kad si isaoQUARESMA 18<<< je napisao/la:
gdje cu znati, nisam bio u njemackoj vise od 3-4 god, jos kad sam cuo njemacki jezik, bljak od tada reko vise nikad u njemackoj
essen, duisburg ?
 Ma Njemacki najbolji jezi na svijet'
 Ma Njemacki najbolji jezi na svijet'   

I to ako ponesemo sebi kolu i grisini odavdeItalia je napisao/la:nagrada dolazak i London, popit kolu i grickati grisini
 ...ma bice vjerovatno prijem kod Tonija Blera,prikaz filma na festivalu,mozda neke nagrade od te organizacije,i Alajhmanet kuci
 ...ma bice vjerovatno prijem kod Tonija Blera,prikaz filma na festivalu,mozda neke nagrade od te organizacije,i Alajhmanet kuci  

Mene trznite do ManchesteraSamo F.K.S !! je napisao/la:Eo mogu i ja nikakav problemTaman da vidim te njihove cuvene stadione
mada bih ja prije u nottingham

aiiiii, bio sam blizu, kad budem isao u njemacku, al teskoEmir_ZENICA je napisao/la:E onda si bio mali kad si isaoQUARESMA 18<<< je napisao/la:
gdje cu znati, nisam bio u njemackoj vise od 3-4 god, jos kad sam cuo njemacki jezik, bljak od tada reko vise nikad u njemackoj
essen, duisburg ?Ma Njemacki najbolji jezi na svijet'

Dortmund
 doci cu u dortmund, maksuz radi tebe, nemoj sad da ne budes tamo
 doci cu u dortmund, maksuz radi tebe, nemoj sad da ne budes tamo   
 nemadubrava je napisao/la:Ima li budnih ovdje?!

mjesto tih stvorenja ja cujem neku pticurinu..dubrava je napisao/la:Ima li budnih ovdje?!
Sjedim za stolom, u mraku, u praznom svom stanu i nesto razmišljam gledajući kroz prozor u mrkli mrak, odsluškujući samo zvuk zrikavaca.
Pitam se pitam, ima li glupljih naroda od onih u BiH?! Ima li gorih ljudi koji mogu sami sebe uništiti, a ništa zajednički napraviti, sagraditi?! Ima li većih kompleksaša od naših naroda?! Ima li ugroženijih naroda?! Ima li ljudi koji su sposobni, što bi reko Andrić, položiti ciglu, posijati sjeme, a ne vječno paliti i uništavati...
ne znam gdje je kraj svemu ovome... Je li ima kraja??!
a i ne znam što sve ovo pišem, ovako, glupo, patetično...
možda zato sto sam malo popio, a inace ne podnosim miris ni okus te vatre...mozda i sto se osjecam nesposobnim bilo sto uciniti..

pa priblizi se ako sam podalekoT-MAC je napisao/la:ma dubrava nemam ja nista protiv dobre raje i dobrog derneka...
al kako vidim taj me zagreb zezi...podaleko si malo...

i to sto kazes...bice vremena..ako kad naletis u zenicu vodim te na pice...a to isto ocekujem i od tebe ako me put kad nanese ka zagrebu hehehhehdubrava je napisao/la:pa priblizi se ako sam podalekoT-MAC je napisao/la:ma dubrava nemam ja nista protiv dobre raje i dobrog derneka...
ma dobro, bit ce vremena...

I ja se cesto ovo pitam...Jako lijepo receno...dubrava je napisao/la:Ima li budnih ovdje?!
Sjedim za stolom, u mraku, u praznom svom stanu i nesto razmišljam gledajući kroz prozor u mrkli mrak, odsluškujući samo zvuk zrikavaca.
Pitam se pitam, ima li glupljih naroda od onih u BiH?! Ima li gorih ljudi koji mogu sami sebe uništiti, a ništa zajednički napraviti, sagraditi?! Ima li većih kompleksaša od naših naroda?! Ima li ugroženijih naroda?! Ima li ljudi koji su sposobni, što bi reko Andrić, položiti ciglu, posijati sjeme, a ne vječno paliti i uništavati...
možda zato sto sam malo popio, a inace ne podnosim miris ni okus te vatre...mozda i sto se osjecam nesposobnim bilo sto uciniti..

Kolko mi je ljudi obećalo piće kad svratim u Zenicu da cu ja već do Nemile bit pijanT-MAC je napisao/la:i to sto kazes...bice vremena..ako kad naletis u zenicu vodim te na pice...a to isto ocekujem i od tebe ako me put kad nanese ka zagrebu hehehhehdubrava je napisao/la:pa priblizi se ako sam podalekoT-MAC je napisao/la:ma dubrava nemam ja nista protiv dobre raje i dobrog derneka...
ma dobro, bit ce vremena...
a mogao bi jako brzo sad u septembru ako dodzem na koncert...

ma može, nema frke
  ma može, nema frke  vrijedi
 vrijedi  nadam se da cu doci brzo u ZE....
 nadam se da cu doci brzo u ZE....hehhe, a ne znam sta da ti kažem dragi Gorane. Hvala. A za piće...heh,a vidjet cemo.. eto, navrati i tiGoRaN je napisao/la:I ja se cesto ovo pitam...Jako lijepo receno...dubrava je napisao/la:Ima li budnih ovdje?!
Nastavi piti.Alkohol budi filozofa u tebi.
 jos da naleti kakva zenska..ih...i muzika...a filozofiju cemo ostavit po strani...smuci mi zivot samo...i ona i njen bitak..
 jos da naleti kakva zenska..ih...i muzika...a filozofiju cemo ostavit po strani...smuci mi zivot samo...i ona i njen bitak.. ))
))