bolje da smo kupili 5-0 a ne 1-0mele je napisao/la:kupi li smo tekmu protiv hapoela 1-0

ee da vas pitam u koliko je sati trening zelje danas
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bolje da smo kupili 5-0 a ne 1-0mele je napisao/la:kupi li smo tekmu protiv hapoela 1-0
Vjeruj da se ja nekad zapitam da li mi uopšte imamo Upravu. Nijaz ju je definitivno napustio. Šta bi sa onolikim predsjedništvom? Izgleda još se jedino Žujo tu i tamo pojavi. Dželo je tu, ali on i nije kakav kapacitet. Buki se vrti. Cviko je tehnikoSeyo_TM je napisao/la:Mislim da se vise trebamo zabrinuti za letargicnost uprave:
- informacije o kartama za europsku utakmicu! Nema rijeci o tome!
- informacije o godisnjim kartama! Nit su izasli sa cijenama, nit sa datumom!
- i dalje nemamo GLAVNOG sponzora! Nit ima rijeci o tome!
I vi ponizavate Amara! Kad pljujete po Lazi(ili bilo kojem igracu), direktno pljujete po Amaru!
S kim ste igrali prije 5 godina?bistrikboy je napisao/la:Molim vas drzite se teme,dosta vise o Dzeki,Lazi itd.Sutra igramo prvu domacu europsku tekmu nakon 5 godina,mozel malo o tome?
Koliko se ja sjećam zadnja Europska tekma na kojoj sam bio je ona protiv Litexa, kad smo dobili 2-1 čini mi se.Neprilagodjen je napisao/la:S kim ste igrali prije 5 godina?
Zar nije prošlo više?
Greška 2-1 smo izgubili...Strauss je napisao/la:Koliko se ja sjećam zadnja Europska tekma na kojoj sam bio je ona protiv Litexa, kad smo dobili 2-1 čini mi se.Neprilagodjen je napisao/la:S kim ste igrali prije 5 godina?
Zar nije prošlo više?
Kakav je samo go zabio tu tekmu Arben.A
Pa dobro,nije puno mod ni promašio,samo godinu...meni se činilo da je više vremena prošlo.Greška 2-1 smo izgubili...
Evo provjerio revanš sa Litexom se igrao 26/Aug/2004
Pobrkao sam 2004 i 2005-tu jer smo u sezoni 04/05 izborili Europu ali nismo nastupili.Neprilagodjen je napisao/la:Pa dobro,nije puno mod ni promašio,samo godinu...meni se činilo da je više vremena prošlo.Greška 2-1 smo izgubili...
Evo provjerio revanš sa Litexom se igrao 26/Aug/2004
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin, Napaceni87 i 17 gostiju.