da zaista kako se samo usudi pored želje otići u Slobodučamac je napisao/la:Ne znam kakvo je vaše mišljenje o ovom Dajiću. Meni je osto u solidnom sjećanju kad je igr'o za mladu. Ne znam šta je s njim poslije bilo. Malo me ćudi da ga i mi nismo zaganjali. Ne znam otkud u Slobodi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Nismo mi mali klub da nam nabrzaka naprave sajt,valja historiju Želje upisati u novoizrađeni sajt...Dove87 je napisao/la:Hoce li ikad taj sajt proradit.. Pa mislim STVARNO. Neko je mogao kucu do sad napravit

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
seven je napisao/la:da zaista kako se samo usudi pored želje otići u Slobodučamac je napisao/la:Ne znam kakvo je vaše mišljenje o ovom Dajiću. Meni je osto u solidnom sjećanju kad je igr'o za mladu. Ne znam šta je s njim poslije bilo. Malo me ćudi da ga i mi nismo zaganjali. Ne znam otkud u Slobodi.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dajic odlican igrac, brz , solidne tehnike, igra po lijevoj strani.
Itekako bi nam dobrodosao.
Itekako bi nam dobrodosao.
Cuva Bog Zelju svog!
Pa dečko voli uzbudljive sezone, borbe za opstanak, i sl.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli dečko jednogodišnji ugovor.Virtu4l je napisao/la:Pa dečko voli uzbudljive sezone, borbe za opstanak, i sl.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Evo sad kažu da će se karte pustiti u prodaju sutra u 12 h pred Hadisonom, zar nije neko rekao da ce biti pred Grbavicom 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Glavas koneksns samo je to razlog sto je tamo.Virtu4l je napisao/la:Pa dečko voli uzbudljive sezone, borbe za opstanak, i sl.
Sta to fali Slobodi ??čamac je napisao/la:Ne znam kakvo je vaše mišljenje o ovom Dajiću. Meni je osto u solidnom sjećanju kad je igr'o za mladu. Ne znam šta je s njim poslije bilo. Malo me ćudi da ga i mi nismo zaganjali. Ne znam otkud u Slobodi.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- samir_tm87
- Kontakt:
da???Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Evo sad kažu da će se karte pustiti u prodaju sutra u 12 h pred Hadisonom, zar nije neko rekao da ce biti pred Grbavicom
da ne bude ko pred bajramski sto niste kupili danas , pa pola sata ulazil dvoje po dvoje

ako nece bit pred grbavicom da idemo odma u 12 na kosevo

Željo sutra dočekuje Hapoel
Osim: Vrhunac je postići gol
U okviru 2. pretkola Lige prvaka bh. šampion sutra će na Koševu odigrati uzvratni susret sa Hapoelom, a danas je održana je press konferencija u Plavom salonu, na kojoj je o sutrašnjem duelu govorio menadžer momčadi s Grbavice Amar Osim.
Nakon teškog poraza u Tel Avivu od izraelskog prvaka Hapoela (0:5), fudbaleri Željezničara sutra će od 20:15 sati na Koševu pokušati, kako ističe trener Amar Osim, postići pogodak.
"Naši navijači očekuju da popravimo dojam iz Tel Aviva i u sutrašnjoj utakmici ćemo znati čime raspolažemo. Moji igrači su igrali pod šokom u prvoj utakmici, jer su prerano primili golove. Ne opravdavam naš nastup koji je bio katastrofalan, ali me nerviraju laički komentari poslije utakmice", kazao je Osim, te dodaje:
"Hapoel je jednostavno daleko bolja i kvalitetnija ekipa, imaju dosta iskustva u evropskim takmičenja i znali smo da ćemo biti poraženi, ali niko od nas nije očekivao onakav debakl. Zaista to nisam očekivao. Razlika u kvaliteti je bila ogromna. Oni imaju bolji sistem sa mladim igračima, bolji skauting..."
"U ovom trenutku uspjeh je zabiti gol, a naša prednost je i slab teren. Što se sastava tiče, pokušat ćemo im se što više prilagoditi."
Osim je još dodao kako u sastavu neće biti Milana Ćuluma, dok bi svoje mjesto u početnom sastavu trebao imati Goran Gančev.
Treba istaknuti kako će fudbaleri Hapoela na Koševu večeras održati trening, nakon čega će biti održana i press konferencija za novinare. Dodajmo i to kako je u prodaju pušteno 7.000 ulaznica, koje će se sutra od 12 sati moći kupiti ispred stadiona Koševo.
Osim: Vrhunac je postići gol
U okviru 2. pretkola Lige prvaka bh. šampion sutra će na Koševu odigrati uzvratni susret sa Hapoelom, a danas je održana je press konferencija u Plavom salonu, na kojoj je o sutrašnjem duelu govorio menadžer momčadi s Grbavice Amar Osim.
Nakon teškog poraza u Tel Avivu od izraelskog prvaka Hapoela (0:5), fudbaleri Željezničara sutra će od 20:15 sati na Koševu pokušati, kako ističe trener Amar Osim, postići pogodak.
"Naši navijači očekuju da popravimo dojam iz Tel Aviva i u sutrašnjoj utakmici ćemo znati čime raspolažemo. Moji igrači su igrali pod šokom u prvoj utakmici, jer su prerano primili golove. Ne opravdavam naš nastup koji je bio katastrofalan, ali me nerviraju laički komentari poslije utakmice", kazao je Osim, te dodaje:
"Hapoel je jednostavno daleko bolja i kvalitetnija ekipa, imaju dosta iskustva u evropskim takmičenja i znali smo da ćemo biti poraženi, ali niko od nas nije očekivao onakav debakl. Zaista to nisam očekivao. Razlika u kvaliteti je bila ogromna. Oni imaju bolji sistem sa mladim igračima, bolji skauting..."
"U ovom trenutku uspjeh je zabiti gol, a naša prednost je i slab teren. Što se sastava tiče, pokušat ćemo im se što više prilagoditi."
Osim je još dodao kako u sastavu neće biti Milana Ćuluma, dok bi svoje mjesto u početnom sastavu trebao imati Goran Gančev.
Treba istaknuti kako će fudbaleri Hapoela na Koševu večeras održati trening, nakon čega će biti održana i press konferencija za novinare. Dodajmo i to kako je u prodaju pušteno 7.000 ulaznica, koje će se sutra od 12 sati moći kupiti ispred stadiona Koševo.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
sto to culuma nece biti?povreda ili nesto drugo?
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Ovo što si podebljao je jedna od glupljih izjava koje sam u zadnje vrijeme pročitao.
Pa nije potrebno biti nuklearni fizičar da bi se zaključilo da je Hapoel demolirao Želju i da je mogao dati golova koliko je htio,svašta.Čuj komentari laika....
Pa nije potrebno biti nuklearni fizičar da bi se zaključilo da je Hapoel demolirao Želju i da je mogao dati golova koliko je htio,svašta.Čuj komentari laika....
- bistrikboy
- Kontakt:

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kao sto je stole vec napisao, karta za jug je 5KM...dok je za istok i zapad 10KM...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Mislim da su cijene vise nego prihvatljive, i za one koji kažu da nisu zaslužili..Seyo_TM je napisao/la:Kao sto je stole vec napisao, karta za jug je 5KM...dok je za istok i zapad 10KM...

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
- Kontakt:
i ja pitam...nisam upratio sta se desilo i on i mesanovic su bili vas stroja protiv bosne...droba je napisao/la:sto to culuma nece biti?povreda ili nesto drugo?
-
- Kontakt:
Zato sto je bio katastrofa u prvoj utakmicidroba je napisao/la:sto to culuma nece biti?povreda ili nesto drugo?
ima hayat, nek' kupe kilo jabuka...i nek' gule...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Mislim da su cijene vise nego prihvatljive, i za one koji kažu da nisu zaslužili..Seyo_TM je napisao/la:Kao sto je stole vec napisao, karta za jug je 5KM...dok je za istok i zapad 10KM...
-
- Kontakt:
DANAS TRENING NA KOSEVU U 7 SATI