S kim ste igrali prije 5 godina?bistrikboy je napisao/la:Molim vas drzite se teme,dosta vise o Dzeki,Lazi itd.Sutra igramo prvu domacu europsku tekmu nakon 5 godina,mozel malo o tome?
Zar nije prošlo više?
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
S kim ste igrali prije 5 godina?bistrikboy je napisao/la:Molim vas drzite se teme,dosta vise o Dzeki,Lazi itd.Sutra igramo prvu domacu europsku tekmu nakon 5 godina,mozel malo o tome?
Koliko se ja sjećam zadnja Europska tekma na kojoj sam bio je ona protiv Litexa, kad smo dobili 2-1 čini mi se.Neprilagodjen je napisao/la:S kim ste igrali prije 5 godina?
Zar nije prošlo više?
Greška 2-1 smo izgubili...Strauss je napisao/la:Koliko se ja sjećam zadnja Europska tekma na kojoj sam bio je ona protiv Litexa, kad smo dobili 2-1 čini mi se.Neprilagodjen je napisao/la:S kim ste igrali prije 5 godina?
Zar nije prošlo više?
Kakav je samo go zabio tu tekmu Arben.A
Pa dobro,nije puno mod ni promašio,samo godinu...meni se činilo da je više vremena prošlo.Greška 2-1 smo izgubili...
Evo provjerio revanš sa Litexom se igrao 26/Aug/2004
Pobrkao sam 2004 i 2005-tu jer smo u sezoni 04/05 izborili Europu ali nismo nastupili.Neprilagodjen je napisao/la:Pa dobro,nije puno mod ni promašio,samo godinu...meni se činilo da je više vremena prošlo.Greška 2-1 smo izgubili...
Evo provjerio revanš sa Litexom se igrao 26/Aug/2004
da zaista kako se samo usudi pored želje otići u Slobodučamac je napisao/la:Ne znam kakvo je vaše mišljenje o ovom Dajiću. Meni je osto u solidnom sjećanju kad je igr'o za mladu. Ne znam šta je s njim poslije bilo. Malo me ćudi da ga i mi nismo zaganjali. Ne znam otkud u Slobodi.
Nismo mi mali klub da nam nabrzaka naprave sajt,valja historiju Želje upisati u novoizrađeni sajt...Dove87 je napisao/la:Hoce li ikad taj sajt proradit.. Pa mislim STVARNO. Neko je mogao kucu do sad napravit
seven je napisao/la:da zaista kako se samo usudi pored želje otići u Slobodučamac je napisao/la:Ne znam kakvo je vaše mišljenje o ovom Dajiću. Meni je osto u solidnom sjećanju kad je igr'o za mladu. Ne znam šta je s njim poslije bilo. Malo me ćudi da ga i mi nismo zaganjali. Ne znam otkud u Slobodi.
Voli dečko jednogodišnji ugovor.Virtu4l je napisao/la:Pa dečko voli uzbudljive sezone, borbe za opstanak, i sl.
Glavas koneksns samo je to razlog sto je tamo.Virtu4l je napisao/la:Pa dečko voli uzbudljive sezone, borbe za opstanak, i sl.
Sta to fali Slobodi ??čamac je napisao/la:Ne znam kakvo je vaše mišljenje o ovom Dajiću. Meni je osto u solidnom sjećanju kad je igr'o za mladu. Ne znam šta je s njim poslije bilo. Malo me ćudi da ga i mi nismo zaganjali. Ne znam otkud u Slobodi.
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Emindoks20, Google [Bot], GrbavicaHrammm, Lokomotifa, Proximic, RaketaBN i 147 gostiju.