FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jul 2010, 00:10

bavarian_bk je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:@Klare: Jeli u pitanju Maximillian Haas? :mrgreen: :mrgreen:
Ako je to taj , nema od njega nista ;) Sa 25 godina se tek izboriti za I tim Bayerna 8-)
Cekaj da vidimo sta ce reci Klare. 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 22 jul 2010, 00:11

Omerbavarac je napisao/la:@Klare: Jeli u pitanju Maximillian Haas? :mrgreen: :mrgreen:
Da, da to je taj 8-) 8-) 8-) , nepoznanica :?: :?: za sve baš kao i Badstuber prošle godine. :P :P

Nije džaba njega Gaal sada sa 24 godine prekomandovao u prvi tim. :P :P

Očekujmo da ima potencijala za prvi tim u tom momku ;) ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jul 2010, 00:13

I mi smo poderali cijelu generaciju juniora. Tamo nema vise momka starijeg od 17 godina. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 22 jul 2010, 00:19

Ako je to taj , nema od njega nista ;) Sa 25 godina se tek izboriti za I tim Bayerna 8-)
Pa u tome i jeste još veća vrijednost njegova. U tim godinama su igrači u ekipi B poprilično zaboravljeni, skoro svi, ali ne svi, ne, ne, ne i naš Maxi Haas. 8-) 8-)

Samo veliki je teret sada pao na njegova pleća :? :? :? , ali snažan je to momak, on će to onako stoički podnijeti ja mislim ;) ;) ;)

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 22 jul 2010, 00:19

I ne treba im , tako se svi brze i bolje razvijaju :D
Sto se tice Haasa ,nece od njega biti nista , bar mislim , nadam se da nisam u pravu ali vidjecemo :)

The Reds
Kontakt:

Post Postao/la The Reds » 22 jul 2010, 00:23

Omerbavarac je napisao/la:I mi smo poderali cijelu generaciju juniora. Tamo nema vise momka starijeg od 17 godina. :mrgreen: :mrgreen:
posaljite i nama kojeg junioraaa ako vam akademijaaa dobraaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
YNWA !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jul 2010, 00:28

The Reds je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:I mi smo poderali cijelu generaciju juniora. Tamo nema vise momka starijeg od 17 godina. :mrgreen: :mrgreen:
posaljite i nama kojeg junioraaa ako vam akademijaaa dobraaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Neka, vama cemo uvaliti Pranjica. :D :D

PS: Imate vi i Pacheca. Dokaz da skola L'poola nije za baciti, naprotiv. ;)

Klare

Post Postao/la Klare » 22 jul 2010, 00:30

Ne, ne. Šta je sa legendom kluba zvanog Bayern Munchen II. Christian Saba(31), legenda, stub odbrane već desetu godinu.
Naš kapiten, Danny Shwarz(35), jest da je dugo igrao za ljutog nam rivala iz Munchena, ALI ETO DADOŠE MU KAPITENSKU TRAKU. Zaštooooo :?: :?: :twisted: :twisted: :twisted:, braćo iz Bayerna kod toliko naših mladih igrača, ponosa Bavrie. :roll: :roll:

I da ne zaboravim, glavnu nam uzdanicu u napadu ove sezone, našeg zmaja (ostavljm vama da pogodite ko bi to mogao biti):?: :?: :?: Visok, snažan, opasan iz svih pozicija, 25 mu je godina :lol: :lol:

The Reds
Kontakt:

Post Postao/la The Reds » 22 jul 2010, 00:34

Omerbavarac je napisao/la:
The Reds je napisao/la:
Neka, vama cemo uvaliti Pranjica. :D :D

PS: Imate vi i Pacheca. Dokaz da skola L'poola nije za baciti, naprotiv. ;)
nemojjj samo pranjicaa,svaka castt momkuu al nije on ni za Liverpool ni za vasss....dacemo vam jednog i joss 10 milki samo nemojte njega pustat :D :D :D
YNWA !

Klare

Post Postao/la Klare » 22 jul 2010, 00:35

The Reds je napisao/la:
Nauči pisati, pa vam tek onda možemo iz naše akademije dati na posudbu u vaš prvi tim 2-3 igrača.

Trojac Saba-Shwarz-Sansone :lol: :lol: :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jul 2010, 00:39

@The reds: Bgm ima i kod vas dobrih dusa. 10 milki, sa ljesnjakom, keksom ili nesto trece? :? :D :D

@Klare: Bitno je da skontamo sta je pisac htio reci, a kvalitet posta je manje vazan. ;)

The Reds
Kontakt:

Post Postao/la The Reds » 22 jul 2010, 00:40

Klare je napisao/la:
The Reds je napisao/la:
Nauči pisati, pa vam tek onda možemo iz naše akademije dati na posudbu u vaš prvi tim 2-3 igrača.

Trojac Saba-Shwarz-Sansone :lol: :lol: :lol:
idi djete popij mlijeko pa lezi spavajj,tebi se nisam ni obracaoo...vidiss da *pricam*s jaranom....
nauci se kulturiii... a za ove tekstualne greskee hvaala,kad budem tebi sta pisaooo pozvat cu strucnjake nek provjeere jel sve ok...
YNWA !

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 22 jul 2010, 00:48

Klare je napisao/la:
Ne, ne. Šta je sa legendom kluba zvanog Bayern Munchen II. Christian Saba(31), legenda, stub odbrane već desetu godinu.
Naš kapiten, Danny Shwarz(35), jest da je dugo igrao za ljutog nam rivala iz Munchena, ALI ETO DADOŠE MU KAPITENSKU TRAKU. Zaštooooo :?: :?: :twisted: :twisted: :twisted:, braćo iz Bayerna kod toliko naših mladih igrača, ponosa Bavrie. :roll: :roll:

I da ne zaboravim, glavnu nam uzdanicu u napadu ove sezone, našeg zmaja (ostavljm vama da pogodite ko bi to mogao biti):?: :?: :?: Visok, snažan, opasan iz svih pozicija, 25 mu je godina :lol: :lol:
Nazif Hajdarevic :) Mislim da je on otisao negdje :?

Klare

Post Postao/la Klare » 22 jul 2010, 00:55

Klare je napisao/la:

Nazif Hajdarevic :) Mislim da je on otisao negdje :?
Šuplje priče, to su priče dušmana Bayerna koji bi htjeli da tako bude :twisted: :twisted:. I dalje je u Bayernu. Nisu pomahnitali da puste Zmaja od Bosne. Takav igrač se jednostavno mora imati u ekipi :lol: :lol: :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jul 2010, 12:52

http://shop.fcbayern.de/zoom.php?pid=11 ... ction=zoom

Logo koji ce krasiti dres Bayerna u narednoj sezoni. Inace namijenjen samo za prvaka. ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 jul 2010, 12:58

da ce biti novih mladih igraca u prvom timu moguce je....al dosta igraca koji sada treniraju s prvim timom treniraju zbog nuzde jer 13 prvotimaca nedostaje jos zbog odmora nakon mundijala.....a sto se haasa tice za njega se mogu odmah kladit da nece ni primirisat prvom timu...van gaal moze izvuci jedino nekog mladjeg, perspektivnog....a ove sezone ce biti mnogo teze se probit do prvog tima nekom od mladjih, jer sad je trener drugu godinu tu, poznaje sve igrace a u kadru prvog tima toliko kvalitetnih igraca se mora borit za prvu postavu, konkurencija je zestoka,mnogo je podjednako dobrih fudbalera tako da će mladima biti puno teze (mislim ovim iz drugog tima da dodju do prvog)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 jul 2010, 13:11

bayern munchen ove godine prema pisanju Bilda ima najskuplji kadar svih vremena koji vrijedi 303 miliona eura.vrijednost kadra se drasticno povecala nakon svjetskog prvenstva jer se vrijednost igraca koji su igrali na svjetskom znacajno povecala....primjeri: schweinsteiger vrijedio prije svjetskog 16, sada 35 miona eura, muller prije 750 000 eura, sada 23 miliona eura, kroos 5 sada 12 miliona, badstuber prije 400 000 eura, sada 8 miliona eura
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 22 jul 2010, 13:49

effe_sa je napisao/la:bayern munchen ove godine prema pisanju Bilda ima najskuplji kadar svih vremena koji vrijedi 303 miliona eura.vrijednost kadra se drasticno povecala nakon svjetskog prvenstva jer se vrijednost igraca koji su igrali na svjetskom znacajno povecala....primjeri: schweinsteiger vrijedio prije svjetskog 16, sada 35 miona eura, muller prije 750 000 eura, sada 23 miliona eura, kroos 5 sada 12 miliona, badstuber prije 400 000 eura, sada 8 miliona eura
Više laži na jednom mjestu nisam čuo :x :x :x

Evo cijena prije svjetskog prvenstva:
Schweinsteiger 24 mil
Muller 10 mil
Kroos 12 mil
Badstuber 8 mil

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jul 2010, 17:27

Ima li neko od Bavaraca da uskoro ide do Minhena?

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 jul 2010, 17:34

Van Gaal poslušao moj savjet i rekao kategorično NE za dolazak svog zemljaka. :D
Znači, biće Coentrao ili Contento. Nemam ništa protiv.

Klinsijev igrač Tymoshchuk također bi mogao/morao birati novu sredinu, jer je više nego očito da neće dobivati prevelike šanse. Ja bih ga ostavio, miran je, može podnijeti klupu i u krajnjem slučaju imati ga kao zamjenu. U slučaju povrede MvB ili Bastija, bilo bi više nego loše da ih Ottl zamjeni. :mrgreen:

Miro je baš odlučio da ostane kod nas, šta će biti sa Marija to samo @hantraga zna :mrgreen: Ola će od sviju dobivati najviše šanse. Tako da se uz ovaj sistem van Gaala nameće pitanje...imamo li mi viška napadača.
Ne treba zaboraviti ni Tetu Muliju koji bi u slučaju da Krosonja izbori stammelf, bio prekomandovan u Gerda. :D

Micho leti iz elfa, ko će kosatom Tarzanu praviti društvo u innenverteidingungu ostaje da se vidi. Moj tip Badstrudla, dok se velike nade polažu i u povratak Lepe Brene.

edit: Omere, što pitaš? Ja ne planiram uskoro.
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.