Cekaj da vidimo sta ce reci Klare.bavarian_bk je napisao/la:Ako je to taj , nema od njega nistaOmerbavarac je napisao/la:@Klare: Jeli u pitanju Maximillian Haas?![]()
Sa 25 godina se tek izboriti za I tim Bayerna

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Cekaj da vidimo sta ce reci Klare.bavarian_bk je napisao/la:Ako je to taj , nema od njega nistaOmerbavarac je napisao/la:@Klare: Jeli u pitanju Maximillian Haas?![]()
Da, da to je tajOmerbavarac je napisao/la:@Klare: Jeli u pitanju Maximillian Haas?![]()
Pa u tome i jeste još veća vrijednost njegova. U tim godinama su igrači u ekipi B poprilično zaboravljeni, skoro svi, ali ne svi, ne, ne, ne i naš Maxi Haas.bavarian_bk je napisao/la:Ako je to taj , nema od njega nistaOmerbavarac je napisao/la:@Klare: Jeli u pitanju Maximillian Haas?![]()
posaljite i nama kojeg junioraaa ako vam akademijaaa dobraaaOmerbavarac je napisao/la:I mi smo poderali cijelu generaciju juniora. Tamo nema vise momka starijeg od 17 godina.![]()
Neka, vama cemo uvaliti Pranjica.The Reds je napisao/la:posaljite i nama kojeg junioraaa ako vam akademijaaa dobraaaOmerbavarac je napisao/la:I mi smo poderali cijelu generaciju juniora. Tamo nema vise momka starijeg od 17 godina.![]()
![]()
![]()
Ne, ne. Šta je sa legendom kluba zvanog Bayern Munchen II. Christian Saba(31), legenda, stub odbrane već desetu godinu.Omerbavarac je napisao/la:I mi smo poderali cijelu generaciju juniora. Tamo nema vise momka starijeg od 17 godina.![]()
nemojjj samo pranjicaa,svaka castt momkuu al nije on ni za Liverpool ni za vasss....dacemo vam jednog i joss 10 milki samo nemojte njega pustatOmerbavarac je napisao/la:Neka, vama cemo uvaliti Pranjica.The Reds je napisao/la:posaljite i nama kojeg junioraaa ako vam akademijaaa dobraaaOmerbavarac je napisao/la:I mi smo poderali cijelu generaciju juniora. Tamo nema vise momka starijeg od 17 godina.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS: Imate vi i Pacheca. Dokaz da skola L'poola nije za baciti, naprotiv.
Nauči pisati, pa vam tek onda možemo iz naše akademije dati na posudbu u vaš prvi tim 2-3 igrača.The Reds je napisao/la:posaljite i nama kojeg junioraaa ako vam akademijaaa dobraaaOmerbavarac je napisao/la:I mi smo poderali cijelu generaciju juniora. Tamo nema vise momka starijeg od 17 godina.![]()
![]()
![]()
idi djete popij mlijeko pa lezi spavajj,tebi se nisam ni obracaoo...vidiss da *pricam*s jaranom....Klare je napisao/la:Nauči pisati, pa vam tek onda možemo iz naše akademije dati na posudbu u vaš prvi tim 2-3 igrača.The Reds je napisao/la:posaljite i nama kojeg junioraaa ako vam akademijaaa dobraaaOmerbavarac je napisao/la:I mi smo poderali cijelu generaciju juniora. Tamo nema vise momka starijeg od 17 godina.![]()
![]()
![]()
Trojac Saba-Shwarz-Sansone![]()
![]()
Nazif HajdarevicKlare je napisao/la:Ne, ne. Šta je sa legendom kluba zvanog Bayern Munchen II. Christian Saba(31), legenda, stub odbrane već desetu godinu.Omerbavarac je napisao/la:I mi smo poderali cijelu generaciju juniora. Tamo nema vise momka starijeg od 17 godina.![]()
Naš kapiten, Danny Shwarz(35), jest da je dugo igrao za ljutog nam rivala iz Munchena, ALI ETO DADOŠE MU KAPITENSKU TRAKU. Zaštooooo![]()
![]()
![]()
![]()
, braćo iz Bayerna kod toliko naših mladih igrača, ponosa Bavrie.
![]()
![]()
I da ne zaboravim, glavnu nam uzdanicu u napadu ove sezone, našeg zmaja (ostavljm vama da pogodite ko bi to mogao biti):?:![]()
Visok, snažan, opasan iz svih pozicija, 25 mu je godina
![]()
Šuplje priče, to su priče dušmana Bayerna koji bi htjeli da tako budebavarian_bk je napisao/la:Nazif HajdarevicKlare je napisao/la:Ne, ne. Šta je sa legendom kluba zvanog Bayern Munchen II. Christian Saba(31), legenda, stub odbrane već desetu godinu.Omerbavarac je napisao/la:I mi smo poderali cijelu generaciju juniora. Tamo nema vise momka starijeg od 17 godina.![]()
Naš kapiten, Danny Shwarz(35), jest da je dugo igrao za ljutog nam rivala iz Munchena, ALI ETO DADOŠE MU KAPITENSKU TRAKU. Zaštooooo![]()
![]()
![]()
![]()
, braćo iz Bayerna kod toliko naših mladih igrača, ponosa Bavrie.
![]()
![]()
I da ne zaboravim, glavnu nam uzdanicu u napadu ove sezone, našeg zmaja (ostavljm vama da pogodite ko bi to mogao biti):?:![]()
Visok, snažan, opasan iz svih pozicija, 25 mu je godina
![]()
Mislim da je on otisao negdje
Više laži na jednom mjestu nisam čuoeffe_sa je napisao/la:bayern munchen ove godine prema pisanju Bilda ima najskuplji kadar svih vremena koji vrijedi 303 miliona eura.vrijednost kadra se drasticno povecala nakon svjetskog prvenstva jer se vrijednost igraca koji su igrali na svjetskom znacajno povecala....primjeri: schweinsteiger vrijedio prije svjetskog 16, sada 35 miona eura, muller prije 750 000 eura, sada 23 miliona eura, kroos 5 sada 12 miliona, badstuber prije 400 000 eura, sada 8 miliona eura
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.