Cekaj da vidimo sta ce reci Klare.bavarian_bk je napisao/la:Ako je to taj , nema od njega nistaOmerbavarac je napisao/la:@Klare: Jeli u pitanju Maximillian Haas?![]()
Sa 25 godina se tek izboriti za I tim Bayerna
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da, da to je tajOmerbavarac je napisao/la:@Klare: Jeli u pitanju Maximillian Haas?![]()
Nije džaba njega Gaal sada sa 24 godine prekomandovao u prvi tim.
Očekujmo da ima potencijala za prvi tim u tom momku
- Omerbavarac
- Kontakt:
I mi smo poderali cijelu generaciju juniora. Tamo nema vise momka starijeg od 17 godina.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa u tome i jeste još veća vrijednost njegova. U tim godinama su igrači u ekipi B poprilično zaboravljeni, skoro svi, ali ne svi, ne, ne, ne i naš Maxi Haas.bavarian_bk je napisao/la:Ako je to taj , nema od njega nistaOmerbavarac je napisao/la:@Klare: Jeli u pitanju Maximillian Haas?![]()
Sa 25 godina se tek izboriti za I tim Bayerna
Samo veliki je teret sada pao na njegova pleća
-
bavarian_bk
- Kontakt:
I ne treba im , tako se svi brze i bolje razvijaju 
Sto se tice Haasa ,nece od njega biti nista , bar mislim , nadam se da nisam u pravu ali vidjecemo
Sto se tice Haasa ,nece od njega biti nista , bar mislim , nadam se da nisam u pravu ali vidjecemo
posaljite i nama kojeg junioraaa ako vam akademijaaa dobraaaOmerbavarac je napisao/la:I mi smo poderali cijelu generaciju juniora. Tamo nema vise momka starijeg od 17 godina.![]()
YNWA !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Neka, vama cemo uvaliti Pranjica.The Reds je napisao/la:posaljite i nama kojeg junioraaa ako vam akademijaaa dobraaaOmerbavarac je napisao/la:I mi smo poderali cijelu generaciju juniora. Tamo nema vise momka starijeg od 17 godina.![]()
![]()
![]()
PS: Imate vi i Pacheca. Dokaz da skola L'poola nije za baciti, naprotiv.
Ne, ne. Šta je sa legendom kluba zvanog Bayern Munchen II. Christian Saba(31), legenda, stub odbrane već desetu godinu.Omerbavarac je napisao/la:I mi smo poderali cijelu generaciju juniora. Tamo nema vise momka starijeg od 17 godina.![]()
Naš kapiten, Danny Shwarz(35), jest da je dugo igrao za ljutog nam rivala iz Munchena, ALI ETO DADOŠE MU KAPITENSKU TRAKU. Zaštooooo
I da ne zaboravim, glavnu nam uzdanicu u napadu ove sezone, našeg zmaja (ostavljm vama da pogodite ko bi to mogao biti):?:
nemojjj samo pranjicaa,svaka castt momkuu al nije on ni za Liverpool ni za vasss....dacemo vam jednog i joss 10 milki samo nemojte njega pustatOmerbavarac je napisao/la:Neka, vama cemo uvaliti Pranjica.The Reds je napisao/la:posaljite i nama kojeg junioraaa ako vam akademijaaa dobraaaOmerbavarac je napisao/la:I mi smo poderali cijelu generaciju juniora. Tamo nema vise momka starijeg od 17 godina.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS: Imate vi i Pacheca. Dokaz da skola L'poola nije za baciti, naprotiv.
YNWA !
Nauči pisati, pa vam tek onda možemo iz naše akademije dati na posudbu u vaš prvi tim 2-3 igrača.The Reds je napisao/la:posaljite i nama kojeg junioraaa ako vam akademijaaa dobraaaOmerbavarac je napisao/la:I mi smo poderali cijelu generaciju juniora. Tamo nema vise momka starijeg od 17 godina.![]()
![]()
![]()
Trojac Saba-Shwarz-Sansone
- Omerbavarac
- Kontakt:
@The reds: Bgm ima i kod vas dobrih dusa. 10 milki, sa ljesnjakom, keksom ili nesto trece?
@Klare: Bitno je da skontamo sta je pisac htio reci, a kvalitet posta je manje vazan.
@Klare: Bitno je da skontamo sta je pisac htio reci, a kvalitet posta je manje vazan.
idi djete popij mlijeko pa lezi spavajj,tebi se nisam ni obracaoo...vidiss da *pricam*s jaranom....Klare je napisao/la:Nauči pisati, pa vam tek onda možemo iz naše akademije dati na posudbu u vaš prvi tim 2-3 igrača.The Reds je napisao/la:posaljite i nama kojeg junioraaa ako vam akademijaaa dobraaaOmerbavarac je napisao/la:I mi smo poderali cijelu generaciju juniora. Tamo nema vise momka starijeg od 17 godina.![]()
![]()
![]()
Trojac Saba-Shwarz-Sansone![]()
![]()
nauci se kulturiii... a za ove tekstualne greskee hvaala,kad budem tebi sta pisaooo pozvat cu strucnjake nek provjeere jel sve ok...
YNWA !
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Nazif HajdarevicKlare je napisao/la:Ne, ne. Šta je sa legendom kluba zvanog Bayern Munchen II. Christian Saba(31), legenda, stub odbrane već desetu godinu.Omerbavarac je napisao/la:I mi smo poderali cijelu generaciju juniora. Tamo nema vise momka starijeg od 17 godina.![]()
Naš kapiten, Danny Shwarz(35), jest da je dugo igrao za ljutog nam rivala iz Munchena, ALI ETO DADOŠE MU KAPITENSKU TRAKU. Zaštooooo![]()
![]()
![]()
![]()
, braćo iz Bayerna kod toliko naših mladih igrača, ponosa Bavrie.
![]()
![]()
I da ne zaboravim, glavnu nam uzdanicu u napadu ove sezone, našeg zmaja (ostavljm vama da pogodite ko bi to mogao biti):?:![]()
Visok, snažan, opasan iz svih pozicija, 25 mu je godina
![]()
Šuplje priče, to su priče dušmana Bayerna koji bi htjeli da tako budebavarian_bk je napisao/la:Nazif HajdarevicKlare je napisao/la:Ne, ne. Šta je sa legendom kluba zvanog Bayern Munchen II. Christian Saba(31), legenda, stub odbrane već desetu godinu.Omerbavarac je napisao/la:I mi smo poderali cijelu generaciju juniora. Tamo nema vise momka starijeg od 17 godina.![]()
Naš kapiten, Danny Shwarz(35), jest da je dugo igrao za ljutog nam rivala iz Munchena, ALI ETO DADOŠE MU KAPITENSKU TRAKU. Zaštooooo![]()
![]()
![]()
![]()
, braćo iz Bayerna kod toliko naših mladih igrača, ponosa Bavrie.
![]()
![]()
I da ne zaboravim, glavnu nam uzdanicu u napadu ove sezone, našeg zmaja (ostavljm vama da pogodite ko bi to mogao biti):?:![]()
Visok, snažan, opasan iz svih pozicija, 25 mu je godina
![]()
Mislim da je on otisao negdje
- Omerbavarac
- Kontakt:
http://shop.fcbayern.de/zoom.php?pid=11 ... ction=zoom
Logo koji ce krasiti dres Bayerna u narednoj sezoni. Inace namijenjen samo za prvaka.
Logo koji ce krasiti dres Bayerna u narednoj sezoni. Inace namijenjen samo za prvaka.
da ce biti novih mladih igraca u prvom timu moguce je....al dosta igraca koji sada treniraju s prvim timom treniraju zbog nuzde jer 13 prvotimaca nedostaje jos zbog odmora nakon mundijala.....a sto se haasa tice za njega se mogu odmah kladit da nece ni primirisat prvom timu...van gaal moze izvuci jedino nekog mladjeg, perspektivnog....a ove sezone ce biti mnogo teze se probit do prvog tima nekom od mladjih, jer sad je trener drugu godinu tu, poznaje sve igrace a u kadru prvog tima toliko kvalitetnih igraca se mora borit za prvu postavu, konkurencija je zestoka,mnogo je podjednako dobrih fudbalera tako da će mladima biti puno teze (mislim ovim iz drugog tima da dodju do prvog)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
bayern munchen ove godine prema pisanju Bilda ima najskuplji kadar svih vremena koji vrijedi 303 miliona eura.vrijednost kadra se drasticno povecala nakon svjetskog prvenstva jer se vrijednost igraca koji su igrali na svjetskom znacajno povecala....primjeri: schweinsteiger vrijedio prije svjetskog 16, sada 35 miona eura, muller prije 750 000 eura, sada 23 miliona eura, kroos 5 sada 12 miliona, badstuber prije 400 000 eura, sada 8 miliona eura
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Više laži na jednom mjestu nisam čuoeffe_sa je napisao/la:bayern munchen ove godine prema pisanju Bilda ima najskuplji kadar svih vremena koji vrijedi 303 miliona eura.vrijednost kadra se drasticno povecala nakon svjetskog prvenstva jer se vrijednost igraca koji su igrali na svjetskom znacajno povecala....primjeri: schweinsteiger vrijedio prije svjetskog 16, sada 35 miona eura, muller prije 750 000 eura, sada 23 miliona eura, kroos 5 sada 12 miliona, badstuber prije 400 000 eura, sada 8 miliona eura
Evo cijena prije svjetskog prvenstva:
Schweinsteiger 24 mil
Muller 10 mil
Kroos 12 mil
Badstuber 8 mil
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ima li neko od Bavaraca da uskoro ide do Minhena?
Van Gaal poslušao moj savjet i rekao kategorično NE za dolazak svog zemljaka. 
Znači, biće Coentrao ili Contento. Nemam ništa protiv.
Klinsijev igrač Tymoshchuk također bi mogao/morao birati novu sredinu, jer je više nego očito da neće dobivati prevelike šanse. Ja bih ga ostavio, miran je, može podnijeti klupu i u krajnjem slučaju imati ga kao zamjenu. U slučaju povrede MvB ili Bastija, bilo bi više nego loše da ih Ottl zamjeni.
Miro je baš odlučio da ostane kod nas, šta će biti sa Marija to samo @hantraga zna
Ola će od sviju dobivati najviše šanse. Tako da se uz ovaj sistem van Gaala nameće pitanje...imamo li mi viška napadača.
Ne treba zaboraviti ni Tetu Muliju koji bi u slučaju da Krosonja izbori stammelf, bio prekomandovan u Gerda.
Micho leti iz elfa, ko će kosatom Tarzanu praviti društvo u innenverteidingungu ostaje da se vidi. Moj tip Badstrudla, dok se velike nade polažu i u povratak Lepe Brene.
edit: Omere, što pitaš? Ja ne planiram uskoro.
Znači, biće Coentrao ili Contento. Nemam ništa protiv.
Klinsijev igrač Tymoshchuk također bi mogao/morao birati novu sredinu, jer je više nego očito da neće dobivati prevelike šanse. Ja bih ga ostavio, miran je, može podnijeti klupu i u krajnjem slučaju imati ga kao zamjenu. U slučaju povrede MvB ili Bastija, bilo bi više nego loše da ih Ottl zamjeni.
Miro je baš odlučio da ostane kod nas, šta će biti sa Marija to samo @hantraga zna
Ne treba zaboraviti ni Tetu Muliju koji bi u slučaju da Krosonja izbori stammelf, bio prekomandovan u Gerda.
Micho leti iz elfa, ko će kosatom Tarzanu praviti društvo u innenverteidingungu ostaje da se vidi. Moj tip Badstrudla, dok se velike nade polažu i u povratak Lepe Brene.
edit: Omere, što pitaš? Ja ne planiram uskoro.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.